Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Kako nemaju Njemci?
Sent from my motorola edge 50 pro using Tapatalk
-
A jel ti branis Turke od napada jer su muslimani ili jer si dobar coek?
@Tripleta
-
Koji svi zivi?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
-
Pa eo mislio sam da ce bit jasnije sad kad je prekinuo ovu kontru...
Kad protivnicki igrac pliva u kontru zavisno koliku prednost ima golman uvijek izleti malo da bi skratio prostor i otezao da...
-
Jel vam sad kad je nas golman prekinuo cistu kontru jasno zasto je primio sa gola na gol protiv spanaca? Najlakse je lupat a gledat neki sport preko TVa ne znaci razumjet ga
Sent from my...
-
Da se nije povukao ovaj avangardni potez ne bi znao da su Demokrate rak rana drustva nam...
Ono jes gori DPS al nema veze navikli smo na njih a i dace podrsku za manjinsku vladu...
Ne znam samo...
-
Vlada bez DPS i DF je mogla biti na sledece redovne izbore i to sasvim realno...da se nisu povukli neki avangardni potezi...
-
Iz Luksemburga,Njemacke i Svajcarske?
-
Na kraj ce bit da Spajic i SPC imaju dio vlasnistva u sve malo/veleprodajne firme pa su preko evrope sad digli prihode sebi
-
Takvi nam politicari trebaju,spremni da naprave kompromis...Iako je prije godinu i nesto glasao kontra shvatio je sada da je pogrijedio i spreman je da ispravi to...
"Bravo" NiKe
Sent from my...
-
Vjerovatno nije bio slobodan prevodilac
https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/515403/policija-u-tuzima-zatvara-ugostiteljske-objekte
-
Pa Nimanbegu je kod Komnenica reko da nikad nije dobio zvanicnu ponudu ali da su ga SVI svaki dan u skupstini pitali za to izmedju ostalih i Koprivicu je naveo jer je bio u emisiju.
Najvise mi lici ...
-
Mislim da Evropa "preporucuje" da manjine budu u vladu pa zato...
Mislim da je previse pametan za ovo drugo,znao da su manjine DPSove..
-
Sta je vjerovatnije?
Da je Spajic toliko glup pa je mislio da ce ovi pristati da udju u vladu i ako ne udju da ce to ostati izmedju njih?
Ili da Nik laze?
-
Kad je bila prica o genocidu ovi sto su glasali da je bio genocid rekose da ne osudjuju narod nego pojedince,sad zena rekla imenom i prezimenom i kukate da je fasista...
Sent from my M2012K11AG...
-
Pa sta je gore da se sve ovo improvizuje u hodu ili da je sve odavno dogovoreno ali se cutalo i cekao se pravi momenat?
I pitanje svih pitanja sta su dobili ili ce dobiti DPS/DF za podrsku...
-
Tako je.A Dritko rece da nece sa DPS i satelitima tako da je tu i zeznuo birace pa neka nalazi opravdanja koliko oce da nije `izdao izbornu volju gradjana'.
Otvoreno je priznao da nam Amerika...
-
Kako ce Ura objasniti svojim glasacima da DPSu vise odgovara da bude manjinska vlada sa Urom na celu nego novi izbori?
Isto pitanje ide i za DPS,SD i SDP koji su toliko trazili izbore i sad nece...
-
Taj isti sin je navijao za Hrvatsku protiv Cg.U pitanju je bio vaterpolo turnir za mladje kategorije.Doduse decko je bio mladji tada mozda osnovna skola(odokativno).
A i Nikola ima pasos druge...