Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Sarkazam, ali u odnosu na licemjere koji prozivaju pojedince kad treba da se oglasimo u vezi ove sramote od strane Vučića a kad se spriječi sramota (dolazak nabildovanih primata kojima je ko zna šta...
-
Kod nas to zovu prčevina. Javljaj ako dođe do prčenja
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
-
Ne treba niko iz Vlade CG da se oglasi. To, po forumašima, treba da uradi država Crna Gora, kao što je država Crna Gora i zaustavila ove batinaše u Tivat,nije niko tu posebno zaslužan. Dobro, jedan...
-
E'o mi sin sat i po dreždi tamo.
Da me posluša pa da stavi privremeni tatoo 4c na sljepoočnicu ka Tyson[emoji1787]
-
Kolko na Vučića isto tolko se pokakim i na članicu EU koja ne izdaje vize CG studentima u ambasadi u CG nego samo u BG.
Toliko o (realnom) tretmanu CG od strane EU (članica).
[emoji35]
Sent from...
-
Za kasko ne znam,ali su dno za obično osiguranje. Da su jevreji vlasnici, pa mnogo jada.
-
Isto tako ne bih podvalio muslimanu prasence pa da je sve dojeno ovčijim mlijekom a uzgojeno na surutki, organskoj blitvi,zukvi, šaNgarepi... jer...prevara je u pitanju, a nju isto tretiraju sve...
-
Eh, da. Zaboravih da dodam da sa pojedinima s kojima mogu da śedim i pričam i po 2-3 sata zajedno(što je osnovni ako ne i jedini kriterijum prijateljstva kod mene) i da mi isti izmami smijeh jer se...
-
Ne miješajmo što je po medicini zdravo a što nezdravo, ili dajte preporuku da čitam neku medicinsku literaturu đe piše da je zdravo ne popiti gutljaj vode npr. 20. juna u periodu od 06-20h(možda čak...
-
Dobro je dok ga ne zatekneš na prag od kuće i još ti traži 2€ za dojč
-
Znači NHM-u skuplje dođu svećice na torti nego torta [emoji1787]
-
Jogurt,tačnije kiśelo mlijeko.
-
Više bi joj se isplatilo svake 6 mjeseci poć kući no jednom mjesečno poć da popije kafu i kupi sebi nešto od kozmetike,higijene...
Eto, možda neka mrčenica prefigana da pođe,traži da joj platu...
-
Kakvo neiskustvo koleginice!!!
Pita snahu, udatu u Brskut, voli li joj svekar rakiju?!?!
-
Da se u potpunosti ne slažem s tobom, rekao bih ti :"Eto te ka Hitler"
-
To je nebitna priča, samo bih rekao da se dobro oženio [emoji1787]
https://youtu.be/yoAZk6xtQew?si=l3X_UXISlT1HOhww
-
Boca ledne vode iz zamrzivača,naiskap, prije no što se stane pred mikrofon ili na duže staze 2-3 kutije cigara dnevno i mnogo bolje će da zvuči.
Primijetih i ja mekećanje ali jareće, ne jarčevito....
-
[emoji1787]
-
Taman kad smo sve vrste provizija, kamata, naknada apsolvirali...
Nebo je granica
-
Meni to baš simpatično...i zarazno
-
Eto tako. Ja nisam stizao do pravnika no već na šalteru Opštine (vadio saglasnost za putovanje djeteta), gospođa kaže:Nevažeća vam je. Ne može je očima očitat?!? Ima i sliku i JMBG, ali...džaba....
-
Pitaj me kako znam
-
Rošenje,veli. [emoji1787]
Je li to isto što i orošavanje?
-
Samo preko krrrrsta i stomaka. Baba mi je to vazda govorila: bači uvjek nešto preko krrrrsta[emoji1787]
-
Jokaš, brate moj po Celzijusu. Oprosti mi što, ipak, ako pređe zvaničnih 38° dnevna, ja je preko dana upalim. Ostalo...pfff.Bitno je da kući vode na česmu ima. Nekad davno na peti sprat 1/2 jula i...