Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Pozz,
Prebacio sam br u Telekom mrežu...
Paket non-stop super koji sadrži 30gb + 100gb dodatnih+ 100gb za Youtube + 100gb za HBO...
E sad prvo mi troši internet osnovni iz paketa...(bez obzira da...
-
Pozz..imam ti ja taj daljinski od fox tv
-
Sve ok....nisam bio ubacio karticu do kraja....:rolleyes:
-
Konačno rijeseno.... zvali su me
Kažu da je cijena bila greškom postavljena ali da će ispoštovati jer moraju jer je bila na sajtu... izvinjavaju se zbog neprijatnosti...
https://ibb.co/xLv3m0c
-
Koliko radi čudno da uopšte ima korupcije[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Da.. iPhone
To sam i ja pomislio... zato mi non-stop iskaču notifikacije za facetime i imessage da povežem broj...ja blokirah to sad..
-
Pozz...
Juče sam prebacio broj iz Telekoma u One i sve je odrađeno u roku tri dana... paket total 10+ neogr pozivi ,SMS prema svima,100gb interneta plus 100gb za HBO, ali mi se dešava da se račun...
-
Nabavio sam danas antenu i pojačalo za 10€ ,sve radi top... za sad [emoji123]
Hvala svima na predlozima i pomoći...
-
Danas nisam uspio nigdje da ga nadjem u PG..ni na tusku pijacu..ni Gintas..TV centar Djecevic.. Tehnomax....
Došao sam u BP danas... Ni ovdje nisam uspio.. već jedan čovek reče što radi na pijacu u...
-
Znači nema garanciju...
A ja moj platio 650 prije mjesec- polovan...
Da sam znao uzeo BiH taj kod tebe[emoji28]....samo zbog novije baterije...
Ako si zainteresovan za neku kompenzaciju piši na...
-
Koliko sam ja shvatio to važi samo za nove brojeve... tj. kada kupiš novu karticu
-
Meni ne radi aplikacija Extra TV na telefonu....
A na magenta tv nmg da se prijavim.....
Sent from my Redmi Note 10 Pro using Tapatalk
-
Bečići,9 h ujutru brzina na Telekom mobilnom internetu 88 mbps a na One 4.6 mbps[emoji2955]
-
Meni je uvijek tamna tema na tel i na Viber,a mislim da te neke medjunijanse tamne nema vec duzi vremenski period....
-
Opet ne radi aplikacija Moj one za nagradu petkom [emoji57]
-
Pravo svojine -najsire pravo na jednoj stvari koje podrazumijeva pravo korišćenja, ubiranja plodova i pravo raspolaganja (tj . pravo da se stvar otudji ili proda).
Pravo korišćenja je uze pravo na...
-
Bio sam naišao na s9 u oglasima, poslije sam vidio da trazis note 9 pa izbrisao post [emoji38]
-
Nestali besplatni gigabajti [emoji57]
Šta je sa signalom mreze blizu Tuzi, signal pada i raste, mreza prelazi sa 4g na 3g ,2g ....[emoji19]
Wtf
-
Ihh, a ja mislio samo meni ostali [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Bolje da smo ćutali [emoji1787]
-
Slazem se,i ja sam prvi put prošao auto -putem u petak (po onoj kiši) i stekao sam pozitivan utisak, jedino pametno sto se uradilo u državi u zadnje vrijeme ...
Sent from my Redmi Note 10 Pro...
-
Toliko košta nov [emoji3],skoro toliko
-
Ok, hvala,potražiću.
-
Upravo sam uporedio brzinu interneta na One i Telekom mreži, lokacija Bijelo Polje, Obrov ,500m od repetitora (predajnika)... Primijetio sam da je jačina signala mnogo bolja na Telekom mreži al je...
-
U aplikaciji Viber idi na podešavanja>privatnost>podijelite svoj rođendan to deaktiviraj...
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
-
Pa i ovaj je nov i ima 24 mjeseca garancije..[emoji849] kupljen prije 2 dana ...
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока