Search:
Search took 1.00 seconds.
-
UPRKOS OBEĆANJIMA VJEČNA KUĆA LEGENDARNOGHEROJA U NIKŠIĆU NIJE DOBILA NOVO LICE, SA SKUPA PORUČENO:
Vratite Ljubu osmijeh koji je obišao svijet
Nikšić – Dragica-Gaga...
-
I pored te "legendarnosti" svaki istoricar ukljucujuci i srpske, poziva se na tu knjigu, kad pise o tom vremenu.
-
Slobodan Vukovic: SUSRET LALICA I TITA
Prije trideset tri godine, 6, 7. i 8. avgusta 1970. Tito je boravio na Zabljaku gdje je prisustvovao svecanostima povodom obiljezavanja 30-godisnjice...
-
Crnogorci su pripadnici crnogorskih plemena + Zecani i Primorci. To vam je prosto kao grah.
Recimo Mrkojevici su pleme preslo na islam u 18. vijeku, vjerovatno se mnogi Mrkojevici izjasnjavaju kao...
-
22 000 muslimana se u Crnoj Gori izjasnilo kao Crnogorci!
Ja sam izuzetno ponosan na to!
Prava smo nacija, nacija koja nije omeđena vjerom. Kao Albanci, Njemci ...
-
Pogledaj kako su te osrpčili.
Kazali su ti kako se Savin potok zove po Svetom Savi, a taj naziv nije star ni sto godina, fino ga Marko Miljanov zove.
U nedostatku srpskog identiteta, savče se...
-
Naravno.
Čoek oće da ima identite na bajkama i mitovima, neka mu je sa srećom, želi da bude Svetosavac, želi da su mu Sveci pedofil Milutin Nemanjić, Maca, Nikolaj koji je hvalio Hitlera i do neba...
-
Samo ti postavi cinjenice, argumente, dokumenta, linkove kao ja, a bajke Rista Ćirovog i Bećka možeš pričati po kafana, al na internetu smo, teško ti laž može proći, jako teško, ljudi čitaju, osim...
-
Bravo!
To je isto meni rekao moj djed: "Naše rane sa Carevog Laza, Grahovca, Fundine, Kuča, Krusa, Martinića, Vučjeg Dola, Mojkovca, sve ti govore ..."
Bravo! i moj đed je meni isto rekao!
Znao...
-
Crnogorci su pripadnici crnogorskih plemena:
Vasojevići,
Drobnjaci,
Cuce,
Kuči,
Čevo,
Ljubotinj,
Bjelice,
Banjani
-
Nije to ništa, mogao bih o tome da pišem danima, sve potanko da pojasnim, danima bi trajalo, ma jednom ću knjigu napisati.
Ponavljam, svetosavske bajke su samo bajke, premda su proglašene za pravu...