Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Uzeo sam ih jednom u City kvartu, mala piljara blizu Super Voli, nisam siguran da li ih i dalje nabavljaju.
-
Kad sam išap kod nekih turaka-šnajdera, pored Mašinske škole, da mi urade neku trivijalnu stvar, na moje rutinsko pitanje "znate li to da uradite?" pokazuje mi na neku Valentino kožnu jaknu...
-
Odbijaš li porez državi, troškove struje, vode, smeća, održavanja zgrade, interneta, sitne popravke, tvoje gorivo i vrijeme?
-
A konačno jedan pravi intervju poslije meča. Kako mu ne dosade iste diplomatske fraze poslije svakog meča: divan protivnik, odlično se borio, čestitke njemu i njegovom timu, nadam se da ćeš me...
-
Da dodam i moju nedoumicu, u Barskoj luci vec postoji Terminal za naftu kapaciteta 116.000m3, niko se ne buni, ali ako dodamo taj terminal za LNG bice katastrofa. Ne razumijem.
-
Zakon o svojinsko-pravnim odnosima, član 215:
"Vlasnik nepokretnosti koji nema izlaz na javni put ili se do njega može doći samo uz pretjerano zaobilaženje (opkoljeno zemljište, enklava) ima pravo...
-
"Kako bismo unaprijedili uslugu i klijentima pružili što bolje iskustvo" skratićemo
radno vrijeme za pola sata. Opslužićete isti broj klijenata za manje vremena, ima li
neko od insajdera iz CKB da...
-
Poreska prijava u Crnoj Gori se podnosi do 31 marta tekuće godine za prihode iz prethodne godine.
Istovremeno sa podnošenjem poreske prijave se plaća porez državi i prirez na porez opštini.
Ovdje...
-
Ovo što ja jedem, nije opao kvalitet.
-
Moguće da je bojler, vaš ili komšijski.
-
Ja placam. Ako je kirija za godinu dana recimo 2000 eura, porez se
placa na 70% te sume, 1400 eura je osnovica, porez je 15%, placas
1400*0.15=210 eura. Osnovicu 1400 eura mozes dodatno da smanjis...
-
Da potvrdim ovo sto je napisano na osnovu sopstvenog iskustva, Trazio sam u katastru da upisu neku tehnicku izmjenu, sjutra je ta izmjena bila vidljiva na sajtu ekatastar.
-
Još ima živih sa Ljubinog groba
https://ne-np.facebook.com/rekliocrnogorcima/videos/partizan-zarija-vuka%C5%A1inovi%C4%87-u%C4%8Desnik-bitke-na-sutjesci/948674845846933/
-
-
Tržište programera je jako naraslo u Crnoj Gori i guta sve što fakulteti
"proizvedu", tako da ne bih bježao od zapošljavanja studenata starijih godina
programiranja. Diplomiranih, dobrih, a da ne...
-
Prvo da ti skrenem paznju da si neke stvari u racunici zaboravio.
1. Svake godine placas porez na taj stan, u zavisnosti od toga da li si
prijavio taj stan za sopstveno stanovanje ili ti je drugi...
-
Nas Diskont ima ribaru, ja tamo kupujem lososa, obicno se dobro
pripreme za subotu ujutru, bude dosta svjeze ribe, i
losos bude lijepe boje. Mislim da rijetko daju kotlete
od lososa, vec obicno...
-
Zakon o izvršenju i obezbjeđenju, član 126
"Rješenjem o izvršenju na zaradi određuje se zabrana na određenom dijelu zarade i nalaže se državnom organu, pravnom licu ili drugom poslodavcu koji...
-
Tako je kod mene u stanu. Uz mašinu za sušenje ti stiže odgovarajuća spojnica da je montiraš na mašinu za veš. Pogledaj na Google slike.
-
Mašina za sušenje se stavlja na mašinu za pranje veša.
-
Ima.
https://kipsgradnja.me/newcity/kips-katalog-garaza/
-
Kažu da su Kinezi krivi za današnji pad indeksa:
https://edition.cnn.com/2021/09/20/investing/dow-stock-market-evergrande-today/index.html
Mada u zadnjih godinu dana bilo je makar 5 takvih...
-
Na žalost ovog magarca nije izio vuk.
-
Nije mi jasno da zašto ne nabavimo mašinu koja presadjuje veliko drvece, ne znam kolika je to
investicija, ali je ocigledno da potreba postoji.