Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Znamo svi koliko je vucicu drago to sto CG grabi ka EU, i nema sumnje da bi opstruirao napredak CG (da mu se može), ali ovo... ne znam. Da posalje avionom ove idiote, njih 80, sa sve transparentima i...
-
Kakva mashina [emoji123][emoji119]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Kvota na Kamzata bila 1.15, na Striklanda 5.2! Moguce da je po srijedi bio neki “monkey business”. Mada, na vaganju se vidjelo da sa Hamzom nesto nije bilo u redu, previse je skinuo, ko zna kako se...
-
Imaces obuku i testove, ali nista strasnoooo… makar ti osnovni sertifikati. Ako ti trebaju kontakti dje ces to da zavrsavas, pisi dm.
-
Bolje pitanje je: “How much does it coast?” Oprema za pravilan remap je preskupa. Valjak, sonda, ventilator, sam softver… ovo sto na “slijepo” mapiraju motore, ne zelim da komentarisem :) sve su to...
-
High end - Denali / Lone Rider
Budzet : Oxford / Interphone - imas ih u mas trade
Ako budes kupovao u mas trade, oni ce ti to ugrditi. Ako ne nadjes nikog, javi se pa cemo ih ugraditi kod...
-
Pa po svemu sto je prethodilo ovom mecu, rekao bih da se protivnika vise plasio Miran… u ocima mu se vidio strah i prije meca. Pokusavao je to da kamuflira onim silnim urlanjima, ali dzabe… previse...
-
Ne volim Ilica ali bih volio da dobije slovenca danas… postao je previse naporan
-
VOLI ima akciju staro za novo do kraja Februara, ako imate motor ocuvan i star max 5-6 godina, mozete ga dati uz doplatu za neki novi BMW. Na stanju imaju par modela koliko sam shvatio, jedan GSA...
-
https://youtube.com/shorts/2BL12YVF88g?si=eIhOp_HIqxe1qfGy
-
Zimske voznje imaju posebnu draz. Nema puno opustanja, hladan asfalt i vjetar su nemilosrdni, ali je neka posebna energija. I drugaciji zvuk agregata [emoji16] spustih se i ja u Bjelopavlice skoro,...
-
-
Ko se nije skrio, magarac bio
-
Nisam slusao do kraja, 7-8 min ali sve je u pravu. Zbilja, koliko je “čudno” to sto se Pedi bori za pojas u ovoj kategoriji, toliko je “čudno” sto je Gejči taj koji ga uzima, bukvalno pred penziju, u...
-
Meni je ovo bio prvi Pedijev mec da sam pogledao (ne racunam
hajlajtse sto iskacu po tik toku), i kapiram da mu stand up nije jaca strana. I do ovog meca sam ga dozivljavao kao nekog klauna koji se...
-
Desno oko mu je nagrdjeno od brutalnog eye pokea, ali ga je muski podnio i ni u jednom trenutku se nije pozalio. Malo ko bi onako podnio one batine, dizao se iz mrtvih i grizao dokle je mogao ali...
-
https://youtu.be/17HRV8k1YMw?si=vKTndl99T-dg1ch1
-
Bez oba Z, ne vjerujem sta se odje radi
-
Bolje ga provozaj nedje pa makar i 5 min nego tako da radi na ler. Ili smart charger, najbolja opcija za zimu a nije mnogo skupa.
-
Pokrpiše se Plaza i Mahieddine baš momački, dobra tuča… zao mi je Cvjetićanina ali jbg, 10i meč ove godine, malo se i opustio cini mi se… sve u svemu dobar turnir, makar iz nekog mog ugla, bilo je...
-
Ajde @Bluemoon, da vidim sta ces reci [emoji846]
-
Massa Marittima, selo u Toskani, drug slikao sinoc… bilo bi lijepo, za promjenu, docekati praznike na nekom slicnom mjestu, bez guzve, turista, kiča, tutnjave automobila, pirotehnike, buke iz...
-
Kod mene suprotno, spavam svaku noc sa trakicom, nosim je i dok treniram, i ne osjecam je. Malo prvi put kad sam je stavio osjetio kao da trne nos ali taj osjecaj je brzo prosao, posle nista… nisu i...
-
Na Noro.rs
Ukucaj svoje podatke i adresu, stici ce kroz par dana.
Neko je pitao i za cijenu, ja sam uzeo tri pakovanja za 25 evra (jedno pakovanje ima 30 trakica). Dostava u Cg na kucnu adresu je...
-
Dobar je Rendi, prejak… najbolje je za njega rekao Deda iz WS, da je to nase najvece blago ne samo kad je rep muzika u pitanju, vec sire. Jedan od rijetkih cije sam tekstove morao procitati nekad i...