Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ne slažem se. Ljudi se šire mnogo više nego što mogu u CG. Ko ne umije sa malo neće umjeti ni sa puno. Zato izreda imaš NBA igrače koji ostanu bez centa poslije par godina, ili dobitnike lutrije koji...
-
Baš pratim novac i u svakom trenutku znam koliko novca imam. Za svoje godine mislim da sam napravio fin rezultat. Evo par mojih savjeta generalno o baratanju novcem:
- Nikad nemoj da štediš na...
-
Bio sam danas. Ok, nema snijega, ali ima za sankanje i ljudi je danas na Bjelasici imalo baš dosta. Nije se imalo đe parkirat. Na 1450 je radila i tanjirača.
Put katastrofa, nedovoljno očišćen,...
-
jel ovo AI izgenesirana slika
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Više ni sa G klasom ne možeš da se kur*is, ima ih 100 kroz Podgoricu
-
Imam ti ja ovakve, vozio sam 80 sa njima, sve ok
-
koja cijena po m2, čovječe? [emoji1787]
-
U Ulcinju postoji ženska plaža, i šta sad ja mogu da pođem tamo i zahtjevam da me puste jer su ugrožena moja muška prava?
Ako postoji pravilo, postoji tu sa razlogom i branio je to pravilo. Ako...
-
Rezervisao sam ga u Leandro, mjesec sam čekao sigurno. Mislim da su odmah svi prošli. 69€
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230713/e0c66ffa9b07ea10ef428271cb4ab45d.jpg
Prinovih se za ljeto :)
-
Ako pristanu na ovo u BS bolje da sa DPSom prave vladu
-
Put do CT je kolektivno ludilo. Ako voziš 20 preko preteći će te 100 auta i stavit još u veći rizik.
-
Biće do kraja 2024. nadamo se
https://cbcg.me/me/javnost-rada/aktuelno/saopstenja/cbcg-pokrenula-projekat-pristupanja-jedinstvenom-podrucju-placanja-u-eurima?id=2237
-
-
Pa kaže zamijeniće nas sve AI [emoji1787]
-
Samo ako se ponovo bude pričalo o Milu i DPSu posle svega, treba ih sve ućutkat. Znači, DPS i Milo više nisu na vlasti, tako da je to od večeras i zvanično prazna priča.
Drugo, nevjerovatno mi je...
-
Zove tata, pita đe si, rekoh evo pijemo. Kaže pij sine, i treba da piješ da se napiješ! Prvi put mi u životu kaže ovo [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji123][emoji123][emoji123]
Sent from my...
-
Ajmo, pa i Jakova i ostale sjutra da mičemo. Neka se točak demokratije kotrlja i da nikad ne dozvolimo da nam se ovo ponovi. A nadam se da će se ubrzo viđet da nije Milo Crna Gora, i da je ona mnogo...
-
Neće padat, evo sad procjenjuju da će dići kamate još u Americi što znači da će i u Evropi
-
Mićunović medical, svaka preporuka
-
Nisam ekonomista, uzmite ovo sve sa rezervom.
Pa nije baš. Ima dosta razlika.
Ako si preduzetnik odgovaraš svom svojom ličnom imovinom. Ako imaš kompaniju, odgovaraš kapitalom.
Ako te...
-
Pa nije Evropa Sad krivac zbog inflacije. Evo vidi šta se dešava u okolnim državama, nije samo kod nas sve skočilo. Da se nije desila evropa sad tek bi haos nastao. Plus što su mnogi počeli da...
-
Najveća prevara su istalnute cijene koje podrazumijevaju kupovinu na rate, pa kao ako ne kupuješ na rate imaš 10 posto popusta. I onda ako najave akciju 20% popusta kroz marketing najave da malim...
-
Prelijep! Srećna prodaja!
-
A ne bi glaso Mandića pa sve da će Milo još 20 godina da bude. Čovjek koji ne ustaje na himnu države hoće da bude predsjednik? A neće da može!