Search:
Search took 1.00 seconds.
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260421/f5e3525be25c5f445bdc2da3ed07e7ce.jpg
I eto, svaki dan naučimo nešto novo[emoji6]
-
Policija je izašla na lice mjesta i rekla da prave uviđaj samo ako je auto kasko osigurano, ali su napravili zabilježbu, a nakon toga je došla komunalna policija i napravila zapisnik. Vidjećemo šta...
-
Samo obavezni zeleni karton, i za svaki slučaj imaj sitnih para kod sebe, po 5eur:)
-
"Razne peripetije i troškovi..."
Ako ti je problem otići do notara i za 10min potpisati ugovor, a onda do poreske da ti kažu koliko treba poreza da platiš (koji ćeš platiti elektrosnki jer imaš...
-
A vjerovatno kod Slavka...zvali ga jednom prilikom prije 3 godine, preskup je bio, tražio je blizu 1000eur za veliki servis za 2004 toyotu rav4, ali komentar koji je mene oduševio..." a ne znam,...
-
dobro si mu reko'...
em se ugradio na carinu i pdv, a njemu samo donio polisu da je auto registrovano i papir da je tehnički ispravno..
kladim se da papire od uvoza nije ni vidio...
a tamo sve...
-
e moj druže... već si je ogriješio kad si napisao "e takve mi nije žao"
-
U nekim državama je to regulisano zakonom, u slučaju da te policajac u Njemačkoj vidi da si slikao saobraćajnu nezgodu, pogotovo ako slikaš povrijeđene, ima pravo da te zaustavi i naplati novčanu...
-
Vjerujem da je ovaj što je postavio oglas za Rava pogriješio....
Rav tog godišta nije imao 2.2 motor sa 143ks, već 2.0 dizel iz bmw grupacije od 143ks ...koji je za izbjegavanje...
2.2 motor je...
-
okvirno + cca30% na neto cijenu
-
Dva puta poručivao neke sitnice koje nisam mogao ođe da pronađem, sve stiglo u roku od 15dana, direktno iz Osake.;)
Japanci, majstori u pakovanju:D...
-
Ne može, od 01.07.2024. kad su izglasali novi zakon, auta moraju biti EUR5, a motori EUR4....
-
Imam jedan rashodovani thule kofer, znam da su kompletni podizači i držači za šipke...
-
Onda je jasno zbog čega ih imaš toliko, mada nijednom nisam žurio sa registracijom, odradim tehnički 10-tak dana prije isteka, i taman dok odrade predmet i odštampaju novu saobraćajnu, stara više ne...
-
https://i.ibb.co/MkQc5mVy/tire-and-wheel.jpg https://i.ibb.co/RpVXvXtf/tire-size.jpg
-
prvo i osnovno, koliko je široka felna?
179933
a onda obrati pažnju na ovo...
179934
-
-
to je to...na izvoznu nek ti upišu S (za safety) da te ne bi Hrvati zajebavali...
neki smještaj na aerodromu, pa lagano ujutro u 6 na bus, voz...
ako nećeš na Metliku, onda preko Bregane i...
-
Pazi se kroz Hr, postavili su kamere(barem 6-7kom) na magistralnom putu od Stona do Ćilipa, dozvoljavaju do 9km/h preko ograničenja, sve preko 9km/h se kažnjava na granici prilikom izlaska...
-
Taj motor od 91kw i 93kw su Toyotini motori, a ovi od 82 kw i 105kw to su BMW-ovi motori.
Vozio sam i od 91kw i 93kw, pa čak i onaj stari od 85kw, nikakvih problema nisam imao.
1AD- i 2AD- motori...
-
mora da je dobrog kvaliteta...evo ga komšija sipao 60€ kod njih prije 10dana, sada mijenja pumpu goriva i pumpu visokog pritiska 2008 audi A4..
-
Samo da se ne kratko vratim na priču o freonu....zar sistem hlađenja nije "zatvoren sistem" i freon ne bi smio da se "troši", osim ako neđe ne curi...
Meni na Toyoti koja ove godine puni 20 godina,...
-
Zato sam mu i napisao da iz Srbije nejvjerovatnije neće moći...plus, da li u Srb imaš mogućnost dobijanja privremenih tablica na tvoje ime da možeš voziti i napustiti Srb?
Slo, Aus, De...nude tu...
-
RP tablice su tablice koje se izdaju licima sa privremenim boravkom, i obično važe do isteka njihovog boravka.
Ono što trebaš provjeriti jeste da li je plaćen PDV i carina na vozilo (ako je uvezeno...
-
Odlična guma, prošle godine kupljena kod Vujačić ID, bila neka akcijska cijena, dimenzija 225/65 R17.....
U odnosu na Toyo koja je prije toga bila na autu, nebo-zemlja...bolje drži na mokrom, mnogo...