Search:
Search took 1.00 seconds.
-
https://www.cdm.me/kolumne/radnici-seljaci-srbi-i-crnogorci/
(Komentarisacu ovdje, jer je navedeni portal apsolutno najgori u CG po pitanju neobjavljivanja cak i sasvim bezazlenih komentara, gori...
-
Odavno bolji post nisam procitao, pa zato moram i ovaj dio kvotirati. Sve ovo sto se desava u CG u okvirnim crtama lici na ono sto se desavalo u Srbiji nakon 5. oktobra. Diktatora srusi jedna...
-
Mali, banalni primjer, ali u potvrdu ove teze: Putovao sam prije nekih mjesec dana iz BG za PG. Cekamo da krene ukrcavanje, i onda one "zemaljske" stjuardese preko onog razglasa pozovu: "Moli se...
-
To je manje-više ta priča koja se vrti svima nama starijima po glavi: vratiti se na ono što nam je dobro išlo u vrijeme socijalizma. Ne znam, u velikom je zaostatku ex-YU prostor, a pogotovo Crna...
-
"Krsta mi"... Sve što treba znati o "pravu, časti i slobodi" Crne Gore šišnjara iz Rastoka, i svih njegovih podržavalaca.
-
Mali korak je napravljen, i treba biti zadovoljan. Sledeći, i bitniji, su parlamentarni izbori. Od ključne je važnosti da se DPS sada gazi što jače - ma koliko se dosad doimali kao prodavci magle,...
-
Pogodio si u centar. Ali radi se o tome da je smdrljivi DPS-ovski režim u pokušaju da odradi taj inženjering onako kako njima odgovara, previdio da su istovremeno potpuno nesposobni da te provjere i...
-
Evo i mene od ove priče oko dijaspore đavo nadari da listam stare stranice teme oko zakona o državljanstvu... Nevjerovatno kako su se isti mentalni sklopovi, koji su tada cinično poručivali nama...