Search:

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    1,033
    Views
    160,673

Poll: Soko Gym povremeno ima akciju za 200 eura godinu...

Soko Gym povremeno ima akciju za 200 eura godinu dana. Makar ova njihova filijala tamo neđe poslije gimnazije što se nalazi. Bila je ljetos akcija nekoliko dana, a i ovih dana je bila, ako nije ...
  2. Replies
    24,673
    Views
    4,117,881

Nama je instruktor govorio da nas ne uči da...

Nama je instruktor govorio da nas ne uči da vozimo, nego samo da upravljamo kolima. Pričao nam je da postajemo vozači tek onda kad počnemo da u vožnji peglamo i tuđe greške, ne samo svoje.
  3. Replies
    29
    Views
    17,564

Nema. Redmi je počeo kao model Xiaomija, ali je...

Nema. Redmi je počeo kao model Xiaomija, ali je baš odavno postao zaseban brend, odnosno Xiaomijev podbrend. Isto važi i za Poco. Dosta Redmi naprednijih modela su samo za kinesko tržište, a...
  4. Replies
    13,692
    Views
    2,011,037

Zar nije nezgoda kad nema poginulih, a nesreća...

Zar nije nezgoda kad nema poginulih, a nesreća kad ima?
  5. Replies
    31,249
    Views
    3,421,591

Kad već pričamo o izduvavanju, isprobana je...

Kad već pričamo o izduvavanju, isprobana je windfree opcija u stanu kod mojih. Iako se manje osjeća izduvavanje u odnosu na uobičajeni način rada, kažu mi da je daleko od toga da se uopšte ne osjeća....
  6. Replies
    31,249
    Views
    3,421,591

Velika je šansa da prodaju verzije za kineske...

Velika je šansa da prodaju verzije za kineske tržište sa globalnim rom-om. Kupio sam sestri Samsung a54 na istu foru i radi kako treba već dvije godine. Ne znam za applove telefone, ali čini mi se da...
  7. Replies
    10,172
    Views
    2,224,589

Sticky: Evo sad će sve da sredi novi član nlb Upravnog...

Evo sad će sve da sredi novi član nlb Upravnog odbora za IT i digitalizaciju. Taj mag za struku i fini čovjek.
  8. Replies
    1,240
    Views
    148,036

Ultra modeli iz S23, S24 i S25 serije dolaze sa...

Ultra modeli iz S23, S24 i S25 serije dolaze sa SD na sva tržišta. S24 i S24+ su sa SD isporučivani samo na američko, japansko, južnokorejsko i kinesko tržište. Za sva ostala tržišta, uključujući...
  9. Replies
    1,240
    Views
    148,036

S22 modeli sa exynosom su od modela sa SD bili...

S22 modeli sa exynosom su od modela sa SD bili 15-20% gori po trajanju baterije i isto toliko po pregrijavanju. Za s23 seriju nijesu uspjeli da proizvedu čip koji bi koliko toliko parirao SD čipovima...
  10. Replies
    105
    Views
    20,534

Update za slučaj sa patikama iz Sportvision-a. Sa...

Update za slučaj sa patikama iz Sportvision-a. Sa tržišnim inspektorom se išlo do prodavnice đe je kao održana formalna javna rasprava u kojoj sam ponovio stvari iz reklamacije, a ovi iz prodavnice...
  11. Replies
    762
    Views
    132,179

Infinix, Tecno i Itel su brendovi kineske...

Infinix, Tecno i Itel su brendovi kineske kompanije Transsion. Nama su uglavnom nepoznati, ali su najprodavaniji telefoni u Africi i na nekim azijskim tržištima. Mislim da im je Infinix brend za malo...
  12. Thread: Android

by elemental
    Replies
    14,742
    Views
    1,784,451

Sticky: Ne znam da li će biti dostupna za svako tržište,...

Ne znam da li će biti dostupna za svako tržište, ali OP 13 ima opciju sa dvije fizičke kartice plus esim, pri čemu istovremeno mogu da se koriste dvije po izboru. Za raziliku od OP 12, ekran je...
  13. Thread: Android

by elemental
    Replies
    14,742
    Views
    1,784,451

Sticky: Većina telefona u zadnjih nekoliko godina ima sva...

Većina telefona u zadnjih nekoliko godina ima sva dugmad na jednoj strani. Što se tiče toga da se za sve živo mora odraditi po korak ili dva više, manje to veze ima sa telefonima, više je posljedica...
  14. Replies
    105
    Views
    20,534

Jedan update: cezap me uputio da pošaljem...

Jedan update: cezap me uputio da pošaljem prigovor tržišnoj inspekciji na mail [email protected]. To sam uradio u petak. Danas sam zvao da vidim da li se išta dešava po toj prijavi, iz tržišne...
  15. Replies
    762
    Views
    132,179

Do ove godine su razlike bile tipa 15% manje...

Do ove godine su razlike bile tipa 15% manje trajanje baterije i mnogo veće zagrijavanje exynos čipova u odnosu na SD, ove godine je ipak nešto malo bolje. Cijela s23 serija je rađena sa SD za svako...
  16. Replies
    762
    Views
    132,179

One Plus 12 ni ne dolazi sa manje od 256 giga...

One Plus 12 ni ne dolazi sa manje od 256 giga ultra brzog UFS 4.0 storage-a i 12 giga rama, ima brzi 3.2 usb c port, SD 8 gen3 čip, vrhunski ekran, 4 godine softverske podrške, dobre kamere... Samo...
  17. Replies
    953
    Views
    117,191

Ja sam sa Eningom dogovorio klime u skladu sa...

Ja sam sa Eningom dogovorio klime u skladu sa cijenama sa sajta, sa sve popustom koji je tamo naveden za slobodnu prodaju. Po punoj cijeni sigurno ne bih kupovao konkretno te klime, ali uz subvenciju...
  18. Replies
    31,249
    Views
    3,421,591

Evo ja potvrđujem. Samo da znate da u katastru...

Evo ja potvrđujem. Samo da znate da u katastru nema kopir aparata. Ako nešto treba da se kopira, kažu vam ima tu poslije dvije zgrade kopirnica. Koga god da pitate iz okolnih nekoliko zgrada kažu vam...
  19. Replies
    6,273
    Views
    926,403

Sticky: Obično su flagship Vivo modeli odlični.

Obično su flagship Vivo modeli odlični.
  20. Replies
    762
    Views
    132,179

Ako je samo tolika razlika, nema šta da razmišlja...

Ako je samo tolika razlika, nema šta da razmišlja đe da ga kupi.

edit: Sad odoh na njihov sajt i nema da se izabere opcija 12/512, a kad se izabere 8/256, stoji cijena 449 eura.
  21. Replies
    762
    Views
    132,179

Nijesu samo xiaomi za kinesko tržište, nego i...

Nijesu samo xiaomi za kinesko tržište, nego i samsung. Za većinu azijskog tržišta prave se od jeftinijih materijala, ne podržavaju potpuno iste opsege za internet i slično. Ipak, prosječni korisnik...
  22. Replies
    31,249
    Views
    3,421,591

Ima li neko preporuku za monitor 21-22 inča?...

Ima li neko preporuku za monitor 21-22 inča? Nije ni za igrice ni za bilo kakvu obradu slika i video snimaka, samo za svakodnevno kancelarijsko korišćenje. Valjalo bi da ima i vga i dvi, eventualno...
  23. Replies
    1,240
    Views
    148,036

Od gore navedenih opcija lično bih išao na s23+...

Od gore navedenih opcija lično bih išao na s23+ ili s23 Ultra, ako se baš može ići do 900 eura sa budžetom. Jedino što mi se ne sviđa kod s23+ jeste što postoje samo modeli sa 8 giga ram memorije....
  24. Replies
    3,197
    Views
    426,391

Isplati li se servisirati uljani radijator i ko...

Isplati li se servisirati uljani radijator i ko to može da uradi? I dalje grije, ali se čuje neko pucketanje pa bi valjalo da se vidi šta je.
  25. Replies
    762
    Views
    132,179

Dobra cijena za tu motorolu. Što se tiče a54 u...

Dobra cijena za tu motorolu.

Što se tiče a54 u z shop, jeftiniji je 80ak eura nego u drugim prodavnicama zato što ne nijesu modeli za evropsko tržište nego za azijsko, ali sa instaliranim...
Results 1 to 25 of 71
Page 1 of 3 1 2 3