Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Nije obavezan racun da se salje a obavezan si po zakonu da placas svakog mjeseca.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
-
Da a sudjenje ce trajati 10 godina.
-
Odavno je to tako u nasim bankama. Ako nemas za stalno pa makar i minimalac gledaju te kao da si prevarant. Kada bi njihovu filozofiju primijenio u Americi niko ne bi kredita gledao. A penzioneri su...
-
Probaj ovdje.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260421/20f79abf4f9176d036c112da25e04492.jpg
-
-
Pa filter je na crijevu sta ce ti filter prije filtera.
-
Ima u Telekom taj paket zove se mono postpejd. Nema pretplate placas koliko potrosis i mozes da aktiviras internet pakete po potrebi.
-
Posto vidim da se ovdje potencira placanje SEPA SHA troskova i primaocu. SHA troskovi su standard u SEPI od kada ona postoji i potpuno je normalno da primalac snosi taj minimalni trosak provizije jer...
-
Pa sta predlazes? Da ih pomognemo malo sa nekim sms-om.
-
Pripremamo se za dolazak Arapa.
-
Moze biti samo skuplji.
-
Mozda mi koji pisemo o ovome Čedo nece sigurno jer da ima institucija vec bi bio u zatvoru. Sve je "legalno" covjece.
-
A kako drugi mogu da daju besplatno i sa visestruko vecim kapacitetom?
Ta 2 eura ce sledece godine biti 3.99. Pustite mi te price kutija cigara. Kutija po kutija je steka.
Sent from my SM-A525F...
-
E pa da se pozdravimo onda.
-
I u Podgorici je bio Vracar. To je bio lanac drzavnih prodavnica.
-
Kukalo crnogorsko sudstvo ugaseno.
-
Zna google.
https://podgorica.me/ovjera-izjave-o-kucnoj-zajednici/
-
Meni bi Beč vise odgovarao.
-
-
Emisija nije bila prijatna ni malo za gledati. Nacin vodjenja je po meni ne primjeren.
-
Ne mora. Mi cemo i kad udjemo u EU biti medju najskupljima.
-
-
Sta to oni ubrzavaju kad je 5 godina od danas do kraja 2030? A garant ce ga produziti makar pola godine i uzeti jos para na neocekivane radove i poskupljenja.
-
Pojeftinjenje cijene vode u Podgorici od 1. januara 2026. Preduzece Vodovod ima tehnicke gubitke vode od 51.86%, 538 radnika, dugove od preko 6 miliona eura i potrazivanja od 5.5 miliona eura.
...
-
Kao po obicaju godina pocinje poskupljenjima finansijskih usluga.