Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Samo neka otvori temu, pa se o tehnikalijama moze usput pricati, ima vremena tokom sedmice.
Ako je vecini jednostavnije tako, moze ostati samo "thanks" opcija, naravno. Dobro bi bilo da se bar...
-
Mexiko, cestitam! :thumbsup:
Nego..., da nijesi zaboravio nesto? Dje je nova tema?? :D
Evo, pretece me Antares, nadzivjeces me izgleda :joy:
-
Ako se poll ne vidi, to je vec problem s kojim nijesmo racunali
Radi mene, kako god organizujete, u redu je. Samo, cini mi se da nije jedino to u pitanju
-
Srecna prinova, 100 godina docekao u zdravlju i veselju! :D I tebi nek je srecan rodjus, naravno
-
Dobro, ne bas toliko simplificirano ...Vise sam mislio na nesto poput tvoje fotke u aktuelnom kolu, dobra ideja :thumbsup:
Nijesam mislio da treba dodatno objasnjavati, pardon ako je do mene :D...
-
Umalo je ne stavih na onaj takmicarski, Slika u slici :D Ali, potrudicememo se ipak naci nesto u tu svrhu
https://i.postimg.cc/hPdYbVtP/rekl.jpg
-
Link na novu temu
https://forum.cdm.me/showthread.php?226019-CDM-FOTO-TAKMI%C4%8CENJE-47-Tema-SLIKA-U-SLICI-(-07-03-13-03-2022-)&p=5722925#post5722925
-
https://i.postimg.cc/WbYVvgDV/v-2.jpg
S9
-
Bilo bi lako odgovoriti kad bi uradio jednu jednostavnu intervenciju u vidu presvlacenja ovih zutih, senf, sta li je ovo vec, jastuka :D
Onda bi moglo proci dosta kombinacija boja, pa cak i da...
-
Cestitke pobjedniku! :thumbsup:
Dakle, igramo se zablje perspektive? :D
-
Da, da, valjalo bi da kriterijum bude broj thanksova, to je najpostenije :thumbsup:
Evo nek kazu ostali sta misle pa da cestitamo (mexiku :D )
Zvuci odlicno i izgleda odlicno, i vjerujem ti...
-
Ne bi iz hiljadu puta pogodio. Odlicna!
Vala bas :joy: A vala nema smisla ni da stavis u foto takmicenje onakav plato, kad god otvorim temu i vidim ono tvoje varivo i priloge, moram obic...
-
I ja sam mislio, ali sipak :D Na kraju mi i vlastiti ulaz posluzi da se upisem, tako da je tvoje snalazenje u odnosu na moje spektakularno
Prednost domaceg terena :joy: E koliko sam puta...
-
Loki??? :joy:
Evo da bude neizvjesnije (ne znam da li i napetije), dajem glas mexiku, jednako su mi se dopale i neke druge, ali on je uhvatio moj omiljeni pogled odozgo
Zaista mi od pocetka...
-
Rizikujuci da me Antares pocera s teme zbog plagijata :joy:, stavljam ovo reda radi, nek je jedna vise
https://i.postimg.cc/nzHB76Cz/escaliers.jpg
S9
-
Dje si NoLimite?? Ajde stavljaj, jos malo vremena ima :D
i @Splinter99 ??
-
Nije pravilo, vise preporuka, po nekom perceptivnom obrascu oku su nam ugodniji neparni nego parni skupovi. Pa i da je pravilo, pravila se krse, ako je covjek vjest u tome
Evo ti odmah primjer kod...
-
Ajde da probam da napisem svoj utisak, koji naravno jeste subjektivan i ne mora uopste biti tacan
Djeluje mi da je kod tebe problem sto tesko pronalazis pravi motiv. Gledam sad ove dvije tvoje...
-
Opaaa, moram reci, dobro ste poceli! :D
Mexiko, sjajan kadar... :thumbsup:
Zvoncica, domisljato, bravo!
Antares, tvoj prepoznatljiv stil... Neces vjerovati , ali palo mi je na pamet da bi ti...
-
Kod mene ovo drugo, trazim inspiraciju na licu mjesta, bez prethodnog plana i pripreme. I cudno, kad god sam otisao na neku lokaciju s namjerom da fotografisem, jer su neka mjesta, eto, popularna za...
-
Evo ga
CDM FOTO TAKMIČENJE [45] Tema:
POGLED ODOZGO
Ajmo nesto drugacije... Otkrijte u svom okruzenju najbolju tacku za dobar shot sa visine, ili ostanite doma i pustite masti na volju,...
-
Evo ga
CDM FOTO TAKMIČENJE [45] Tema:
POGLED ODOZGO
Ajmo nesto drugacije... Otkrijte u svom okruzenju najbolju tacku za dobar shot sa visine, ili ostanite doma i pustite masti na...
-
Kakvo nestrpljienje vlada na topiku da se pocne, reklo bi se da ce bit navalica od prvog dana :D
Fala ti sto si ovo formulisao, pola posla obavljeno :)
Evo da smislim nesto, brzo cu...
-
Meni je ovo ok, vjerujem i ostalima, ali neka se ljudi izjasne
A druga pravila, sta je od svega ostalo?
-
I to je vjerovatno bilo onda kad smo imali najezdu laznih takmicara i glasova :)
Realno, sada je vec situacija takva da mozemo biti zadovoljni ako ih ima i desetak po kolu, a preko 20 je skoro pa SF