Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Samo ceraj, imas na temu gomilu poruka u vezi toga, ne placas nista bez sto pise na sajt. Ne znam ima li ko svjezijih iskustva, al prije mjesec dana je i dalje tako bilo, 99.9% se nista nije...
-
E kakve su ovo tranje u UPS ovo nema nidje. USA-PG 42 sata. PG-KO evo se ceka 7 dana, a bice jelte jos najmanje 3 dok prodje vikend. Vazno su oni u ponedeljak stavili da je to dostavljeno
Sent...
-
Pasji zivothttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20260314/8edabc42f9f1bdcbd5922243ac7d8ddc.jpg
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Ja imam predlog da se meni da 2000e mjesecno eto tako, pitao sam sebe, mislim da je odlicna ideja, treba to usvojit
-
A ne, bolje uzet gorenje pa kod njega svako malo da si, mora i on od necega zivjet [emoji23]
-
Ne spominji, e ce opet da se pravi radna grupa da se ubaci 10-15 ljudi da uzme pare
-
Nikakav i kad je suvo, posle kisa pogibija, ako postoji kakva alternativa, zaobidji
-
Ovo prvo je bilo u tehnomax prije jedno 2 mjeseca
-
Nece ti sami nista odradit, no ces cekat 7 dana da te zovu da kazu da trebas speditera angazovat. Ima tako evo 2-3 mjeseca rade, ja sam prva 2-3 puta cekao, sad im odma pustim mail sa fakturom i...
-
Zovni postu carinjenja i reci da ti posta odradi spediciju, u zadnje nece sami no cekas 7 dana da zovnu. Mislim da je to najjeftinije varijanta 24.2e
-
Doslo da je primljena porudzba, dodjeljena maloprodajnom objektu i da je rok isppruke 10 dana. Od tad nista.
-
Isto tehmomax, 23ceg novembra naruceno i placeno, jos se niko oglasio nije sto je sa porudzbom. Kakva organizacija, mogo sam sa bilo kojeg kontinenta narucit nesto, do sad bi stiglo
Sent from my...
-
Obicno tako izbaci na AE, pa posle 4-5 dana stigne. Te trackinge na sajt NTC-a pratis
-
Dosli smo od da svaki kapetan prima 20k do toga da ih ima par. Ja ti mogu iz prve ruke rec da vecina nasih kapetana(i upravitelja) prima mnogo manje od toga.
A ti sto stoje po 10 mjeseci godisnje...
-
Kako li je to ostatak svijeta uspio, samo kod nas ne umiju. Isto ka multicom, sto ne mozes ubos 3 artikla da narucis, da sva 3 imaju na stanju, i to je po prici forumasa isto nemoguce rjesit.
Sent...
-
Prebaci to na srpski, trazi ti JMBG, a kod stize na viber uredno
-
Ne postoji prevelik tv, samo nedovoljno velik zid, tako da meci najveci [emoji23]
-
Vrijednosti su tacne, sa narudzbe i na paket isto deklarisano
-
Evo ih, 1e manipulativni troskovi po paketu + pdv. Jedino bi masa trebalo u gramenumjesto kg...
-
Vjerovatno profili, kad upalis drugi dzojstik trazi ti da se ulogujes sa profilom i ti izaberes taj jedan sto si prvi napravio, i samo zamjenis dzojstik koji se koristi. Ili idi na ono nesto play as...
-
Ja zaboravih da se upisem, isto prije 4-5 dana, mjesano meso 10/10
-
Oce to tako, obicno ako to nesto nemaju trenutno na stanju i slicno, skinuce ti pare neposredno prije slanja
-
+1 za Majstor i Margarita. Mortadela i pistaci, na balkan nema preko
-
Mora bit 15 ugovora za redom, trebo bi loto onda pocet igrat. Ja ne kazem da je sve idealno i sjajno i da su svi najbolji, ima uvjek neko bolji/losiji,itd, ali ima i na druga firme. No se crni ka da...
-
Sve je subjektivno, ja za 12 god sam jednom( kad je bila korona) kuci ostao duze nego sto sam trazio. Inace stojim 5-6 mjeseci kuci, na brod sam svaki put posao +-5 dana kad sam rekao da sam spreman,...