Search:
Search took 1.00 seconds.
-
A lijepo je napraviti krug preko Mitrovca na Tari, gore je fino odmaraliste i dobra domaca klekovaca
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Preporuka, Drzi Przi, Vuka Karadzica
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260528/98f99230191442fc102ade643750595b.jpg
-
Realno, ima li ista ljepse nego provesti dio odmora na zaropeku iza stakla na pola puta izmedju Nevjeste Jadrana i oboda Lovcena, to se parom ne moze platiti, za sve ostalo postoji Mastercard. Sreca...
-
Da su znali ugari da ce nam to biti najznacajnija saobracajnica 150 godina kasnije mozda bi je i dodatno prosirili. Sreca pa je danas lakse graditi u ravnici nego probijati serpentine, inace dje bi...
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260422/2d0eec4d172f576625b64e9a930fe37b.jpg
-
Ali mozda ne bi bilo lose da se medicinski policajac obucen u bijeli mantil skrece paznju na sebe i bude neki mamac za napasnike. Onda razmisliti tako i za obrazovnog policajca, mozda farmaceutskog...
-
Ako je to tacno, samo odrazava glupost koju svakodnevno podrazavamo u koncipiranju rjesenja. Proglasiti za sluzbena lica neke kategorije lica koja to nisu samo zbog toga sto ne postoji sposobnost da...
-
Moze biti da ovaj projekat VB bude perspektivan i rentabilan za drzavu, recimo da se cjelokupno stanovnistvo sjeverne regije doseli da stanuje u ovom vec prozvanom najblizem sjevernom gradu pri...
-
I zarada od prodajne cijene im je prakticno skoro pa na granici, izjavi privatni gradjevinar u nekoj od emisija ima godina i jace.
-
"stacionaža - označava dužinsko rastojanje od početka prve deonice posmatrane trase puta koja se povećava u smeru pružanja javnog puta koji je određen kategorizacijom javnih puteva"
Sent from my...
-
Ko nije kusao meksicku koka kolu ne zna sta je pravi ukus.
-
Kaznena i prekrsajna Min pravde.
Potvrda da se ne vodi kriv postupak - osnovni sud
-
Mora da sam ja informisan pogresno da je na meniju ostala samo teleca corba. Svakako meni licno to vise nije taj ambijent i ponuda, valjda mi dolaze godine kad ne volim promjene.
Sent from my...
-
Oduvijek se restoran zvao Gurman ali je ostalo popularno Pecenjara. Sad ostade Gurman Rostiljada, nesta corbe riblje
-
Niko ih nece vratiti, ozalicemo ih i pomenuti navr godinu i to je to.
-
Jeftinije je platiti stetu nego ulagati u zastitu od pozara, nedje je izasao podatak da je to od proslogodisnjih pozara bilo preko dva miliona eura. Toliko dajemo prema procjenama za osmi mart u...
-
"Smrt Ivana Iljiča", Lav Tolstoj, 1886
Posljednja strana novele
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260223/531fa2fdddebf5b6e8e0e8189ec6cdc8.png
-
Anestezija, zaspes, probudis se, civilizovano. Ne razmisljaj o drugoj opciji, nema potrebe
-
Da me je razumijes pogresno, onaj ko to nije ucio moze da logicira i pretpostavlja, onaj kome je to struka za pretpostaviti je da bi to trebalo da zna, ukoliko je ucio a ne zna onda je nesto drugo u...
-
Ne razumijem pitanje ali ni ne znam kako bi ti to objasnio. Nepostupanje po bilo kojoj naredbi je prekrsaj. Ako ti policajac nesto naredi onda ti to treba da ucinis, logicno jel? Ako je ucinis...
-
Upravo tako, realno i nadasve prakticno, komforno i salje dobru poruku za ljude koji se identifikuju sa time. Jos kad nema individualne odgovornosti, milina, jos nek se neko usudi onda da nesto...
-
To je za nejake ljude da postuju propise, probaj suprotno i sve ce biti u redu, niko ne smije nista da ti kaze cak te mozda i posmatraju kao ozbiljnijeg i autoritativnog. Cak sam isprobao praksu da...
-
Mozda su nanogice preskupe
-
Eto vidis, sad samo takav zakljucak skaliraj na jedan stambeni objekat. I obezbijedi po jedan sendvic i sok eventualno.
-
Meni djeluje da je direktor sasvim uvjeren u to sto izgovara. Tako da u konacnom je sasvim moguce da sve i da je nekome palo na pet da se izlane i kaze hajdemo noc prije da pokrijemo taj objekat i...