Search:
Search took 1.00 seconds.
-
To je i moje iskustvo sa booking-om. Provjerim najnovije recenenzije, obično tražim prosjek iznad 9 i mora biti dovoljno recenzija ( min 100)
Do sada su se poklapale ocjene sa realnim stanjem.
-
18:01
https://youtu.be/NPmCOPB3sIc?t=1080
-
Najviše mu smeta što će da prime CG u EU prije njih. To mu je sasvim dobra procjena - da će mu nauditi za dalji opstanak na vlasti.
On je probao preko svojih piona u CG da to sabotira, ali su ga...
-
I što se odavno zna, oni nas hrane, jer CG ne bi opstala da nije darežlivog, bratski nastrojenog susjeda
-
1,5 milijardi pomoći Srbiji zamrznuto, pa sad preko svojih piona pomno radi da i CG ništa ne dobije
Ne shvatam kako ovdašnji obožavaoci lika i djela nedobronamjernog susjeda ne vide da je to i u...
-
“When we are asleep in this world, we are awake in another.”
Salvador Dali
-
"Life is a sexually transmitted disease with a 100% mortality rate"
R.D. Laing
-
Spomenik!
Prioritet ove gradske uprave je da mu podigne spomenik - Nemanji. Mogu i na turskoj tvrđavi, mada i Duklja nije loš izbor, jedino što tu postoji malo vremensko neslaganje.
-
U Titogradu je bio Preko Morače, đe je Maša - Lepi je tamo radio.
U to vrijeme su govorili kod Vračara kad bi objašnjavali đe je nešto, a sad kažu kod Maše.
Isto je bio i Vojo Vračar,...
-
"By all means, marry. If you get a good wife, you'll become happy; if you get a bad one, you'll become a philosopher."
Socrates
-
"I was born tomorrow, today I live, yesterday killed me"
- Parviz Owsia
-
Epicurus:
"Do not spoil what you have by desiring what you have not".
-
Friedrich Nietzsche:
"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster"
-
Bili su komforni, udobna sjedišta, pristojan razmak, ljubazno osoblje... Kako je bio relativno mali, osjećao sam se skoro kao u privatnom avionu (u poređenju sa velikim, pretrpanim avionima drugih...
-
https://www.cdm.me/ekonomija/posljednji-avion-montenegro-airlinesa-bice-pretvoren-u-restoran/
-
Još kad prifali para, pa povećaju PDV sa 21%, biće još skuplje.
65% prihoda države je od PDV-a i akciza
-
Pa kažu da sudbina nije bitna, neustrašivi profesionalni spasilac se zadesio u pravo vrijeme
Momku koji je rizikovao svoj život treba osim najviših počasti, dati novčanu nagradu kao i pomoć...
-
A kod nas su uzimali nadničarima sa Pogrebnog posao, za pola cijene su radili. Ne samo oni, nego i Poljaci i Rusi, za nekoliko "červenih" bi uradili što želiš.
Što reče ona dritanga, najveći...
-
Sve je to nepredvidljivo, ostaše bez oba mora:(
-
Danas popodne Erste Preko Morače i na magistrali pao sistem, nema uplata ni isplata - ne znaju kad će se oporaviti.
Bez keša ne bi daleko stigao:thinking:
-
30 miliona godišnje za hiljadu i po novozaposlenih po mojoj računici? Ima li koji forumaš da nam kaže tačno koliko je?
Ko će da plaća za to?
Potrošači (mi) kroz skuplju struju?
...
-
Zamisli da jednog dana poslanici izglasaju da pare namijenjene povećanju svojih plata preusmjere na socijalna davanja. Onda bih vjerovao u njihove dobre namjere, ovako mi ove inicijative URE liče na...
-
2019. godine u grupi EPCG je bilo 3.189 zaposlenih, a 2024. godine 4.680 zaposlenih. Najviše novozaposlenih su u najvećim gubitašima u grupi EPCG - Solar-Gradnji i Željezari.
Koliko je to...
-
Njihovi edukatori ih nagrdiše (Ćosić i ostali)
Možda nekome dosadismo sa tablom u Budvi, ali morao sam da navedem što je napisano na njoj:
"Na uspomenu dolaska hrabre pobjedonosne Srpske...
-
Austrougari se povukli, srpska vojska ušla 4 dana posle italijana...
Kakve bitke? Oslobađanje od koga?
PS Srpska vojska koja je pretekla zahvaljujući žrtvovanju crnogorske vojske kod Mojkovca...