Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Vidjeh na sajtu šta treba no se ponadah da se može završiti bez ličnog odlaska u ambasadu. Šteta što ne može online, teško da mogu ići do Bga a taman sam bio pikirao to putovanje.
-
Vjerovatno moraš sam da se čekiraš da naredni let, da pokupiš prtljag sa prvog i predaš za drugi itd.
Taman pitanje, viza za Maroko se ne može dobiti online sem lično u Bgu?
-
Čisto informacija, može valjati: pauza za rad u Opštini je od 11-11:30h. Ja sam naravno tamo došao tačno u 11:02. :D
-
Odlična pastrma u restoranu Ribnjak na Veruši a i cijene su sasvim pristojne: dvije srednje pastrmke, dvije krompir salate, dvije kafe, dva domaća soka od borovnice, sve ukupno 20 e.
-
https://timeplus.me/me/brend/5995-garmin/
Ima ih u prodavnici na trgu.
-
Seikova dva nova hronografa:
https://monochrome-watches.com/wp-content/uploads/2023/11/2023-Seiko-Prospex-Speedtimer-Mechanical-Chronograph-SRQ047-SRQ049-hands-on-review-10-2048x1367.jpg
...
-
Možda ću imati više sreće s sledećim pitanjem :D
Kad kupujete karte preko wizz ili ryanaira ili sličnih niskotarifnih kompanija, da li odmah kupite kartu koja nudi više prtljaga? Pitam jer sam ja...
-
Je li ko bio u Parizu u januaru/februaru? Isplati li se ići tad? Vidim da je prosječna temperatura u tom periodu jednocifrena. Opet, računam da je možda bolje poći sad dok su cijene smještaja koliko...
-
Na konto priče o dobrim restoranima u Beogradu: prošlog mjeseca bili gospođa i ja do Bga i kako nam je smještaj bio na Novom Beogradu, riješili smo da prije ulaska u apartman svratimo u restoran...
-
Gledao sam i ja to, moguće da rade na svoju ruku odnosno da učine nekom.
-
Članom 17 Zakona o obaveznom zdravstvenom osiguranju, propisano je da su oslobađeni od plaćanja participacije:
1) djeca iz člana 10 ovog zakona;
2) žene u toku trudnoće, porođaja i godinu dana...
-
I meni isto. Mora neka nova opcija budući da je prvi u mjesecu.
Ima jedna meni čudnija stvar. Sve prethodne viber poruke od nlba su mi obrisane same od sebe dok su sms poruke i dalje tu. Moguće da...
-
Hvala na savjetima i promišljanjima. Dosta toga već poštujem. Slatkiše slabo jedem u poslednje vrijeme, gazirano i grickalice još slabije. Ostale dijetarne navike bih možda mogao malo popraviti ali...
-
Odlična informacija za zamjenske glave četkice, hvala!
-
Što se tiče e-sim, korektan je i mobimatter, vidim sad za poljsku paket 3 gb košta 5 dolara.
-
Update: sve je prošlo kako treba. :D
U povratku sam uradio onlajn ček-in, dobio dvije bording karte, za voz i za avion, i naravno ukrcao se samo na avion, bez problema. Tako da sam novčano prošao...
-
Koliko je Austrian Airlines striktan za kabinski prtljag? Dozvoljene dimenzije 55x40x23, moj kofer je 55 bez točkića a 60 sa točkićima i ne mogu se sklopiti.
-
Pardon, izgleda da ipak imam, nego nisam znao za razaznam. :D