Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Eto, ja kreiram nesto slicno. U procesu je izrade pa ti javljam kad bude :)
-
Kod mene suprotno :)
Finansijski mi je odlicno i to za par generacija. Karijerno sam ostvario sto sam htio. Drustva imam dosta. Zdravlje, kuc, kuc.
I opet, ne da nostalgija mira vec je i jaca nego...
-
To bi bio propast civilizacije. Djeca su vec pocela.
-
Meni plata (u ITu sam) nije rasla 3 godine. Kako je frizerima i ostalima toliko drasticno skocilo?
-
-
Moj stariji nezainteresovan za skolu, sport, nas uopste. Samo drustvo mu je primarno. Valjda je to normalno.
Doduse, telefon je dobio prije godinu i po dana (ima 16 godina sad), jos ne smije na...
-
E ovako su mene agenti govorili da kupim tamo no dobro pa ne poslusah. Zamalo se i u Mahalu i na Pricelje zeznuh.
-
I u cemu je problem sto mu je rodna zemlja 'ves masina' Evrope, ako je sve po njihovim zakonima? Ne zivi se od glume postenja, nego od pametnog rada. - Nije Engleska bogata zemlja od pametnog rada. A...
-
Bijah u Budimpestu nedavno. Ljepseg odmora nijesam ima.
-
Ja je probah. Ne bih je preporucio.
Ostala hrana im nije losa.
-
Sve smisljeno. Unaprijed upisano dje i kako preko svojih postavljenih piona.
Ne brigajte jer nista necete promijenit. Uzivajte u zivotu koliko mozete.
-
Moji su u Junior vec 5 godina. Treniraju kod skole Pavle Rovinski, 21. maj, Ekonomska, Trgovinska. Zavisi od uzrasta.
-
Ovo boldovano ti je netacno. Zivim vec 30 godina van CG, usao duboko u pore drustva / sistema a zivjeh u 4 drzave.
U svakom slucaju, najbolje je da podjes vani i sam iskusis. Definitivno ima...
-
Vjerovatno si sljedbenik BBCa i slicnih medija. Tebi su svi krajnji desnicari i sovinisti oni koji podrzavaju nesto kontra tvog misljenja. Pretpostavljam da si visokoskolac jer si time "iznad"...
-
Ja sam, izgleda, od ovih starijih i ne razumijem pomamu za Milkom, inace novom cokoladom na trzistu. Pored Galeba i pojedinih cokolada iz 80ih / 90ih godina, ostale mozda jednom probah.
Uglavnom,...
-
Cuh se sa ovima iz Modulus. Cekam ponudu. Djelovase korektni / profesionalni u prici.
Negal, nazalost, kontaktirah ranije ove godine i nista. Evo i sad pokusah pa se opet ne javljaju.
Dvije...
-
Prvom prilikom kad dodjem u CG, povlacim i ja sve sa racuna i zatvaram ga.
Uzasna aplikacija (NLB Klik). Naplacuju mi mjesecno 4,1 EUR nekakav paket ni za sta a ne mogu da ga promijenim jer ne...
-
Ovo boldovano je netacno.
-
Steta. Bijase jako lijepa hrana tamo nekaT. Zivjece od stare slave jos malo i mogu se pozdravit.
-
Meni su tri prijatelja u svojim 40im godinama otisla u posljednih 7 mjeseci. Nije tesko zakljuciti zasto se to desava ali, nazalost, dobijes ukor od moderatora ako "to nesto" pomenes.
-
Daj sliku svoju da vidimo ;)
-
Tako smo u moju zgradu na Zabjelo imali cistaticu fenomenalnu medjutim, vremenom su pojedini stanari prestali da placaju tako da smo morali agenciju angazovat zbog naplate. Sad je ulaz polucist jer...
-
Jedan je tako u Novo Selo (Grbe) prosirio sebi imanje uzimajuci od drzavnog zemljista i meni presjeka put do placa. Sad niti mogu pric placu, nit' ga prodat.
Preostalo mi je da se bijem sa covjekom...
-
Nek ti bude. Pozdrav od mene antiteiste. :)
-
Tako je. Samo politika i provokacija. Udri.