Search:
Search took 1.00 seconds.
-
meni 38 eura. pisem sjutra prigovor.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
Nikad bolja serija A - kakvi mecevi, golovi...samo Premijer liga moze da parira (bolji kvalitet fudbala i zvucnija imena). Primera papa.
-
U centar, MRC čuvveni preko puta stadiona Buducnosti.
-
strasan derbi...ciro 2 odlicne asistencije ali svi su bili odlicni. Pedro i Anderson kao 2 singerice plus jos marusic i hisaj. Ali Marusic je odigrao za 10-ku.
-
Do juče se pljuvali a danas se ližu Demokrate i DF. Treba sve poslanike g***** motikom išćerat iz skupštine.
-
Pojede Dritan veliko g****...opraše ga svi.
I sad veli a neću ja Vladu da diram, ja sam se samo šalio - što je sa vama.
On i Krivokapic sto na um to na drum - kako se ponasaju neodgovorno i...
-
znas da sam i ja razmisljao o ovome i zaista bih volio da mi neko od vjerujucih kolega sa foruma objasni.
Gledam scene ispred Hrama Svetog Save u BG...sve kulturno, bez lajtsoua, ozvucenja,...
-
Ada znali smo sto ce pjevat [emoji846]
U Beogradu se ne klice Kosovu koliko ovdje...
-
To je ono kao nas ništa ne interesuje što se tamo dešava ali već kad pitate...pa onda po čitav dan. Spasa nam nema a tek smo počeli. Kad se ovo završi manda i mediji iz srbije su spremili teme popis...
-
Najveci huskaci u svemu ovome su mediji iz Srbije i vlast tamosnja. Evo mjesec dana se takav pritisak pravi, od jutra do mraka, da je to strasno.
-
Poslije 260 dana pauze se vraća Ansu Fati - da vidimo kako će odigrat i kako će koljeno odreagovat.
-
Svi vidimo da je broj turista veći (vidimo svi gužve na cestama) samo je pitanje koliko se potrošilo. Nas spašavajau samo letovi ka EU destinacijama i dobri brendovi u hotelskoj industriji jer mi...
-
Zabljak nikad priljaviji - nikad vise smeca i tesko da uspijevaju da ociste. Cijela drzava je nikad glibavija...od kotora, preko niksica, savnika i zabljaka...nemamo mi kapacitete da ovolik broj...
-
evo na kraj godine cemo vidjet sto i kako - da ne laprdamo sad.
ova sezona nije niti milimetra bolje pripremljena u odnosu na bilo koju drugu a to sto su guzve ne mora da znaci da ce sezona bit...
-
Vrnuh se sa poslovnog puta kroz Hr i Slo i posjetih nekih 10 hotela (5☆) od Dubrovnika, Splita, Istre, Zagreba, Ljubljane i Portoroža.
Da ne dužim previše - 250 konobara je ovo godine Hrvatska...
-
Koliko su dresovi? Ne mogu da nadjem info o cijenama.
-
svaka cast za madjare, da su imali 1 spica krstenog dobili bi francuze. Kante je najbolji igrac uz Mbapea ali Grizman u reprezentaciju gazi.
-
Što se CG tiče biće od sjaja do očaja tj. ima par malih hotela u Boki koji prodaju Jul-Avgust sobe od 300 pa do 600 eura i prodali su ih. Splendid recimo prodaje oko 200 eura sobu a 2019. je prodavao...
-
Ovaj Beretini je truba...onaj mali, njegov zemljak, 3x raznovrsniji igrac. Ovaj opali iz sve snage i to je to.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
-
Znaš li koliko ljudi radi u Porto Montenegru? Lustici? Portonovom? Samo One&Only Portonovi zaposljava 230 ljudi od cega je 160 ljudi iz Crne Gore. Znas li koliko malih biznisa zavisi od ova 3...
-
Super, jedva cekam da vidim naše ljude kako vode grad-hotel i da vidimo te cifre. I sma kažeš da je to mami-para.
Ako si 10+ godina u turizmu onda znaš da je brend Aman posljendih 15 goidna medju...
-
Bravo pametan si bas, radi se o brendu aman a ne o statisu.
Eto ti, carevic i MK uzmite da vodite taj biser pa da vas vidimo kakvi ste strucnjaci. I obavezno trobojku pobodite ka danas sto je...
-
Aman Sveti Stefan za 7 dana zatvara rizort i neće raditi ove godine. Mođda dignu sidro i odu.
Sad neka Carević pobode trobojku na vrh vile milocer i neka planduje. Arbitraža pa ko što ponese. 100...
-
Jutros Pink, Happy, Vesti...prica o CG. Happy i Dikic objasnjavaju da li su crnogorske komite paravojna formacija i prijete li Srbiji.
Sto cine Vucicevi mediji- ne patisu. Manda, Medo i Pipun su ima...
-
Ovo je prototip moderne utakmice. Ovoliko tempa, driblinga, duela, sansi.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk