Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Nije problem Vučurović kao Vučurović, nego na čelo Odbora za ljudska i manjinska prava i slobode? Alo? Čovjek deklarisani negator istorijskih istina i činjenica koje su se desile protiv LJUDSKIH...
-
https://i.postimg.cc/fLhVT3WG/IMG-20201214-180749.jpg
Ponatoica gori od natovca :D
-
Na kraju će DPS i URA podržavat ovu Vladu. :D
-
https://m.cdm.me/wp-content/uploads/2020/12/Novak-Ana-i-Galic.jpg
Novi direktor IJZ se bavi genetikom. Zamisli cijeli život se školuješ i baviš se eugenikom na FB. Dr. Mengele.
-
Pisite novoj vladi da dogovori ovo sa PayPal primanje novca
-
Velika je muka u turističkom sektoru. Ne znam koliko će se išta stabilizovati narednog ljeta i pored vakcine. Biće paradajz turista uvijek, ali vi se sjećate da su i 2019. i prije korone na Vijesti...
-
Nažalost, Britva je uvuko crkvu u politiku, a sad će i da ostane tu, jer se desnica klerikalna pomamila. Glibež naše politike je to što čega se god dohvati tu nastupa duboka polarizacija zbog radi...
-
Ne znam da li misliš na Kosovo itd. U ovom slučaju ne pričam o tome. Govorim o isprepletenosti privrede, kriminala i politike. Kako će ovaj ekspert obrazovani ministar moći da povuče neki potez prema...
-
Oni su dorasli zadatku za Goldman Sachs a ne za Crnu Goru. Nije problem Crne Gore voditi državu, mi smo dovoljno mali za to, problem je voditi prljavu politiku! Ili je barem pokušati očistiti.
-
Jes ovaj Jakov zelen. Ali simpatično mi je kako nazva Milojka "Mickey", vidi se da su drugari i ko đeca. Šteta što će ih rešetat ona goveda podmukla prekaljena političarska iz skupštine. :)
-
Zakon o majkama je fer bio, nisu bile fer majke koje su prijavljivale mrtvorođenčad od prije 50 godina kao treće dijete.
-
Ko kaže da sam demokrata? :)
-
Nego šta si mislio? Kosovo je sveta srpska zemlja, vazda bilo. Srećna sloboda! Vlada na nivou.
-
Zeleni Evrope se opsesivno pretvoriše u Iliju Čvorovića. Ovo samo kod nas ima.
-
Ne smeta ti ni zastava "za kralja i otadžbinu", ni NDH? Ni NSDAP? Ni fašističke Italije? Ni UÇK? Ni Islamske države?Ništa ti ne smeta?
Ne smeta ni meni ruska zastava, OK je, ali ta zastava je...
-
-
U dubokoj državi sa Trampom
-
Mandatar je odličan sad, al' skupština je zastiđe.
-
Ova Aleksandra je prelijepa. Opoziciji je kao gadna samo zbog sj i zj slova što koristi i što je Crnogorka. Inače je top.
-
Zamisli sad 10 miliona muslimana u Francusku kažu, ova zastava i himna nemaju ništa muslimansko i arapsko. A ne no trče na Svjetsko prvenstvo osvajaju ginu za tu zastavu i himnu!
-
https://i.postimg.cc/pd13XTWq/IMG-20201204-104104.png
-
Seksualna država. Meni je seksi kako je to Draginja rekla, a bogami je i vama. No se kao sprdate. :)
-
Samo bez kamate stan ako može. Kamata je u mojoj religiji zabranjena i smatra se grijehom.
-
Dobra je vlada. Evo Đura će vam oprostiti što vas je tukao nacionalizmom. Mislim da je vrijeme da svi u CG shvate da je naš najveći neprijatelj bila partijska država i da je EU ovo bezakonje morala...
-
Doćero se mandatar. Dobra mu frizura "mandatarka"