Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Neki ljudi prosto nemaju IQ.
-
Skorije sam naručivao i tim putem saznao da za sve pošiljke preko 150 eura sad treba špediter. Porez se plaća na pun iznos uključujući i dostavu od 40 eura. Provjerite obavezno carinsku osnovicu za...
-
Ljudi koji stvarno vjeruju da je Mandić promijenio ćud i da se posvađao sa Pipunom i postao pro-EU su ne baš tako pametni za politiku. Ovo se planski radi kako bi Manda izgledao privlačnije...
-
LOL: https://imgur.com/a/WQ7AiEG
-
Ne znam što je očekivao, iskreno. Sjetite se kako su ljudi frapirani bili što se Korzo zatvara, a niko nije htio da ide tamo da jede. Bitno je da su iskoristili priliku za samopromociju da pokažu...
-
I vjerovatno još toliko na Epic :D
Evo ja
https://i.imgur.com/Xkk7F1y.png
E ako znam odakle ovoliko DLC-a...
Ovome dodamo igre ekskluzivno na Rockstar Launcher, EA, Epic, Ubisoft, GoG i...
-
Stari mora da je baš fun at parties.
-
Neki vele kakav narod takva i vlast.
-
Nismo se razumjeli. Koji je najbolji način da Evropskoj uniji pokažeš da Crna Gora nije spremna da zatvori poglavlje 24, iliti jedno od najvažnijih pregovaračkih poglavlja? Pokažeš svim relevantnim...
-
Nisi u pravu. Imao sam priliku da saznam o čemu se radi. Lik je psihički bolesnik koji je bio mortus pijan i bukvalno nije znao šta radi. Nikakve veze slučaj nije imao sa politikom niti je lik četnik.
-
Mislim da si ovo htio reći.
-
Ovo je izraelski rat. Amerika je samo podizvođač a kome nije jasno da Izrael ucenjuje Trampa, taj nema šta da traži na ovom dijelu foruma. Sa izraelske strane vjerovatno jesu rađene procjene i...
-
Ove ljude treba pospremiti po kratkom postupku. Ovo je kult smrti i tako ga treba tretirati: https://newrepublic.com/post/207270/military-leaders-iran-war-donald-trump-jesus-armageddon
-
U stvari jeste. Jedino što nije dokazano je da je time počinila krivično djelo zloupotreba službenog položaja. Ali u vezi same štete nema apsolutno nikakve dilleme jer već postoje i presude osnovnih...
-
Sve je ovo tačno, ali isto tako je tačno da Vesni Bratić nikad nije trebao da bude određen pritvor. Ni njoj ni vjerovatno 70% lica koja se trenutno nalaze u pritvoru, suprotno svim međunarodnim i...
-
Ne postoje neprovjerene vakcine. Postoje propagandni narativi teoretičara zavjere da su vakcine neprovjerene.
I ovo je dio propagande. Ne znam koliko sam puta tražio antivakserima da postave...
-
Sve i da pobjegne državi ostaju pare a njega će pronaći kad tad. Štaviše, mogu dio tih para da iskoriste za nagradu "poštenom nalazaču".
-
Obožavam ovakve bezočne laži. Nisi htio da napišeš da znaš neke ljude koji su potpuni anonimusi jer ti niko ne bi povjerovao, pa si dodao da se radi o javnim ličnostima jer misliš da će to nešto...
-
Šćepanoviću možda zamjena teza može da prođe, ali ovdje ne prolazi. Zna se tačno šta je bio posao policije u ovom slučaju. Dalje od toga nema šta da se gleda. Isključiva odgovornost je na policiji....
-
Zavisi od slučaja do slučaja. U konkretnom, s obzirom da se radi o Milošu Medenici, zadržavaš ga, sprovodiš nazad u stan i ne napuštaš objekat. Odmah obavještavaš nadređenog o situaciji i tražiš...
-
Ne mogu da vjerujem da stvarno raspravljamo o ovim stvarima. Zar su nas stvarno toliko zatupili da neko može isrkeno da misli da ovdje nije policija zajebala stvar?
-
Nego šta da mu radi? Bez odluke suda ga ne može sprovesti u istražni zatvor. Mora da ga vrati u stan. Policija onda treba da obavijesti sud o tom događaju da bi sud mogao dalje da preduzima radnje iz...
-
Može li ovo biti dokaz multiverzuma? Jer zvuči kao da si gledao neku drugu emisiju, možda iz paralelnog univerzuma.
-
Sad svi pod mjerama nadzora da odu na po jednu šampitu.
-
Zbog AI data centara.
Ja uzeh na vrijeme i 5070Ti i 64Gb RAM. Samo da nešto od toga ne crkne jer neće biti ni zamjene u narednih nekoliko godina, sve dok AI balon ne pukne.