Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Pa evo recimo bio sam u britaninji krajem prosle godine, sa par ljudi (britanaca) pricao o situaciji sa koronom i vakcinaciji, svaki od njih je rekao da ce da se vakcinise jer ako tako kaze vlada...
-
Kako onda to da mi imamo nekih 50-50 vakcinisanih-nevakcinisanih zarazenih? Ili ne primamo istu vakcinu kao danci ili nam je mnogo slabiji imunitet :)
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
-
Ono kad te je sramota za drugoga [emoji1787]
-
Otporan veli na vakcine buhahahahahhahah
-
Sto je ovo kad pobijedi neko drugi sem placka ne izbace ga na zvanicnu f1 instagram stranicu, a kad placko zavrsi na 1. Mjestu 10 dana samo njegove slike izbacaju hahahha a sto se radi od f1, da nije...
-
Da je placipika prvi, vozilo bi se iza SCa citava trka, a ovako ne hahaha
-
Veli nije pod moranjem, ali te ucijenjuju da ces izgubit posao, da ne mozes da putujes, da ne mozes u lokal uci, da ne mozes u gradski prevoz itd, veli nije pod moranjem, stado ovaca me me
Sent...
-
Uradi nesto starwalkeru vakcini se pa onda pisi po forumu!
-
Sto ce vakcinisani u bolnicu? Hahahahahahhaha znaci ti primas vakcinu da bi imao prednost a ne da bi se zastitio od korone hahahahah aooo
-
Koji IQ imaju ovi sto su donijeli zakon da vakcinisani mogu unutra a nevakcinisani samo vani? A konobari i unutra i vani u kontaktu sa svima njima? -86? E te sto donose ovako maloumne zakone ti...
-
Cist dokaz da ni oni sami nista ne znaju, vec da neko drugi izdaje narednjenja, a oni samo klimaju glavom...
-
Bole te brige tebi isto dodje koje god da su mjere, ti si stalno u svom toplom i raskosnom domu, pratis zadrugu i saljes sms poruke i ne mozes docekat jesen da pocne nova sezona [emoji1787]
Sent...
-
Pricate price ali pogledajte internet, pogledajte F1 oficijalnu stranicu na instagramu nema covjeka koji ne misli lose o placipi8ki, pogledajte samo sramotu na toj stranici od 10 slika 9 su vezano za...
-
Sad kad ga kazne sa 5 sekundi hahahah
-
A sto mislite sto nije odmah usao u pit? Jer su znali da ce red flag...
-
I jos crvena hahahahha e show program i ovo se zove sportom?
-
Smece bio smece osto hamilton 100%