Search:

Page 1 of 40 1 2 3 4

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Neki ljudi prosto nemaju IQ.

Neki ljudi prosto nemaju IQ.
  2. Replies
    3
    Views
    709

Info Skorije sam naručivao i tim putem saznao da za...

Skorije sam naručivao i tim putem saznao da za sve pošiljke preko 150 eura sad treba špediter. Porez se plaća na pun iznos uključujući i dostavu od 40 eura. Provjerite obavezno carinsku osnovicu za...
  3. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Ljudi koji stvarno vjeruju da je Mandić...

Ljudi koji stvarno vjeruju da je Mandić promijenio ćud i da se posvađao sa Pipunom i postao pro-EU su ne baš tako pametni za politiku. Ovo se planski radi kako bi Manda izgledao privlačnije...
  4. Replies
    1,283
    Views
    314,473

LOL: https://imgur.com/a/WQ7AiEG

LOL: https://imgur.com/a/WQ7AiEG
  5. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Ne znam što je očekivao, iskreno. Sjetite se kako...

Ne znam što je očekivao, iskreno. Sjetite se kako su ljudi frapirani bili što se Korzo zatvara, a niko nije htio da ide tamo da jede. Bitno je da su iskoristili priliku za samopromociju da pokažu...
  6. Replies
    4,144
    Views
    759,576

I vjerovatno još toliko na Epic :D Evo ja ...

I vjerovatno još toliko na Epic :D

Evo ja

https://i.imgur.com/Xkk7F1y.png

E ako znam odakle ovoliko DLC-a...
    Ovome dodamo igre ekskluzivno na Rockstar Launcher, EA, Epic, Ubisoft, GoG i...
  7. Replies
    4,144
    Views
    759,576

Stari mora da je baš fun at parties.

Stari mora da je baš fun at parties.
  8. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Neki vele kakav narod takva i vlast.

Neki vele kakav narod takva i vlast.
  9. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Nismo se razumjeli. Koji je najbolji način da...

Nismo se razumjeli. Koji je najbolji način da Evropskoj uniji pokažeš da Crna Gora nije spremna da zatvori poglavlje 24, iliti jedno od najvažnijih pregovaračkih poglavlja? Pokažeš svim relevantnim...
  10. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Nisi u pravu. Imao sam priliku da saznam o čemu...

Nisi u pravu. Imao sam priliku da saznam o čemu se radi. Lik je psihički bolesnik koji je bio mortus pijan i bukvalno nije znao šta radi. Nikakve veze slučaj nije imao sa politikom niti je lik četnik.
  11. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Mislim da si ovo htio reći.

Mislim da si ovo htio reći.
  12. Replies
    594
    Views
    63,249

Ovo je izraelski rat. Amerika je samo podizvođač...

Ovo je izraelski rat. Amerika je samo podizvođač a kome nije jasno da Izrael ucenjuje Trampa, taj nema šta da traži na ovom dijelu foruma. Sa izraelske strane vjerovatno jesu rađene procjene i...
  13. Replies
    594
    Views
    63,249

Ove ljude treba pospremiti po kratkom postupku....

Ove ljude treba pospremiti po kratkom postupku. Ovo je kult smrti i tako ga treba tretirati: https://newrepublic.com/post/207270/military-leaders-iran-war-donald-trump-jesus-armageddon
  14. Replies
    6,653
    Views
    618,469

U stvari jeste. Jedino što nije dokazano je da je...

U stvari jeste. Jedino što nije dokazano je da je time počinila krivično djelo zloupotreba službenog položaja. Ali u vezi same štete nema apsolutno nikakve dilleme jer već postoje i presude osnovnih...
  15. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Sve je ovo tačno, ali isto tako je tačno da Vesni...

Sve je ovo tačno, ali isto tako je tačno da Vesni Bratić nikad nije trebao da bude određen pritvor. Ni njoj ni vjerovatno 70% lica koja se trenutno nalaze u pritvoru, suprotno svim međunarodnim i...
  16. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Ne postoje neprovjerene vakcine. Postoje...

Ne postoje neprovjerene vakcine. Postoje propagandni narativi teoretičara zavjere da su vakcine neprovjerene.

I ovo je dio propagande. Ne znam koliko sam puta tražio antivakserima da postave...
  17. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Sve i da pobjegne državi ostaju pare a njega će...

Sve i da pobjegne državi ostaju pare a njega će pronaći kad tad. Štaviše, mogu dio tih para da iskoriste za nagradu "poštenom nalazaču".
  18. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Obožavam ovakve bezočne laži. Nisi htio da...

Obožavam ovakve bezočne laži. Nisi htio da napišeš da znaš neke ljude koji su potpuni anonimusi jer ti niko ne bi povjerovao, pa si dodao da se radi o javnim ličnostima jer misliš da će to nešto...
  19. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Šćepanoviću možda zamjena teza može da prođe, ali...

Šćepanoviću možda zamjena teza može da prođe, ali ovdje ne prolazi. Zna se tačno šta je bio posao policije u ovom slučaju. Dalje od toga nema šta da se gleda. Isključiva odgovornost je na policiji....
  20. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Zavisi od slučaja do slučaja. U konkretnom, s...

Zavisi od slučaja do slučaja. U konkretnom, s obzirom da se radi o Milošu Medenici, zadržavaš ga, sprovodiš nazad u stan i ne napuštaš objekat. Odmah obavještavaš nadređenog o situaciji i tražiš...
  21. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Ne mogu da vjerujem da stvarno raspravljamo o...

Ne mogu da vjerujem da stvarno raspravljamo o ovim stvarima. Zar su nas stvarno toliko zatupili da neko može isrkeno da misli da ovdje nije policija zajebala stvar?
  22. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Nego šta da mu radi? Bez odluke suda ga ne može...

Nego šta da mu radi? Bez odluke suda ga ne može sprovesti u istražni zatvor. Mora da ga vrati u stan. Policija onda treba da obavijesti sud o tom događaju da bi sud mogao dalje da preduzima radnje iz...
  23. Replies
    6,653
    Views
    618,469

Može li ovo biti dokaz multiverzuma? Jer zvuči...

Može li ovo biti dokaz multiverzuma? Jer zvuči kao da si gledao neku drugu emisiju, možda iz paralelnog univerzuma.
  24. Replies
    5,656
    Views
    758,752

Sad svi pod mjerama nadzora da odu na po jednu...

Sad svi pod mjerama nadzora da odu na po jednu šampitu.
  25. Replies
    5,294
    Views
    1,327,415

Zbog AI data centara. Ja uzeh na vrijeme i...

Zbog AI data centara.

Ja uzeh na vrijeme i 5070Ti i 64Gb RAM. Samo da nešto od toga ne crkne jer neće biti ni zamjene u narednih nekoliko godina, sve dok AI balon ne pukne.
Results 1 to 25 of 1000
Page 1 of 40 1 2 3 4