Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Moji uzese po 1e/kg
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
-
servis klime danko 068 444 437
-
Ckb, tretiraju nas isto kao ljude koju rade u drzavno za stalno. Tako da nemas brige oko toga sto nije permanent ugovor
-
Upravu si stiglo je bilo odma provjerio sam preko njihove aplikacije...Majki ne stizu nesto poruke iz ckb nesto pa zato mi nejasno bi [emoji28]
-
Ima u zagoric kad se udje u onu ulicu pored mfc-a pa dodje 3 kuca sa desne srane udje se u dvoriste
-
https://www.ariston.com/sr-rs/products/bojleri/elektricni-bojleri-srednjeg-kapaciteta/velis-pro/
Da ga ne ureknem vrhunski radi ne cuje se grije dobro sve kako treba [emoji28]
Tako da moja je...
-
Stijepovic na zabjelo
-
Hvala na odgovorima kolege
Pa bas zbog toga sam i pitao da vidim kakavo je stanje sa brenovima vazda gledam tu srednju klasu jer je kvalitet opao bas masu od perioda kad sam zadnji put opremao stan...
-
Isto preporuka za graphite 3 godine cula nije a bas je opterecivana
-
Miviko elekto popovic a batara zajecarski kolko se sjecam a imam ponudu i nekod ceskog isto rekose da je okej majstor mi je te preporucio
Elektor popvic dodje najskiplji
Послато са SM-A715F...
-
Ne treba ni za digitalni kiosk
-
Ni ja tako ne uzeh racun i podjoh kod sefice jer platih karticom rekoh koje je vrijeme placanja ona mi ostampa kopiju racuna i ponijeh gospodji na kasu i lagano zamijenih... ako nije kasno probaj...
-
Okle podignem ja dolare pa sam mijenjam ko ih jebe sa tim njihovim kursevima jos su me tu klaili no sam reka da necu vise no fino kod dilera i cao...
Velika je nestrucnost svudje no to je neka...
-
Sto ti ja zla ocu brate, ne gledaj nove Munje jer je sramano sto napravise.
-
Alumil sam mislio jer cuh da je on najbolji
-
Hvala ti, rijesih to. Bio je ka neki mali prekidac ispod ulaza za usb pa je to bilo greskom taknuto
-
Laterna
-
Zna li neko s cim bi mogao skinut ovaj katran sa patikehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20231012/cbfd0cb4af511b73689d4f530f7b27b4.jpg
-
Kolege samo da vam javim da sam bas zadovoljan medom kod Nikcevica sto ga preporuciste...
-
067727654
Miloš
Odlucan limar radio mi je prosle godine
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока