Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Mene se samo najbitnije da mi plata poraste, mora bit veća no na kolko je bila za vrijeme vladavine DPS-a. I ako može da mi vrate ono što je DPS ukra, a ako ne, zadovoljiću se sa većom platom.
-
Cetinjsku Mitropoliju stvara Ivan Crnojević u petnaestom vijeku. Srbija je već krajem 14-og vijeka postala turski vazal ( i zajedno s njima kidisala na hrišćansku Evropu: Nikopoljska bitka 1396-e),...
-
Pametni političari već pripremaju teren za sledeće izbore, bez obzira kad će oni bit. Ovo stanje je privremeno dok se ne sruši monopol DPS-a, a CEDEM-ovo istraživanje je pokazalo da je taj monopol...
-
Ovi ti ga je srpski svetac Joanikije Lipovac pozdravio:
http://www.e-novine.com/feljton/123496-Sveti-Joanikije-Lipovac-Kvisling.html
Śeti se ovoga kad budeš Amfilohiju ljubio ruku.
A ti mi...
-
Je li ovo neko vrijedjanje po nacionalnoj osnovi? Što sad ja tebe treba da vratim vrijedjanjem tipa "P.osrbice" ili slično? Ja sam mislio da smo podjele prevazišli 30-og avgusta, no izgleda nije vama...
-
Sukob Vučićevih i Amfilohijevih Srba.
-
URA treba da radi sve na svojoj promociji ovih 3 mjeseca do raspisivanja novih izbora. Oni moraju da se postave kao zdrava pro-crnogorska gradjanska partija i da tako duboko zadju u biračko tijelo...
-
Ovo zadnji izbori su nešto najbolje što se moglo desit DPS-u i Crnoj Gori. Izgubili su izbore, priznali, čestitali. Opozicija se nije mogla dogovorit, novi izbori se raspisuju, DPS pobjedjuje. Crna...
-
Ti investitori su mu samo Daka Davidović, jer je Nikola Kavaja umro.
-
Dno dna je dotaka Abazović s njegovim sastankom s Amfilohijem u vezi dogovora oko formiranja nove Vlade.
-
Oće li osveštat Vladine prostorije prije no što se usele?
-
Pazi što je Crna Gora, ali to važi i za USA i druge: jedan Marko Milačić je skupio isto glasova kolko i 50% URA-e. URA sa Vijestima, Monitorom i njihovim ostalim medijima (uključujući i televiziju),...