Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Uglavnom svi se mi drogiramo , I drogu je nemoguce izbjeci.
Od licnog karaktera I pogleda na zivot zavisi samo kako ces se nositi sa raznim narkoticima.
Dakle , hadje da se vratimo na poceta...
-
Danas sam dobio direktnu potvrdu , da su crnogorske banke u stvari glavni razlog
za postojanje kamataša i razvoj tog biznisa !!!
Mislim da ovakvih smeće banaka nema nigdje u EU, moguće da na...
-
Ne misli Amerika i obicni americki narod, koga prvenstveno zanima ekonomoija, dolar , biznis,
da bolje zivi i vise zaradjuje- sta njih zanima tamo neki bliski istok , vec to misle iskljucivo...
-
Imajući u vidu šta donose narednih 5 godina potpuno si u pravu,...
a kao kulminacija će se pojaviti ljudi roboti, sa ljudskom kožom i vjestackom inteligencijom,
sveznalice ,bez emocija ..
Bolje...
-
Hvala,...
doduše jako tužan dan i noć za mene,....
predivne uspomene vezane za muziku i stihove jednog od najvećih umjetnika
koji nas je napustio danas....:(:(
-
https://www.youtube.com/watch?v=GCQ0ndJdYNc&list=RDGCQ0ndJdYNc&start_radio=1
-
Hvala majstore za svaku notu,svaki stih, za vanvremenska djela i hitove koji ce trajati vijekovima. Svaki najljepsi i najtuzniji trenutak u zivotu mi je bio ispunjen
tvojom muzikom, a upravo neka od...
-
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/46/Chris_Rea_at_the_Heineken_Music_Hall_-_2010-03-05.jpg
-
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/46/Chris_Rea_at_the_Heineken_Music_Hall_-_2010-03-05.jpg
Hvala majstore za svaku notu,svaki stih, za vanvremenska djela i hitove koji ce trajati...
-
Hvala majstore za svaku notu,svaki stih, za vanvremenska djela i hitove koji ce trajati vijekovima. Svaki najljepsi i najtuzniji trenutak u zivotu je bio ispunjen
tvojom muzikom, a upravo neka od...
-
Napisao ovo negdje ljeta 2024 ..
Ništa se tu ne mijenja, niti unapredjuje..
a evo smo većeras dotakli i crno dno od reprezentacije koju smo redovno do skoro pobjedjivali.
Da izgubiš 18 u profi...
-
Da malo bacimo novog sjaja na arapske brendove ili damo novu sliku.
Svi oni imaju i sjajnih i očajnih izdanja.
Potpuno druga stvar je hajp koji prave influenseri i hajpuju putem plaćenih reklama...
-
Uh,...po meni - idi u banku ,uzmi keša koliko ti treba za nedelju dana, i blokiraj karticu odmah, i vadi novu karticu.
Po meni kartica ti je "kontaminirana" , tj neko ima podatke sa tvoje kartice....
-
Ne utiče previše ni na Kinu, većinu svoje nafte Kina uzima iz Irana, Rusije i Venecuele,..
možda tek nešto malo sa bliskog istoka kroz povoljne fjučerse,...
Poenta je da ako se Amerika uključi,...
-
Ne bi vjerovao, koliko ima dzipova s amotorima 1.2 , 1.4 i 1.5...- Alo pa što vam je ljudi ,,,auto od dvije tone treba da zaletite na preticanje
sa upaljaćima od motora.
Ko ih vozi- 95 % su žene...
-
Meni licno je iznenadjenje uspjeh DPS, da se vrate , naprave cistku u lokalnom odboru, naprave neku strukturu i formiraju listu nekih cistih i neukaljanih ljudi, i sasvim dovoljno mladih za naredne...
-
Evo ja sam bio taj koji sam prvi napisao baš ovdje jednu analizu zašto Suzana nije dobro riješenje za selektorku,
barem ne u ovom trenutku njenog života, a cura ima samo 32 godine, što je premalo...
-
https://www.youtube.com/watch?v=uBmnkk0QW3Q
Odavno ne odgledah nesto bolje producirano i odglumljeno,...
usput i provokativno, dotičući jednu od najintrigantnijih misterija ljudske istorije,
...
-
Ta Nula o kojoj pricas je presmijesna - Ovo ce biti ubjedljivo najprofitabilnije Olimpijske igre ,
i imace enormnu zaradu koju naravno nece iskazati nigdje i vjesto ce je prikriti.
Prvo jer su...
-
Kao neko ko je bio na igrama mogu ti reci da je nevjerovatna posjecenost bila ali bukvalno na svakom sportu,...
jer su to organizatori perfektno planirali skoro 4 godine i izveli i usput zaradili...
-
Bio sam na stadionu upravo negdje u liniji cilja,..
od prvog do 8 mjesta svi su bili u 12 stotinki,..na stadionu uzivo je licilo da
je bas za mrvicu pobjedio Tompson,..
Što je najače,,,...
-
Nije mogla Srbija da dobije , to smo svi znali,...
ali je mogla da bude na korektnih minus desetak
po formuli Jokic + 4 sutera ,...
samo sto Srbija ne moze da sveze 2 krstena sutera da...
-
prije ce biti da je vozac koji je stradao imao srcanih ili nekih drugih zdravsttvenih problema,
bio je divan covjek i svi za njega to znaju i nije bio nikako od onih sto zure i divljaju
-
Posto se u danasnjim medijima prenijela informacija o dodjeli 13 julske nagrade, imam jednu veliku dilemu.
Pitam i za druga , i za svoju i za njegovu djecu , i svu ostalu djecu, koju treba da...
-
3 puta su mi u poslednja 3 mjeseca ista ta NLB banka blokirala racune po nalogu Uprave policije..znači u aprilu, Maju i sad u julu,...
jesam imao neke saobracajne kazne ranije , ali nisam imao...