Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Da bi bio vjernik dovoljno je da vjerujes, ne znam odakle ti taj preduslov citanja Biblije/Kurana, nisi nista bolji od ovih sto optuzujes iskr
-
Cudno mi da idu platijama, sto ne odose autoputem onda :lol:
-
Hahahahahahahhahahaha a sta radi ovaj brat Bruda, stvarno brate iz tebe samo neka zloba izlazi, skalaj malo umrijeces od nervoze sa 35 :rofl:
Odje mora da pane revans pod hitno, nema u toj...
-
Hahahahahahaha kap znoja 10% voda 90% testosteron, samo ako ne zavrsi ovo u prvu ima da se ukisjeli i moze kuci
-
Teska je prevara ova privredna komora, kao i svaka druga
-
Ako te blam pocu ja sa tobom pa cemo zajedno :lol:
-
Nisu tu samo zgrade, pa svako ko je podizao kucu je podigao kako je htio, samo onaj prvi red do mora lici na primorski ribarski gradic a ostatak grada nista drugaciji od sjevera
-
To je Dajko radio najbolje, dodje na slavu kod ljudi najede se napije i onda snimi to sve i kaze "ovo su moji glasaci"
-
Pa ovo bomba izgleda iskreno
-
Ako nisi na mrezi na viberu onda ti stize SMS, viber je samo tu ako si na mrezi makar je takav slucaj u HB, nzm za ostale
EDIT: Nije firmama free da vam salju poruke na viber svakako
-
Ja iskreno mislim da grijesis debelo, cak je i nama u CG jeftinije poci u ljetovati u Grcku a kamoli njima iz Srbije, pa i kad dodju ljudi odje su neki "paradajz turisti" (mada nama smetaju svi iz...
-
Ja jesam i odustao jer je bilo nemoguce naci ista, bila je opcija da se izdaje po Jezerima i Gornjoj Bukovici al mi to nije to, mi imamo svoje u Uskocima al je to duga prica, gledao sam po Moraci i...
-
Ja sam bio prije god-dvije i skroz su okej, fin ambijent super osoblje i solidna hrana, nemaju nista specijalno da kazes al nije lose sve u svemu
-
Ja iskreno ne pamtim da je biftek nekad bio 17-18e, kod sahovica je makar zadnje 2-3 god 25 pa 30, a mozda i grijesim jer ne idem tolko cesto. Svakako, cini mi se da dostina nema pojma kolko troskova...
-
-
Da da ja mislim da smo o ovome pricali prije godinu dana, ili je deza vu u pitanju :lol:
Najjace od svega je sto pise Nizozemska a u tekstu se pominje kao Holandija svaki put. Kazem ja vama, veca...
-
Mislim da je do toga sto ne valjaju nista
-
I ja sam ih hvalio jer zivim u ulaz pored i samo kod njih meso kupujem, i za rostilj i za kuvanje mada extravaganca rece da mu se nije svidjelo :P
Meni se cini da su obojica ozenjeni, jer 2 zene...
-
Uzmes brate advokata i privatnog inspektora da je uhodi da vidimo je l trudna stvarno ili nosi jastuk ispod i tjt, ne vidim sta ti mi mozemo pomoc
-
Prvi put u zivotu citam da je naslov necega "diskriminacija zena..." a da je sustina objave podrska diskriminaciji a ne borba protiv iste :lol:
-
-
Daa jedan od primjera, moji koriste i za jaja i uglavnom skoro svu hranu. Meni je to omiljeni izraz, jedino mu je ravan "miletisanje" <- foliranje, mudrovanje sto isto dosta ljudi nije culo
-
Ne nadjoh adekvatnu temu pa reko aj da pitam oce, a i vidjece vise celjadi
Jeste li culi kad za izraz da se nesto "uzvrišti" ili "izvrišti" -> kad je neka hrana pokvarena ili uzegla. Moji su vazda...
-
Preduhitri me no-mercy, al nije u mom slucaju bilo da nece coek direktno nego mu je izgleda bilo milije da podvali nekome ko oce pare da opere, i ne cudi me jer je cijena bila kao da je zlato nasao...
-
Izgleda ne ako si Ivanovic, ja sam Ivanovic sto se mene tice :lol: