Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Za back-up ti je bolje HDD ne SSD u slucaju kvara HDD postoji mogucnost da povratis podatke a na SSD tesko . Neka me neko ispravi ako grijesim .
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
-
Pa ja bih probao sa Rotbandom , on bi trebalo da veze ,mada bi valjalo da cujes jos necije misljenje i prije toga bih neku inpregnaciju namazao ,da veze prasinu .
Послато са 2203129G помоћу...
-
Provjeri ovdje https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260122/4dc351f94685f50b330ab812d3bb887f.jpg
-
Pa u Tuzi ti imaju 3m sirine ,i duzinu ti šije i opsiva .
-
Pogledaj ondje u Masline kod pruge onaj otpad .
-
Pa za neke oce ,a za neke nece [emoji1745]
-
Aaaaa ,pa on sluzi kao klupa za cekanje ,posto iste nema [emoji1787]
-
Valjalo bi do 21 ili 22h da covjek najkasnije legne ,jer je u periodu od 21-24h taj najveci postotak REM faze i dubokog sna ,naravno bez telefona ili neke fizicke aktivnosti bar sat vremena prije . ...
-
Pa otprilike da je sve vezano ,tako da treba malo obogatiti ishranu i dovesti neke stvari u normalu ....
-
E ja sam rasturio masinu za sudje i nikako da nadjem sta je problem ,a tacno vidim kad dodje majstor da ce biti neka glupist pa cu onda da se ljutim na sve [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
...
-
Hvala [emoji6]
-
Da da ,skroz si u pravu ,kad bi se sve to regulisalo ,jer povlaci dosta regulativa koje bi trebala drzava da donese ,jer mora biti sve uvezano , sud ,osiguravajuce kuce itd.
Послато са 2203129G...
-
Preuzeto od Fidel Castra ,sve po dogovoru . Hvala jos jednom .
-
Ja imam ovaj na jednom zidu kuce ,mozda se ne pali tako cesto ali mi je ok ,od ljetos je tu i mogu reci da sam zadovoljan ,primijetio sam da kada je bas bilo tmurno i kisovito onih dana ,da nije se...
-
Ja sam prije jedno 5-6 godina porucio ovu lemilicu ,samo sto sam dodao svoje napajanje koje sam izvukao iz staroga resivera ,moze da radi na napajanju od 12 ili 24V ja sam bas zadovoljan ,i bas...
-
Ako si iz PG pogledaj i kod Brka na Gintas gore kad udjes od pokretnih stepenica odmah lijevo ,druga tezga . A pogledaj mozda i kod Mika u Masline .
-
Da bi se malo zagrijala folija i prisla uz materijal ,ali to se blago zagrije ,jer moze da progori [emoji3061]
-
E ja sam radio sebi komodu iz forma ideale koja je bila braon boje i zadovoljan sam kako je ispala ,mada sam ja na njoj mijenjao i klizace ,tako da mi je ispala kao nova ,mislim kada je glavni u kuci...
-
E ovako se meni desavalo dok sam vozio Reno Clio ,i od majstora do majstora sam tumarao i davao pare ,dok ne dodjoh kod pravoga posle godinu ipo . Da te ne drzim u neizvjesnosti [emoji16] meni je...
-
Ja ih odmrznem i ocistim i posusim 🫣 sampanjac koristiti iskljucivo za ponovno plivanje ribe u stomaku [emoji16]
-
Tako samo dobili informaciju od izabrane DR moje zene .
-
Ljudi ,ima li ko da ide iz Trebinja da moze donijet dvije kutije Spasmex-a ili Spazmex forte posto su mi rekli da tamo ima ,onaj Buskopan nidje veze .
-
To ti je Mrgo samo potvrda koliko smo potonuli . Mada nije sve tako crno ,ima jos dobrih ljudi i majstora ali se u globalu ne vjeruje nikome . Majstorima nikad pare prije dobro zavrsenog posla .
...
-
Da nema ko ovakvo biciklo i da mi kaze koji adapter treba za njega ?...
-
To je kondezovano mlijeko ,ima ukuvano i neukuvano ,ovo na slici je ja mislim neukuvano .