Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Radije bi oporezovao tvoju ljubomoru, nego njegovo znanje :)
-
Mislim da je sve to, samo bez ploce gornje..
-
1104. Opet dostupna, ipak nista, hvala:)
-
Michelin CROSSCLIMATE 2 195/65 R15 95V XL | Kemoimpex Montenegro
-
Zeleni ne treba. Kum je kupio auto od mene, ima punomocje (za koje ga nikad nisu pitali evo 3 godine koliko vec ide) , a pritom radi cijelo ljeto u HR.
E sad, ovo je iz iskustva, a kakva su...
-
Za djecaka tih godina bilo sta. Polar, Scott. To je ipak djecak od 10godina, nije profesionalac bilo kakav pa da mu treba ne znam koja oprema. A obicno u prodavnici znaju i daju malo vise detalja i...
-
Baci oko na Hisense 75U7NQ ULED.. cjenovno bi trebali da su slicni.. imas detaljan review sa rtings, pa javii sto mislis :D
-
-
Pozdrav ljudi. Da li neko zna kome bi se mogao obratiti za neke informacije, konkretno, planiram jedan dio zajednickog podruma pretvoriti u stambeni dio. Kako se radi o prenamjeni, trebao bi neke...
-
Ljudi, uzeo bi kontejner neki koji bi postavio u selo (konkretno Gluhi Do, kod naplatne rampe Sozina). Zanima me, da bi postavio isti, sta treba od dozvola, kako ide prikljucak za struju, jer je u...
-
Ako bas pricamo o Tiguanu, svakako verzija od 140ks, jer se ipak radi o SUV vozilu. Cak i u pogledu potrosnje nije razlika.
Sto se tice prednosti i mana; relativno ista prica.
-
Vecina tih multimedia su junsun proizvodnje. na tvoje mjesto, bez mnoogo bacanja para ako ne zelis nesto sad high end, preporuciio bi ti ovo 'pojacalo'..
Junsun Car DSP 4*47W Power Amplifier Audio...
-
Uvijek radije starogradnja, nego novogradnja (sto se tice Niksica).
Druga stvar sto se tice cijene, sad se obicno starogradnja prodaje u Nk cca 1000-1050e po m2, s obzirom na to da treba...
-
Culi smo se i dogovorili odma, hvala ljudi :D
-
Izbjegavati po mom misljenju, u t4 2.5 bolji svakako.
-
To je on, da. Kazem ti, momak je ok , i bas zato, bez obzira na sve nisam nikad do sad nikome pomenuo situaciju. Iako je svjestan bio te greske, nije se bas ni obazirao oko svega toga. A mnogo sto...
-
Imam ga, za sad 5/5. Zadovoljan bas.
Ali opet sve zavisi kako se odrzavao, kako se odrzava i sve to sto ide uz svaki polovnjak..
-
Zavisi od djelova,ulja, sta ces i kako.
Od nekih 60 pa na dalje.. :))
-
Ima li ko da radi zastitu podvozja od korozije na autu? :)
-
Nove se mogu naci za 300e, polovna 350 :)
-
Realna cijena je ta da ako je kupljena za 400e, da se posle pola godine ne prodaje za 390 :)) ili eventualno isto 400 :))
-
Sve pregledno i napisano kako treba.
Free refresh
-
Moja preporuka radi lakse prodaje, navesti koja je maticna u pitanju, koji procesor, ima li grafike uopste? ili je u pitanju integrisana? :)