Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Je li kod Pashe se zove fast food Rio? Sa glova?
-
Sudije uništavaju vaterpolo.
Vučković, Stupar, Gojković, Janovic [emoji3590]
-
Po 80 eura su moji poznanici platili sad I prepisali zemljište. Nijesu ranije imali tu ponudu.
-
+382 69 377 388 edo
+382 67 520216 radoje
-
^ isto sam pomislio kako je lud nfl sport, kad je jang bacio tacdaun na kraju poluvremena, a puka ispustio loptu da uzvrati.
Samo u onoj sekvenci sto se sve izdešavalo. Donekle kosarka moze onome...
-
-
Pomislih i ja, ali udjoh I'm na Instagram, piše do 18h sem u tržnim centrima.
-
Logicno kad razmišljam to joj je što joj je. Bojani je dosta, a Zeti možda nije [emoji23]
-
Ma znam, nego rekoh mozda neko ima polovni neki da ne koristi.
-
Podjosmo porodično u petak, ima nas izbiti neka zena jer smo je zamolili da se prebace na svoje sjediste, jer nama nije prijatno da nas neko diže sa mjesta. Sto ispriča sva silo nebeska, ne daj Boze...
-
Politikolog glavni ekonomski analitičar. Nijesam znao da nam političke nauke daju toliko znanja, moram revidirati samospoznaju :)
-
-
Moze, radi OK. Mada mislim da je 15 gb bio najveći fajl koji sam probao. Serije gledam.
Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk
-
Jos te drži kombinacija šljiva pivo [emoji23]
-
58 nije standard 55-65. Bukvalno po jedan model ces i naci. Philips je imao nekad 58 u ponudi
-
Ko ce biti kriv ako ne bude to tako kako ste zamislili? Premijer, političari, zapad? Momentum je dobar danas, oce li biti za dva mjeseca niko ne zna. Neke stvari su se poklopile - da imamo političku...
-
Nista gotovo nije, ima tu jos mnogoooo stvari da se poklopi...
-
Mada i dobro plaćena reklama isto tako ti garantuje pol poziciju u medijima. Sve je to izbalansirano :)
-
Jednosmjerna je to ulica, nema tu bez jedan glumac. No samo da se stvarno ne promijeni propis da stanari odlučuju O sudbini poslovnih prostora, jer ćemo ostati bez privatnika :)
Sent from my...
-
Nijesu valjda kao Japanci, oni skoro nista termički ne obrađuju, sve umotaju meso u rižu i bucaj. Sem wangyu, njega mozes cesto i sam da pečeš, donesu roštilj ispred tebe [emoji28]
Sent from my...
-
Tako je, svuda je skočilo. Medjutim kod njih su i dalje visoke plate, ali je krenula nervoza lokalaca zbog previše stranaca. Ipak ono što sam razgovarao i dalje je život lijep za mlade, baš lijep.
...
-
Odmah dobijaš pristup. Hrvati su okupirali Irsku recimo I uživaju tamo. Najviše srećnih lica na malom prostoru vidio sam u toj državi.
-
Snagom bi trebalo da moze da završi posao, ali zavisi sve od izolacije. Ima mbs neku od 10kw čini mi se, ona bi sigurno radila posao na 80m2. Malo se plašim da će ti ova biti mala jer vazduh ide na...
-
Vrati, imaš na arena fight bilo je senzacionalnih nokauta.
-
Sto ce Sofro telekomu, a sto ce Sofru Beograd? Nema on rtcg-u alternativu.