Search:

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    18,629
    Views
    2,876,682

ko god misli da mora da sipa 100 oktana, nek se...

ko god misli da mora da sipa 100 oktana, nek se ne žali da je skupo, no nek se žali što nema 110 oktana :D
  2. Replies
    14,759
    Views
    1,792,907

Sticky: apropro priče zašto nemamo neke brendove u...

apropro priče zašto nemamo neke brendove u ponudi, Peca iz Benca objasnio

https://youtu.be/WHkK40pVVfg?si=tib2XsM8I34VFGqo
  3. Replies
    1,170
    Views
    301,716

gledao sam ga, bio vožen u njemu. Dosta je dobro...

gledao sam ga, bio vožen u njemu. Dosta je dobro sređen, aliii mnim da ne vrijedi para koje se za njega traže. Da je mažen i pažen cijelog života, pa možda, ali ovaj nije, ali je dosta dobro sređen....
  4. Replies
    18,629
    Views
    2,876,682

paaaa dobo, ako misliš da taj monstum od motora...

paaaa dobo, ako misliš da taj monstum od motora može da iskoristi prednosti goriva od 100 oktana, ok :)

i za 98 oktana u CG ima tek nekoliko desetina ili stotina vozila u cijeloj CG koja po...
  5. Replies
    1,170
    Views
    301,716

https://www.crutchfield.com/S-mZUKC3Hl4Ma/p_333CK3...

https://www.crutchfield.com/S-mZUKC3Hl4Ma/p_333CK3100B/Parrot-CK3100-Black.html

al džaba, ko je još vidio vozača npr. G63 AMG da (umije da) koristi ugrađeni blueetoth, il daleko bilo CarPlay ili...
  6. Thread: Viber

by verbalni_fajter
    Replies
    4,126
    Views
    694,820

Sticky: desilo se bar još jednoj osobi, koja je bila na...

desilo se bar još jednoj osobi, koja je bila na 10 metara od mene, ja zovem kao da prekinem njen vajber poziv, kad ništa, meni zvoni, njoj ne...
  7. Thread: Viber

by verbalni_fajter
    Replies
    4,126
    Views
    694,820

Sticky: jesi probala da isključiš optimizaciju baterije...

jesi probala da isključiš optimizaciju baterije (po difoltu je uključena za skoro sve aplikacije)? Meni na vajberu pravi osjetnu razliku
  8. Replies
    1,544
    Views
    217,081

Sticky: AFAIK ne odlučuju ti u poslovnici, već u...

AFAIK ne odlučuju ti u poslovnici, već u centrali... Svakako, i ja sam od telekoma očekivao neku ponudu kad sam nakon cirka 20 godina prelazio na One, al ne, ništa, iako je bilo OK paketa za nove...
  9. Thread: Viber

by verbalni_fajter
    Replies
    4,126
    Views
    694,820

Sticky: To remove ads from Viber desktop, users can...

To remove ads from Viber desktop, users can modify the hosts file on their computer to block the ad server. This involves adding specific lines to the hosts file, which redirects the ad server's...
  10. Replies
    14,759
    Views
    1,792,907

Sticky: meni piše da mogu sa još 4-5 google naloga da...

meni piše da mogu sa još 4-5 google naloga da podijelim storage space... Tom logikom, ako možeš na drugi google nalog da sve završiš, samo onda šeruj sve sa svojim glavnim nalogom?
  11. Replies
    10,061
    Views
    1,609,981

koji je to auto, pa fabrički ima tako različite...

koji je to auto, pa fabrički ima tako različite dimenzije naprijed i nazad?
  12. Replies
    10,061
    Views
    1,609,981

to pod uslovom da je manja felna... Ja za 18-ice...

to pod uslovom da je manja felna... Ja za 18-ice platih bliže 50€ za 4 demontaže ljetnjih, montažu zimskih i balansiranje... I još se na red čeka, ae.
  13. Replies
    63,122
    Views
    8,375,457

Sticky: jeste, chemtrails, truju nas, bacaju koronu iz...

jeste, chemtrails, truju nas, bacaju koronu iz vazduha! A i zemlja je ravna! :D

No, odgleda li ti ovaj SAT-ov prilog? Ne?
  14. Replies
    63,122
    Views
    8,375,457

Sticky: edit: Ovo ako pričamo o tim sitnim česticama koje...

edit: Ovo ako pričamo o tim sitnim česticama koje ostaju da lebde u vazduhu (PMP 2,5 i 5). Kod starijih dizela su i čestice veće i padaju na tlo, ne ostaju da lebde jako dugo u vazduhu.
  15. Replies
    63,122
    Views
    8,375,457

Sticky: ako vec ganjas pouzdanost, ganjaj Japance...

ako vec ganjas pouzdanost, ganjaj Japance benzince, a ne fau ve novije dizele :)
  16. Thread: Mazda

by verbalni_fajter
    Replies
    2,150
    Views
    416,408

CX-50 je rađena za USA tržište, AFAIK se samo...

CX-50 je rađena za USA tržište, AFAIK se samo tamo i proizvodi, ista fabrika//proizvodna traka kao Corolla Cross? Svakako će nasljednik CX-5 do kraja godine, u Efelu više i ne može postojeći model da...
  17. Replies
    1,271
    Views
    187,487

srećom nije, ako na moj misliš :D A ja...

srećom nije, ako na moj misliš :D

A ja prije 2 dana ubacio kod Sukija na Koniku testno u Kupera, pa da vidimo kako rade. Suku super momak BTW
  18. Replies
    164
    Views
    40,387

Sticky: gledam da ubacim multimediju u 2 porodična auta...

gledam da ubacim multimediju u 2 porodična auta (Land Cruiser J120 i Golf Plus), pogledah par stranica koje sam našao na IG, ljudi ili ne znaju, ili ne žele da daju naziv konkretnih modela koje nude...
  19. Thread: Viber

by verbalni_fajter
    Replies
    4,126
    Views
    694,820

Sticky: ne znam je li do aplikacije. Nemam taj problem,...

ne znam je li do aplikacije. Nemam taj problem, nit znam nekoga da ima... Desi se da fejluje kad je konekcija loša ili šaljem tonu fotki odjednom. Al opet rijetko baš
  20. evo lik, iako je "pet puta oprezniji", danas...

evo lik, iako je "pet puta oprezniji", danas pokupio biciklistu:

https://www.instagram.com/p/DCO6mq-A6KX/

šta je to s autima bez tablica, zašto vole da gaze bicikliste??
  21. probah, nisam uspio, krene na telefonu...

probah, nisam uspio, krene na telefonu connecting, i ne uspije, al daću njoj da proba

mislim da si loše pročitao, to što ti radiš je diljeljenje interneta sa telefona na PC, drugarici treba...
  22. Thread: Viber

by verbalni_fajter
    Replies
    4,126
    Views
    694,820

Sticky: ja koristim beta verzije, tako da sam davno dobio...

ja koristim beta verzije, tako da sam davno dobio foldere... Mada mi ne trebaju niš' :P
  23. Replies
    63,122
    Views
    8,375,457

Sticky: koliko pratim, ništa od subaruovih dizela se ne...

koliko pratim, ništa od subaruovih dizela se ne preporučuje (kako rekoše momci na Redriven)
  24. Replies
    1,170
    Views
    301,716

na cijeni da, ali će cijena ići samo gore,...

na cijeni da, ali će cijena ići samo gore, naročito kad zabrane i Euro 4 da se uvoze. Ili već jesu?

Što se potrošnje moga tiče, spuštao sam ga i na 7,7 na otvorenom (mjereno na pun rezervoar), ali...
  25. Replies
    271
    Views
    56,065

na meet je i audio i video vrh! Na telefonima...

na meet je i audio i video vrh! Na telefonima koji podržavaju, video je 1080p
Results 1 to 25 of 45
Page 1 of 2 1 2