Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Mandic standardno Mila da je okruzen kriminalcima, iznosio poluistine (kao ono oko afere Telekom), a Milo mu rekao da bi i on mogao da koristi takav diskurs, da je Mandiceva porodica kriminogena, ali...
-
-
Kako Mandic se nocas zapita kako se slave i Krsto i Kapicic... Kapicic je Krsta smatrao herojem. Tu se prica zavrsava.
-
Bokan je eno prva liga s Dritanom.
Dritan je personifikacija nepostojanja drzave.
Mislim da Lidl ne dolazi bas zbog vlasti.
ES ima uticaja jer je svakako jednim dijelom povecala cijene.
Nisam...
-
Najjaca prica o pomirenju cetnika i partizana.
Cetnici u CG najveci kvislinci, zlotvori.
I kao treba toj ideologiji pruziti ruku pomirenja. A ne da ne treba nego u zatvor sve koji propagiraju...
-
To se ocigledno sprema.
Zato danas ona reakcija Demokrata da Milo nema pravo da raspusti skupstinu. Mislim, vazi. Nakon svega ima pravo granatu u nju da baci i da niko ne pita sto uradi to.
...
-
Nisam placao svaki moguci lijek i nisam na nalog od 3 EUR administrativnih prihoda placao 1.5 i nije inflacija bila 30%
Sve se ovo desava jer drzavu niko ne postuje, jer ne funkconise.
Naravno...
-
https://www.youtube.com/watch?v=ScFyIwQJDNk&t=100s
Gaziiiii
-
Obicno se javi u vecim drzavama dje je meetoo pokret jak ili kako li se zove.
Odje nece nicija cerka/zena provlacit sebe kroz novine.
Rambo je covjek koji je u emisiji uzivo rekao da od zene...
-
https://www.youtube.com/watch?v=dVK7LCFCvnE
-
Jeste, nece niko gledati taj duel.
Gledace ono kad ih je 7 u studiju i niko ne moze 5min ukupno sastavit, a pritom sve neke seljacke upadice...
Bas je realno to sto nece niko to gledati.
Kad...
-
Inace s velikom lakocom iznosis stavove iako si veoma cesto u krivu. Veoma cesto.
U poslednje vrijeme ne znam jesi li jednu stvar pogodio.
Danas nesto saopstis, vec sjutra se odigra nesto drugo....
-
Lomijevo vrijeme je proslo, to bez sumnje.
Jedno je kad je neko nov u politici pa mu pruzis priliku i postujes njegove sijede vlasi i zivotnu mudrost.
Drugo je kad taj neko nakon 30 godina...
-
Nidje ga ne opravdah, no se po tviteru zakacih s ljudima koji to radise.
-
Stalno govorim istinu. Ni po babu ni po stricevima. A zanimljivo da nikom ne pada na pamet da me bije.
Koliko se sjecam, Milutina je nesto podbadao.......
"Milatović mu se smijao i sve vrijeme...
-
Sve crnci na slici a jedino je Jokic niga.
-
Ada AV
Para ne fali, sipa se sa svih strana. Apstinencija samo Mandicu odgovara.
-
Ne znam kako ovo da ti saopstim, posto zamisljam Milovica iz ekrana...
Ali Spajke je vec zavrsio karijeru. Sad je tu dje je dok prodju izbori, pa ce onda krenuti s nekom reorganizacijom.
Spajke...
-
Ovi is PES-a lano ativirali ove svoj spavace iz redova "gradjanskih aktivista" pa svi listom s pricom okolo da se ponovo vrsi napad na PES i da ce iz inata da im sad daju potpis.
Ono, svako...
-
Kliker17 Ukucas u google Goran Danolovic Rusija i sve ce ti se samo kasti.
To da je "ok" je moglo proci do agresije Rusije, ali od tad sam on izbaci skelete iz ormara.
-
Sto cini kimmi, kako ga je pogodilo sto nije odobrena kandidatura covjeku kom nije ni trebalo odobriti kandidaturu.
A sto je ovoooo, te fore "biraci neka presude" hahahahha
U DIK-u sjedi 11...
-
Vilu u Muo si brzo zaboravio?
Znaci kupuju nekretninu koja brat bratu vrijedi 900K plus automobil 100K u vrijeme Milojkovog baratanja drzavnim parama, time sto vilu je kupila sasvim slucajno bivsa...
-
Moguce da cu da predjem u apstinente. Postaje ocigledno da su sve stranke koritaske, a ljudi lako potkupljivi.
Da ispravljam krive drine i zivot da mi prodje u borbi za bolje sjutra koje vecina...
-
Ima li zvijezde da nije natrpala Jutu ove godine?
Koliko treba da prodje vremena da bar za jedan mec pripreme odbranu na glavnog igraca? O.o
-
Ne cimaj se oko toga, malo ljudi ovdje se kladi na igrace i NBA meceve.
Svakako to je velika lutrija, ali se uglavnom drzati domacina i ako imas dobru kvotu na gosta i procjenjujes da je sposoban...