Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ajdeeeeee 2-2
Sent from my SM-F966B using Tapatalk
-
Jedan komentar i free refresh.
Ali mi upade u oci ovo student nije imao vremena? Pa ako sam cega imao dok sam studirao onda je to bilo vrijeme :-)
-
Mojsije, neka je sa srecom bembara.
https://youtube.com/shorts/R0o5y-z6XyM?si=A0EekkexL02ImslR
-
Ja bi za te pare radije nekog suv hybrida ili ako ispunjavas san onda nesto jace a ne trocilindras. Kome to moze biti san?
Ako je san da kesiro novo auto ima mnogo boljih opcija od tog bmw serije 1...
-
Pa ja rekoh veze lijevu nogu :-)
-
Vezes lijevu nogu i vozis. Ne mozes pogrijesiti jer ti je desna istrenirana za gas i kocnicu :-)
-
Koja je poenta allseason ako ih ne drzis tokom cijele godine?
-
Sta ti je AI, prepoznao je da ti nije hitno pa prioritizuje druge kojima jeste :-D
-
Skoro svaki youtuber koji u vezi auta snima ima 30% popusta kod.
AA
MOTION30
TEST
Ovako iz glave ta 3, jedan ce raditi
-
Nova godina, novi ja. Ove godine novi ciljevi, mrsam do ljeta ili sto bi se reklo raketa do ljeta :-)
-
Cuo sam da se radi na putarina sistemu na osnovu tablica, da nece trebati tag uredjaj nego samo tablice ocita i skida sa racuna. Vjerujem da je ovo sto pitas taj dio. Cuo sam do kraja godine da treba...
-
Ja se sjecam kao mali ujak i ujna poveli mene i brace i sestara nas 7 djece. Na plazu, kupi par hljebova i kanticu evrokrema i samo maze, ne moze da postigne koliko mozemo pojesti :-)
Tad je sve...
-
Kako VSC pokvari trku.
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
-
Ja sam sebi sam radio u kupatilo ali ne alu nego od pvc. Ispalo je odlicno...ja sve isplanirao i posvetio se i sve mjerio precizno a zavrsio sve za 2 dana.
-
To je niza inteligencija ljudi. Gledaju te kao da si ti kriv sto ih ne pustis a ne oni. Ne vide sta rade i sa takvim nema poente raspravljati se. Stasava sve vise i vise debila.
Sent from my...
-
Za hladjenje svaka ce ti valjati.
Ja sam na sjever ugradio nordic 12 a sebi u PG gree 12 oba invertera. Vjeruj da su razlike minimalne :-)
A cijena je razlicita oko 50%
Sent from my SM-F956B...
-
Halogenke obicne. Na led tak i ne moze jer to radi brze promjene statusa da tako kazem tj. impulsno ukljucivanje i iskljucivanje sijalice.
-
U potpunosti podrzavam. Stvarno smo postali Kambodza sa voznjom, kao da pravila ne postoje se vozi. Jedino jakim kaznama i kaznjavanjem ce se uvesti u red.
-
Pa ako je tako da ja batalim moju inzenjersku platu i da se pocnem baviti time jer ja nemam dnevnicu od 300e :-)
10e po grlu/mjestuu je ok ali 30e stvarno previse. Mislim ja to svakako sebi i...
-
Mozda jesu stedljivi ali nista grdje nema za voznju. Stoji na jednim obrtajima isao 50 ili 150...razlika 200 rpma :-)
-
Gledajte sta je AI u stanju da napravi. Izgleda kao pravi video ali je sigurno AI generisan
https://www.instagram.com/reel/DFhLhwevOcl/?igsh=NHNmcjVveWthZ3pt
-
Kolegi su u Berane pisali kaznu za prekoracenje 1km/h
Rekoh da mi se tako nesto desi svasta bi mu rekao makar :-)
Meni su mojkovcani ok ali kolasinci me ne vole :-)
Sent from my SM-F956B using...
-
Hahhaahahaahahaha kako me nasmija kad skontah tvoju sliku. Kamion u septickoj hahahhaha
Hvala
-
Stara ti je kartica. Zamjeni je i radice ti :-)
-
Ja sam davno uzeo u HDL neke sto su njihove prodavali ali svaki put ih zaboravim ponijeti. Neki dan sam se sjetio i trgovao i pakovao u cegere :-) nisu sa cvjeticima ali i da jesu sta ima veze :-)
...