Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Skoro sam naišla na prebijanje. Osnovno je bilo zvanje policije. Što i u saobraćaju radim. Dobro ili loše, ne slikam nikad. Stanem ako nekome nešto treba i puno puta bi možda bilo pravilno da sam...
-
Zavisi kakva je situacija u pitanju. Ovdje je žena sama, i ova slika može pomoći onima koji je moguće traže, neovisno odakle je. Jer, polome se telefone, povrede i ostalo...Ipak smo samo ljudi, kako...
-
Isti problem imam. Radila sam gore u ambulantu skoro. I pokazalo 98% pluća, sve ok.
Moguće da imaš pad gvoždja i fe, feritina...što ti daje ostajanje bez vazduha, umor, vrtoglavicu...
Dakle,...
-
Ljudi moji, pa ako neko završi mediDŽinu, zbog sebe je završi, ili ti jer je jel te, human !!!
No zapravo, dobra većina da bi hranili svoj ego i imali status i pride ostalo, zapravo se okreću toj...
-
U Kidsland se prave mrtvi, nemaju...
Ovi ostali bože me sačuvaj.
Nisam imala vremena da se više tome posvetim. U čudu sam da je toliko teško za naći. Izbjegavala sam profi firme ovih dana,...
-
Dragan Djurović, 1/1-Bolnica Codra
-
Puna CG ovoga...
Imam to nešto kod sebe od čega se te osobe plaše.
Svojevremeno sam otišla sa prijateljicom kod jedne "gospoje" u NK,,,,mogu reć, hoštapler...
Pitanje je bilo njeno mojoj...
-
Pusti ga par dana, i opet zovi. Naći će on vremena, samo se naoružaj strpljenjem.
I svakako možeš u medju vremenu slikati teren i na viber poslati...čisto da te ima u vidu.
-
Ako nije Vodolija i Riba u horoskop :joy:...
Šalim se, nisam toliko površna..
Prizemne ljude volim,,,,
Intelekt prednjači uvijek.
-
Ti ljudi nam spasavaju kuće, živote..
Nezahvalan je jedino neko bez kapi svijesti...
Čovjek je izgubio život sa cistijernom....drugi je na intezivnu.
Jedan je od juče na intezivno, takodje...
-
Ove akcije su za dubok naklon...
Gledah rabotu sa kanaderima,,,to su sile !
-
Narode, ima li nas, ne bilo nas !!!
-
Ok.
Krećem se duže da nabavim. Samo ću Tehomax zaobići,,,,gledam u Multicom.
-
Hvala ti,
Treba svašta nešto porodica naša da rabota. Preporučiću, nadam se na obostrano zadovoljstvo. :)
-
Imam najteži mogući oblik migrene,,,da ne idem u detalje. Kad krenu napadi, tu je više kasno sa uzimanjem bilo čega....
Od samih aura(zamračenja svijesti) se počinje, momentalno sa ljekovima...
...
-
Nalgesin kod blažih bolova,,,uz Klonazepam(zbog mučnine i želuca)
Trecar( u koliko ima trnjenja i aure)....ispod jezika
Diazepam naravno...olabavi
Magnezijum Bizglicinat je najbolji,,,
Ima toga...
-
Kako li god bilo,,,,ovi opijati uništiše narod, bezpovratno....
A ima i onih koji kod psihijatrra neće jer je "sramota"....
-
Mogu da pripomognu, ali ipak za to treba psihijatar za višegodišnjem iskustvom....
Kontrole, razgovori,,,,poticaji,,,,danas nema koga ne dere "neka" depresija...
Pogotovu kod nas žena, dje razno...
-
Puna PG ordinacija,,,
Njih koji koliko hoćete, koji će saslušati 10 minuta, dati šaku ljekova i baciti u krevet pacijenta...
Prijateljicu su tako "liječili"....
Treba znati kod koga...
-
Ovo djeluje da žena izbezumljeno traži način da se "spasi", otkači. Moguće napad panike usled fobije od visine.
-
Od alkoholičara, mnogo su gori kockari, što dodju i ostave sve što imaju na kocki....
-
To je današnja moda, obaveza kojoj dorasli nijesu...
Taman kao i sa djecom...
-
Biljke, razno razne, od sezonskih, do sukulenata....
Isto i poklanjam, pored npr biljaka, domaćeg sira, maslinovog ulja....svašta što nabavim, podijelim....:)
-
Čuh nekud skoro čovjeka, koji kaže da: Vrijediš onoliko koliko imaš, da se ne lažemo...
I na to nema komentara,,
Onda,
Čujem dečkića koji govori tetki: Dobar je taj zet da udje u porodicu,...
-
Pravi koraci, dakle operacija. U ovom slučaju hemioterapija nema smisla, nož rešava. Kesa je užasna stvar i za mladjeg i za starijeg.
Provela dosta godina u zgradi onkologije i uopšte KCCG, i moj...