Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Nevjerovatan Martinator danas i juce. Danas strasna voznja.
Juce onaj nevjerovatan start i sa 8 pozicije dodao do vodece.
Ceka nas velika bitka izmedju njega i Bezekija.
Steta za povredu Markeza i...
-
Imas pored Poste i CoreIT za dobijanje sertifikata.
Ako si mislio ne neko od resenja za softver za fiskalizaciju - ima ih vise od telekom provajdera, manjih firmi itd. Neka resenja mi se ne...
-
Saljem, jednu zanimljivu listu.
Uzivaj uz pracenje tv kanala.
-
Ko hoce Olimpijadu da prati neka se javi na PM.
Pored arena sport (sr i hr verzija) i sport klub kanala, imam italijanske sky sport kanale (sky sport F1, sky sport moto gp, sky sport tenis, sky...
-
Ako je neko zainteresovan, neka se javi da prati olimpijadu na 9 kanala (imam u listi 9 eurosport kanala. Eurosport 1 i 2 imaju engleski i nas audio, a eurosport 3-9 imaju engleski i italijanski...
-
Sjajna trka je bila. Marc bi vec mogao pobjediti narednu trku. Ako to ne uradi, vidim ga sigurno da pobjedjuje za VN Njemacke.
Martin sjajan cijeli vikend bio i subota i nedelja + rekord staze.
...
-
Tako je, sramota kakav je kvalitet slike preko web platforme (magentatv.me).
-
Imam ti vu+ solo klon, koji sam koristio 2-3 puta.
Kako je za taj klon trebalo da se trazi na posebnom jednom forumu, samo image za njega,
nisam ljubitelj toga (ljubitelj sam dreambox resivera) i...
-
Mozda ljubitelji fudbala nisu primjetili u ostale oglase, ponudu za sportske strane kanale, pa evo ovdje da napisem, ako koga zanima neka pogleda taj topik.
Vjerujem, pravi zaljubljenici u fudbal...
-
@montenegrina - super, dobro je da ti je sestra bolje.
Od subote navece do danas imam temperaturu koja se najvise kretala do 37,6. Prva dva dana osjecao i umor. Imam culo ukusa i mirisa. Zadnja...
-
Podaci sa sajta instituta pokazuju da je u tom periodu bilo novih slucajeva 1.473.
Onda institut uzima 186k da je populacija PG i ima se ona stopa od 792.
-
Ovo je glavna vijest sada na Sky News i razlog zasto sada Britanci donose strozije mjere.
Mislim da bi svi portali i stampani mediji sjutra trebalo da objave ove informacije.
...
-
Podrzavam mjere koje je Vlada donijela.
Naravno, da nece ovo trajati 14 dana, nego da se spremimo za jedan duzi period.
Slusao sam juce na Al Jazeera Balkan - gdje se uzivo javila ambasadorka BiH...