Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Uključujem se samo kad mislim da mogu da doprinesem. Ubijaju me u pojam ove dnevne političke teme iskreno, mnogo energije oduzimaju i na kraju se svedu na prepucavanja dvije strane. Slabo ima...
-
Slažem se 1/1. Generalno bolujemo od nezainteresovanosti i neambicioznosti, a mnogo (ali baš mnogo) potencijala imamo. Politika nas ubi
-
Nisam pravnik, ali bankrot države i bankrot investitora se pravno ne tretiraju isto.
Generalno države kad emituju obveznice, emituju se na bazi "dobre volje" - država ne zalaže svoju imovinu...
-
Dodao bih da je nebitno komentarisati apsolutne iznose duga i koliko smo se zadužili do i od 2020. godine (u stvari bitno je za one koji brane jedan i drugi politički blok :D). Sve dok držimo...
-
Ovo za diskont je toliko smiješno da je suvišno komentarisati. Postali smo sprdnja u investicionom svijetu :D
Vjerovatno je u pitanju samo računovodstvena - obračunska kategorija, sa čim ni...
-
Evo za ekonomiste sa foruma jedna dobra analiza trenutnog stanja i potencijalnog uticaja EvropaSad programa:...
-
Ma džabe sve dok se ova vlast ne promijeni...
Pa ljudi moji mi od 2006.godine na svakim izborima 'branimo nezavisnost', pa oni nisu u stanju jedan program da osmisle, sve živo čega su se dofatili je...