Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Hapsi li se i dalje ako se kaže da je prdnjava?!
-
Oprosti, če gevara, ne poznah te. Evo ja se nudim da platim troškove tog kursa, ili još bolje za tenkistu, i pravac Zaporožje. Pokaži im šta znaš.
-
Pretekli smo vala i vjekove bez "učlanjenja u bs", ne brini ti za nas, snaćemo se za tu večeru.
Mada, svakako podržavam kad se kukolj odvoji od žita...
-
Kakav je ovo zbjeg iz "časnog i poštenog" snp-a?
-
Pa treba li SPC da gradi škole, vrtiće i bolnice?
Što nisi prije 10ak godina započeo protest za izgradnju istih u city kvart nego sad pametuješ?! Ko vas ne zna, skupo bi vas platio.
Sa srećom...
-
To im je kazna zbog onog prodavca karata što ćera muslimanke.
-
Ju, bre, strašno šta se radi. Da reaguje međunarodna zajednica hitno!
Riječ nisi rekao za ubijanje nealbanskih civila, za rušenje spomenika, crkava, manastira itd od strane šiptarskih terorista, a...
-
Ti sam sebe dovodiš u zabludu jer izgleda nisi upućen.
Ako već andrijevački hrvati dobijaju mandat, onda albanci moraju da imaju 1 mandat manje jer su 3 mandata predviđena za manjine, a ne 4. Mada...
-
Manastir Devič je u granicama naše crkve, kao prvo.
Kao drugo, brani li ti neko da organizuješ isti takav turnir? Znam da je lakše da pišeš i praviš se pametan (samo sa ciljem da bi napao SPC), ali...
-
U CG su svi narodi manjinski. Dakle, nema apsolutno većinskog naroda.
Ovaj nakaradni sistem služi samo da se dps-u obezbijede dodatni mandati na lagan način. Demokratija vele...
-
Pa je li slagao nešto kad je rekao da ovu "državu" vode ambasade?
-
Nešto nema onih boraca za Sinjavinu i ostalih aktivista da pomognu poštenom narodu u borbi protiv ovih ludaka.
Ovu su scene poput onih kad je isis rušio Palmiru, vidi se da je to ista fela.
Zastiđe!
-
Problem je što ovi građanisti pjene na pomen Srpske Pravoslavne Crkve, njenih svetaca, običaja itd. Tu glume da su neki urbani likovi, dok su presrećni kad se djeci po školama i vrtićima nameće...
-
Prije godinu-dvije je na barskom korzu momak uboden nožem pa niste pominjali vjerske i nacionalne razloge jer je napadač bio musliman. O kazni tek da ne pričamo...
Naravno, ne opravdavam ove debile...
-
Zamisli debila, umjesto da ide na gej parade i da mu djeca promijene pol, da se zna da smo moderni a ne neki seljaci zaostali. Jad nas nađe, nikad sreće ođe. Treba bježat odavde
-
Zakleo bi se da je bio u barsku katedralu prošle nedelje...
Srećan Vaskrs svim vjernicima SPC. Hristos voskrese!
-
Imam ja najlaganije moguće rešenje za ovu situaciju:
Vratite se tamo odakle ste došli pa tamo organizujte koncerte kakve oćete.
Još nam treba da se zamlaćujemo njihovim glupostima...
-
Trebali su sačekat da preda kandidaturu i prođe ovaj rok za podnošenje kandidatura, čisto da bude veća fora, mada i ovako je blam neviđeni.
-
Eto ga Milojko kandidat sa te strane. Samo kažem da ranka ne pronalazim u navedenim epitetima...
Nakon odluke evrope sad, na potezu je milo. Ako odustane od trke jasno je da za staro gvožđe. Da li...
-
Napiši ime tog Krivokapića pošto je očigledno da ne pričaš o ranku, koji je sve samo ne pristojan itd.
-
-
Kad se smorite i sa ES, onda će da bude jedina nada Preokret... To sam već pričao kad ste bili ludi za dritanom. Samo se vrtite u krug.
-
Velika sramota za ovu vladu i bačena ljaga na cijelu državu!!!
Samo 2 ministra su bila na proslavi u Banja Luci, nadam se da se ovo više neće ponoviti i da će svi ministri biti prisutni već...
-
Čuješ ove zaostale, bi da slave slavu grada. Pored noći vještica, primitivci bi da slave neke slave...
Samo da tonino picula ne čuje za ovo jer bi nam opalio šklempe.
-
Koliko mandata ima stranka dotične persone u matičnoj zemlji?
Mislim, ovo pitam čisto pro forme da ljudi znaju ko im kroju kapu, a oni presrećni zbog toga što su sluge blavora, ali bih cijenio da...