Search:
Search took 1.00 seconds.
-
To mu je starevina,ima taj nekretnina dje 'oces.
-
Potpuno su nebitne njene namjere,decko se vracao iz stete vidio da je neko u rijeku,skocio i zavrsio stvar.njemu zelim da svaku noc se vraca iz stete u dva i po ujutru,alal mu bilo.
-
Sticajem okolnosti iz prve ruke znam koliki je stiskavac u rusiji,a mogu samo da zamislim sta im rade po dagestanu.tako da meni smrdi na ono tipicno ako necete na front 'ajte pred kamere.
-
Jako upitno koliko se iko od njih pita za bilo sta trenutno.
-
bar su povrede glave u pitanju,ništa važno
-
led je probio daka davidović kad je dobio prvi ugovor za proizvodnju beluga votke zbog sankcija rusiji.još je bio dps na vlasti i inicijalnih 40tak ozbiljnijih radnika je došlo potpuno legalno u...
-
meni ni najmanje ne smetaju 'turci',kurdi,avganistanci ko god,pogotovo ne ova gladna i izmucena sirotinja jer pamtim vise nego sto bi volio kad sam i sam,i moje komsije,svojta i ostali u blizini bili...
-
Prvi je ozbiljno poceo da ih dovodi daka davidovic,jer moze da ih drzi u kazamat i da mu rade od jutra do sjutra.ove malo ozbiljnije je doveo potpuno legalno,ostatak je prosfercovao sa imigrantima.i...
-
Ovome nisu krivi ni muceni 'turci' ni koliko god ja htio ovi uvuceni u dva broja manja odijela vec gladni novopeceni domaci 'privatnici' koji su ih doveli da bi mogli da se izivljavaju nad mucenicima...
-
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/780242/pocetak-sudjenja-danilu-mandicu-4-novembra
Ima li slucajno krivicar na forumu da mi kao laiku objasni kako bratanic 'se tereti za teško djelo...
-
https://scontent.ftgd4-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/571434769_1328709301961244_2409267431253367672_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=x4w_ANx6BPMQ7kNvwHUNRlu&_nc_oc=Adn9ri8FKfPO1FcwtrQV...
-
snijeg je tu najmanje bitan,potpuno drugačije se ponašaju ljetnja i čak allseason guma na niskoj temperaturi,a pogotovo po ledu od kojeg nećeš moći da pobjegneš đe god da se krećeš.ja bih moje danas...
-
Samo rusi sa malog brda,vrijedi svaki dinar to 45e,em su kvalitetnije em uknapuju u mm za auto...
-
mislim da treba da imamo razumijevanja i da ne pitamo previše tipa šta je pijan radio u dva i po iza ponoći službenim autom
-
pušti sad to,jel on dobro?
-
nema,foobar,mpc-hc (njihov renderer pogotovo ako imaš hdr displej i rtx kartu),većma se prelazi na firefox jer iako još kao radi pitanje je dana do kad će na hromu,qbitorrent,ofis 2019 ltsc,imgburn...
-
poprilično sam siguran da spasoje tomić ima nalog na forumu i da je bio aktivan u periodu kad se slikao sa i u šubarama
-
Lozis indijce na cetu umjesto kamenjarki i izlacis im sto vise love.
Sale:
Nije nuzno prevara,ima u tim agencijama love ali i ove prave placaju mizerno
-
Pa kazes otvoreno da botovanje za onlyfans modele,cemu ukrivanje?
-
Licno misljenje je da je bio samo pion i da je od starta uvaljen kao zamka za centralnon nastrojene proevropske birace i za destabilizaciju albanskog i muslimansko/bosnackog bloka.kako su ga tad...
-
Vise ni njegovi nepostojeci ukucani ne obracaju paznju sta mlati,jedna od rijetkih pozitivnih stvari ove tranzicije je sto smo ga se brzo ratosiljali
-
smijem li pitat' jel bratanić isto gore i sa kojim kolima su išli?
-
Vrhunska tehnika za argumentaciju,i ja cu onda da dokazem da je golf 7 karavan bolje rjesenje za porodicna putovanja jer sam sa a6 c8 allroadom stukao sa lepetana do ns-a za 7 sati da ne dohvatim...
-
Jes'.
Slozicemo se da se ne slazemo,jer ja nisam sposoban da pojmim da pikaso moze uopste da udje u pricu sa ozbiljnim autima.jesmo mikro trziste ali nije da su popi$ani golf ili tojota egzotika,a...
-
za 8k ja bih probao ovih par golf 7 karavana,ali nikako 1,6.autina za te sitroene.