Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Hocu da nam drzis casove!
-
tako sam se izrazio, moja greska :)
-
Vec? Svaka cast, kad je posijano sjeme?
-
-
Dje mi ne rece za to prije
-
Meni se cini da su u Bosnu manje vise iste cijene...
-
Koliko mnogo ljudi vozi sa dugim svijetlima i nemaju obzira da ne smetaju onome preko puta to nije zdravo...
-
Evo konacno mi stigao mejl vratice mi novac, ajde vise konacno.
-
Znaci da zaokruzim jos 5k, hvala.
-
Radila je prosle godine magnet,skener itd itd, tako da je dijagnoza klasicna migrena. Hvala ti puno na brizi, za sad nam ostaju infuzije kad joj je bas lose i kada saznamo jos nesto od nalaza da...
-
-
Nemoj klet zbog sebe, obavezno Kamere na imanje da imas dokaz. Ja sam uzeo dvije kamere direktno da gledaju u box da ne gatam.
-
Uzeh ovo i puva bas jako, kome treba slicna stvar odlicna....
-
Uzeo sam istu ovakvu, platio je tad 10e, i radi odlicno. Za jedan ugao iza kuce, super je dosla. ...
-
Ajde da i ja nesto napisem, ima masu stvari ali nesto sto apsolutno vrijedi.
1. Pad za G432 slusalice...
-
Uh i mene zanima ovo u HR da mozemo uzimat normalno iz EU. Mozda moze neko da pozove najblizu postu u HR ili ako neko ide tim putem da se raspita? Ako nista da svi skupimo pare pa za neki stan da...
-
Desava li se i vama vozita kola a neki rus ili ukrajinac ide sredinom ulice pjeske iako je tu trotoar pa ga vi zaobilazite jer su to gospoda?
-
-
-
Probaj mygermany, na kalkulatoru stoji da salju za CG neke stvari.
-
Ne stavljaju postari sigurno u dzep, nama je ovaj pokazao papir gdje za svakog pise koliko treba da plati.
Nije do njih, oni se mucenici ne pitaju tu nista.
-
Nije mi stizalo nista.
Moze, super, hvala.
-
Ja sam slicne sa alija i ne valjaju nista, uzmi neki brend koji je dobar.
-
Poslao sam poruku support kako nemam kupone koji se reklamiraju online, trazili su mi screenshot, skrinovao sam neke reklame sto iskacu i dali su mi opet kupone tipa 3e na 30e, 7na50 i 10 na 70. Tako...
-
Iz Bara sam ali vidis nisam se sjetio da pogledam kod kineza, pogledacu i tamo.
Na jedan prozor dimenzija stakla je 64 a na drugi 54cm, dako nadjem nesto da uklopim.
Procitao sam negde da neki...