Search:
Search took 1.00 seconds.
-
SK1 u 3h pocinje ivent. Tajson mozda oko 6h ne znam....
-
Kruna je dobra. Kad god sam je popio neki zvek sam napravio.
-
Ja sam pio Keltikan. Meni je bio dobar. Preztala su mi trnjenja od njega. Ovu zamjenu nisam pio.
-
Ja bih pokusao prvo sa Savom R. Jedini skolovani kiroprakticar u CG. Jes da je skupo. Ali nista nije skupo ako izbjegnes operaciju i sve rizike koje nosi. Isto ti je bitan unos b vit, milgama, mg,...
-
Nadam se da ce svaki od njih koji je krao zavrsiti kao Sveto M. i da ce im se oduzeti imovina....
-
Ako pane moram se opjanit, pa neka trpi posa sjutra.
-
Dajte broj Marselin da jos saljemo poruke haha
-
I ja cu oko 14h po onome zaropeku kad ne bude nikoga.
-
Ima jedan komsija rado bi te obrija ako oces. Ima iskistva u brijanju muskaraca haha
-
Ne moze se zivjet od reklama SD-a raspaloga.
-
Evo da se i javno zahvalim @Emill.
Brzo.i efikasno :) Svaka cast.
-
Evo se nadam da ce i meni izac u susret da ne cekam redove u ovu muku. :) Juce sam zvao da mi aktiviraju i kaze da ne mogu oni to nego da se mora poci u poslovnicu.
-
Mislio sam.da ne izlazim na izbore. Ali posle izjava Markovica i Simovica, jednostavno su me nacerali da izadjem i glasam protiv dps pa za bilo koga. Ovakve pecatne lazi i pravljenje naroda budalom...
-
Poc cu u poslovnicu da aktiviram paket samo da jedan put godisnje dopunjavam racun i da im ne ostavljam centa preko.
-
S obzirom da da cekas na MR duze od mjesec dana, podji kod izabranog i trazi da ti da uput za Hipokrat pa tamo odradi magnetnu. Neces ni nedelju dana cekat. Tako sam ja uradio.
-
I da si 3 litra popio isto bi bio kao leptir jer je obicna vodurina od piva.
-
Pretpostavio sam da nije kao sto i on sam rece, jer se po internetu seruje kao tobos stari narodni recept.
-
Definitivno Petrol. Sa njim prelazim vise km za iste pare, to sam proverio nekoliko puta. I to na samo 10e sipanja se osjeti raazlika. Na pun rezervoar tek.
-
Cuvaj se, nije ovo ni malo naivno. Ne naginji se prema naprijed. Kad peres zube i umivas se pridrzavaj se rukom o zidu da smanjis pritisak na kicmu. Ako treba nesto da dohvatis, radi to iz cucnja i...
-
Ja sam probao 3 vrste u akademiju, tamno, mutno i "obicno", ne znam im imena. Nisu vala nesto. Kolko se prica o akademiji piva i domacem pivu ocekivao sam top pivo.
I cijene su im visoke. Toceni...
-
Ovo providno dizanje tenzija, skrecanje teme sa praznog stomaka na nekakvu tobos odbranu drzave i identiteta se vise gledat ne moze. Ako i ove izbore pobijedi DPS i sa ostalim partijicama formira...
-
Minhen, mutni Pauliner. Nema preko.
-
Mozda se toliko dobro foliras da pomisle da je stvarno nisi vidio ili da si zaboravio. Lakse je i postenije staviti do znanja na lijep nacin da ne zelis druzenje.
Iako je ovo jedan od nacina nekako...
-
Imas na FIght Channel. A evo i neki link http://crackstreams.com/mmastreams/watch-glory-74/
-
Mozda i najgora "fora" ikad.