Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Evo da ja napišem kako sam rješio problem, možda nekom bude od koristi. Ipak je ono sa treskanjem u leru i u D kad držim kočnicu pravila problem dizna i to prva, bila je preko 3 u plusu. Našli smo po...
-
Bravo, odliično zapažanje. Mada bih ja rekao da se vraća Seria A, ali nikad ono kraj 90 i poščetak 2000tih. Ali sad je lijepo gledat Seria A za nas calcio romantičare. Milan ponovo dobar, Juve,...
-
Ja imam na audi Barum Bravuris 3, fantastična guma. Ona mi je došla na audi kad sam ga uvezao iz Njemačke. Uzeo sam Barum Polaris 5 za zimu, extra je. Zasad zadovoljan. Ipak je to Continental brand....
-
Pumpa goriva? Dizne? Gumice na dizne? To sve može dovesti do toga da vergla, za te lampice popaljene ne znam.
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
-
Stavio 16 na čelične, Barum Polaris 5 sve 4 nove. Nadam se da će se dobro pokazat Barum ove zime....
-
Takumi, injection, hvala na savjetima.
-
Uzmi xiaomi poco x3 nfc, za 270e, najbolji telefon do 300e sigurno. Zvijer od telefona
-
Stiglo Ravenol ulje, filter goriva, filter ulja, filter vazduha. Kao i aditiv za čišćenje motora prije zamjene ulja. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201027/0c3725249a515cd74819db340fe1d633.jpg
...
-
Kupi brate motor neki amiko. Pitaj kolegu Darka ovdje na forum, možda on ima.
-
Odlučio sam se za Ravenol VPM, 5w 30, mislim da je trunutno najbolji izbor. Uzeo sam i sve filtere i dobio popust 10%. Litar ovog ulja je 14 e ako se uzme pakovanje 5 l onda je 64e. Tako da je sve...
-
Za dva satelita ide drugačiji nosač. Uzmi lnb od totala i imaš 3 satelita. A ako hoćeš neka druga dva satelita zavisno od položaja treba ti šina za podešavanje.
-
Ibra je u 39 godini bolji od ovog Lukakua. Ne budi sniješan pored Levandanovskog kažeš da je ovaj Lukaku najbolji u univerzumu. Lautaro dobar. Ali pta reći za Ibru, sem fenomen 39 godina, korona...
-
Pošto je bilo govora u ovoj temi o DpF filteru i problemu koji sam i ja imao. Posle dugo istraživanja, forumi, pitanja majstora, pa i konsultacijama s nekim od vas, odličio sam da očistim filter....
-
Novice, ti to održavaš. Svaka čast. Isti sam i ja takav. Ja volim da mi je auto top. Meni na mom audiju slijedi servis sutomatskog menjača, klima, napišite pteporuku za klimu, i da i ja ču akumulator...
-
Imaš na daljunski tipku title i postavi srpski. Ako ti je cam modul onfa ti je tipka na daljinski od tv. Ako je resiver onda na daljinskom od resivera.
-
Stavi na automatsko i počni sa 300, ako ti je cam modul. Tako sam ja uspio.