Search:

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    13,692
    Views
    2,043,745

Uključujem se samo kad mislim da mogu da...

Uključujem se samo kad mislim da mogu da doprinesem. Ubijaju me u pojam ove dnevne političke teme iskreno, mnogo energije oduzimaju i na kraju se svedu na prepucavanja dvije strane. Slabo ima...
  2. Replies
    13,692
    Views
    2,043,745

Slažem se 1/1. Generalno bolujemo od...

Slažem se 1/1. Generalno bolujemo od nezainteresovanosti i neambicioznosti, a mnogo (ali baš mnogo) potencijala imamo. Politika nas ubi
  3. Replies
    13,692
    Views
    2,043,745

Nisam pravnik, ali bankrot države i bankrot...

Nisam pravnik, ali bankrot države i bankrot investitora se pravno ne tretiraju isto.
    Generalno države kad emituju obveznice, emituju se na bazi "dobre volje" - država ne zalaže svoju imovinu...
  4. Replies
    13,692
    Views
    2,043,745

Dodao bih da je nebitno komentarisati apsolutne...

Dodao bih da je nebitno komentarisati apsolutne iznose duga i koliko smo se zadužili do i od 2020. godine (u stvari bitno je za one koji brane jedan i drugi politički blok :D). Sve dok držimo...
  5. Replies
    11,037
    Views
    1,537,880

Ovo za diskont je toliko smiješno da je suvišno...

Ovo za diskont je toliko smiješno da je suvišno komentarisati. Postali smo sprdnja u investicionom svijetu :D

Vjerovatno je u pitanju samo računovodstvena - obračunska kategorija, sa čim ni...
  6. Replies
    531
    Views
    132,340

Sticky: Evo za ekonomiste sa foruma jedna dobra analiza...

Evo za ekonomiste sa foruma jedna dobra analiza trenutnog stanja i potencijalnog uticaja EvropaSad programa:...
  7. Replies
    3,113
    Views
    280,101

Ma džabe sve dok se ova vlast ne promijeni... Pa...

Ma džabe sve dok se ova vlast ne promijeni...
    Pa ljudi moji mi od 2006.godine na svakim izborima 'branimo nezavisnost', pa oni nisu u stanju jedan program da osmisle, sve živo čega su se dofatili je...
Results 1 to 7 of 7