Laku noc ekipo 🍻
Laku noc ekipo 🍻
Kakvi su ovo teniski znalci ovuda 😆 veli brat ne prepoznaje alkaraza a poceo tenis juce da prati...
i biznismen, znam voli djokovica ali je objektivan VRLO 😅
Opuštite se momci i uzivajte u...
Sasa iz Aluprometa, prekorektan.
+382 69 471743
Imas prejednostavan nacin da ne cekas, sve sam kontrolises kroz app na telefonu, tablice/tagove (koji ti nijesu neophodni), ali nas covjek razmislja: "Jes pa moram 20e da im dam da mi stoji, ko zna...
hvala za hint, stari dobri send to localhost :D
Ne bih da bacam špicu ali zanimljivo je takodje da su osvajači Wimbledona osobe koje su bile dopingovane i bile kažnjene tricavih 1 odnosno 3 mjeseca za to, za sta bi bilo ko drugi iza kojeg ne stoji...
Oko Perasta nemas pjescanih plaža, mozda najblize dodje ona Casa del Mare prije Perasta a posle Kotora, ali ne znam koliko se placa ulaz.
Pazi sad ovaj clanak iz 2022: https://www.standard.co.me/hronika/hapsenje-u-podgorici-kod-lakusica-pronadjeno-oruzje-scekic-prijavljen-za-zlostavljanje
Zasto je ovaj covjek na slobodi? Sudiju u...
Ja sam radio operaciju kod Knezevica, jos 2021. - to su najbolje potrosene pare koje sam dao za zdravlje do sada u zivotu... Nije ni neka prevelika suma operacije - jer obuhvata i oporavak (oko 2k je...
Definicija funkcionalnog je definitivno drugačija nekima, jer ne može ti bit funkcionalna kuhinja sa dnevnom sobom ako nemas dje sjest da pojedes to sto si spremio za rucak.
Dakle, nefunkcionalno...
Prije par godina vidjeh dje ovo ide, naoružah se profi busilicom bosch, i jos nekakvim alatom, pa mislim da se isplatila makar 5x do sad.
Toliko slika, rasvjete, šina za zavjese, štemanja...
To je cini mi se kod jevreja obicaj, ali je više zbog vjere nego sto ne idu jel? Ja opuvam srdelu nekad uz mozzarellu, nije mi se stomak zalio...
Elektricar Niko, brz, efikasan, sve pohvale.
+382 67 005353
Sad je tome malom pravo vrijeme reket u ruke da uzme :) oce li mu novak pomoc zaboga, a lagano ako je ovo trac...
ps. ovo Alcaraz osvaja, ako ne zverev...
Mozda kasno odgovaram, ne znam je li ko prokomentarisao ovo ali - mislim da ti je ovo skroz kontradiktorno cilju - kupovini stana.
Evo recimo da si krenuo da stedis 2019.godine, sad, 2024.godine bi...
...zakasnih na pricu o palacinkama, ali why not both? Predlozih zeni da doda jos jedan server (tiganj) prilikom przenja palacinki, sjecam se kako me pogleda prvi put na tu ideju... Ali sad samo tako...
Ahahah a ovo je zavrseno. Ja zvao niko nista... 4 crnogorska stanovnika manje. Mozda mi se samo kazuje...
Kapiram ja to, isto sam imao dosta takvih momenata, i za to sto joni veli, uletaca silu na sramotu, bas tako sto velis - napravis se dobar da pustis jednog odjednom svi ostali oce, ka azilanti preko...
Mislio sam nesto da napisem o saobracajnoj kulturi podstaknut ovim kisama koje isceraju najgore iz vozaca, ali ovo sto procitah na ovoj temi sad... ostao sam bez teksta. Branko, iskreno ne znam sta...
Kakvi su ovo analiticari, nidje veze. A izmislio je toplu vodu kad veli - povrat investicije od nekretnine je mali u odnosu na investiranje kroz berzu. Jes bajo, ali ovim prvim moze svako da se bavi,...
svidja mi se duskova reakcija, takodje nadam se da ce dpsovci zaobic temu na kratko…
ps. Treba bjezat odavde
Ruku na srce, sva trojica da nijesu onoliko posveceni i da ne zele taj GS rekord, ne bi bili tu dje su. Nadal je samo pao jako nisko, jer je frustriran. A frustriran je jer je on taj koji je dao sve...
Malo ljudi zna, ali render i ovo sto se posalje gradskoj administraciji na aminovanje mogu da se znatno razlikuju. Tu kupac nije zasticen, ako to ne isprati.
Rezident je isto htio da nesto da petlja...
Bolju bi nam drzavu ostavili da ste vi stariji malo proputovali, i vidjeli kako se zivi po Evropi. Nazalost, kod nas se i dalje glasa na foru - svidja mi se program, necu ovoga nije mi simpatican......
Zasto gorak ukus? Mali leti na svaku 200%, normalno da ce na ovaj nivo tenisa da plati. Pa vidji momak da se bolje pripremis sljedeci put. Uostalom on ima 20 a Djoko 36. Nema izgovor nikakav..