Search:
Search took 1.00 seconds.
-
https://mitropolija.com/2020/09/01/saopstenje-za-javnost-episkopskog-savjeta-spc-u-crnoj-gori-mir-i-narodna-sloga-su-najvazniji/
Немојмо да заборавимо да смо сви, без обзира на...
-
Jedan dio gradjana CG: Treba da budemo ponosni sto gradjane u CG sacinjavaju ljudi raznih vjera i nacija.
isti taj dio grajdana: Vidji ovo kako je odvratno masu sa zastavama koje nisu zastave CG...
-
Zna li iko od vas da je Metohiju oslobodila vojska Kralja Nikole? Mozda se zbog toga pjeva o Kosovu i Metohiji? Maltene skoro cijeli zivot ovi ljudi se ugnjetavaju, prozivaju se da su antidrzavni...
-
Jedno pitanje.
Sada kada neko pocne da nas proziva zbog zastava Kraljevine CG, crkve, pruzanja bratske ljubavi i slicno, mozemo li da ih prozivamo da su protiv drzave?
Jer realno mi smo sad...
-
Bravo za Fidelity, ljudi gaze. Steta sto ih vise naroda ne cita i prati
-
Posmatraci iz Evrope su beskorisni, bio sam prevodilac za par njih. Na par birackih mjesta provedu po sat, dva i to je to
-
Jedino cemu sad mogu da se nadam jeste da SDP ode ispod cenzusa
-
Ako nista drugo, znamo da ovolika izlaznost sigurno ne ide u korist SDP-u
-
Vrlo je bitna izlaznost, ona motivise i ove koji su razmisljali da ostanu kuci jer su razocarani u opoziciju da ipak izadju.
-
Nabrajate primjere ljudi koji su vani poslije par godina uzeli stan/kucu, svi su oni to uzeli na kredit da se ne lazemo, sto je normalno. U Irsku dignu kredit za kucu, to se cijeli zivot otplacuje,...
-
Ovaj Udar ima da nadmasi i Informer, sto je ovo kakva paranoja jbt...
Btw ovo kad prozivaju kako je neciji muz ili zena clan/clanica druge partije je odvratno... Lagano ako vam to smeta...
-
Garaza je luksuz, ali se bez nje moze zivjeti. Sto neko rece, ako se ima novca ela kupi, ali bolje za te pare uzeti auto ili uplatiti neko putovanje.
Podgorica je i dalje grad gdje se sve skoro moze...
-
Tudje je uvijek sladje direktore :fat:
-
U sred razmisljanja o kupovini stana, odlicne situacije na poslu, nakon ovih danasnjih dogadjaja dodje mi na Novi Zeland da se preselim, sto dalje od ove "drzave". Za uspomenu bih ponio jednu od ovih...