Search:
Search took 1.00 seconds.
-
A vidjoh..
Simpaticno je kako se ovi igraci Kape Verdea uopste ni za sta ne bude, svaku odluku prime normalno, nema grananja rukama, price.. simpaticni ljudi.
-
-
Taman..
Milo bi mi bilo da je osvojio Arsenal, ko zna kad ce opet imati priliku ali kad retardi onako izvode penal, sa zastajkivanjem nekim, dje nikakvu prednost ne stices nad golmanom, ne bude mi...
-
Toliko k*rcenja tokom sezone,od najave fajnal fora do laganog ispadanja iz plej ina.
Mozda Vucko da jos 10m, dako se udje u plejof [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
-
Podsjetnik za umno obolele [emoji1787][emoji1787][emoji1787]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260416/82200d159f244e0d9af62db2f557e86b.jpg
-
Castise gabelje penal [emoji1787][emoji1787]
-
To su ti tkzv. crnogorci koji je vole do zadnjeg centa.
-
Je li rijec o "Lavazza A modo mio Jolie" aparatu ?
-
Manja bi steta bila da je ostao samo gol,bez crvenog.. Onakav penal svirati, sramota, ako neko kaze pravila su takva, onda je i Guehi trebao dobit crveni za povlacanje Salaha, takodje je pravilo. No...
-
Realno odvratnijeg tenisera od ovog malog nema i nije bilo, ne zbog Novaka vec uopste.
-
Bunker nocas Madeira?
Ne znam koju ti to utakmicu gledas.
Ono je sramota, prvo sudis navodni faul nad hakimijem kad Senegal daje gol a posle sudis penal za kontakt kojih ima milion u toku utakmice,...
-
Kakav je ovo debilni kviz,sta je ovo.. koliko kod nas sve izgleda jadno, pih.
-
Bgm ako se ne otrijeznimo malo naebacemo, mali smo, za 20, 30godina bicemo manjina u sopstvenoj drzavi.
Ko god je jednom bio u Nemackoj, Holandiji je vidio o cemu se tu radi, svaki centar grada,...
-
A nasao sam ga odavno, hvala svakako.. uglavnom zacudio sam se da je skuplji u Nemackoj u odnosu na kozmetiks.
-
Odvratan li je ovaj Nikolic iz dps-a, pih.. Ovo imitiranje Milasa, gestikulacijama njegovim.. pih,pravi gmaz.
-
Sad tek vidim glumu ovog iz barselone.. jbt kako ih nije sramota,kakav ciganski klub, sad ima i var i umjesto da sudija pogleda sta se desilo on daje crveni karton. Sramota.
-
-
Brate nije ti dobro, ne znam gde su oni to nesto osvojili na taj nacin koji pominjes.. apsolutno zasluzeno osvojili, cak i sa losim Sruderom veceras deru.
Sto se tice covjecanstva nemerljivo vece...
-
Njemci gadni ? Kakvih botova odje ima.. Gazi bre ove nabedjene.
-
-
Mama'S bez premca, po meni.
-
Kako ovaj mali Jovic iritira, pogodi trojku dok mu ekipa gubi on nesto slavi, na tajmaut protiv Turaka takodje dok su gubili on se nesto bechi.. Micicu i Guduricu bih se zahvalio, Marinkovic koji je...