Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Zamjena kartice onda 1-1 radi :)
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
-
Otvori taj opis pa procitaj... [emoji28]
-
Ne, popust vazi samo za nesnizene artikle.
Simbolicno su stavili sve skoro na 10-15% manje na sajtu, da bi mogli izbjeci ovo.
Ka nasi "popusti". [emoji4]
-
Najbolji camera phone sto sam koristio bio je Huawei Mate 30 pro, i posle njega sam uzeo S23 (volim manje telefone pa reko ajde)
Telefon iz 2019 vs telefon iz 2023 (Huawei VS Samsung).
Kad im...
-
Izbili bi ga bio iz Sarajeva ili ne.
Ne radi se o tome, djeca danas potežu sa svadjom zarad same svadje / tuče.
Veze ovo nema sa nacionalnošću, ali će bivši režim ovo probat' da napravi...
-
Svima je poslata po defaultu, stiglo i meni a ja sam prije godinu i po dostavio na uvid novu.
-
Valjalo bi i meni ako nije kutara... [emoji28]
-
Nije praznični ali odavno bolji film ne pogledah.
"The Intouchables", Francuski film, perfekcija.
Svaka preporuka.
-
Samo pripazi na par potencijalnih problema, green screen-under display screws... (mozes guglati).
Ja sam ga imao ali ga brzo prodao i zamjenio sa S23, baterija mu je slaba da znas (oko 5h SOT-a...
-
Isto sam i ja odradio, nisam imao vise snage sa njima i promjenio banku.
-
Pjesacim dosta po gradu, vozim dosta po gradu. To sto dnevno vidim, nisu samo kazne za prekrsajne prijave, nego i za zatvor.
Od ludacke voznje, parkiranja svuda, preticanja suprotnom trakom, 100+...
-
Pokusao oba, kaze mi voice da ne radi nedeljom kontakt centar... ali eto, preko aplikacije sam zavrsio to do sjutra
-
Da, ista grupa jezika kao naš
-
Sa aspekta zdravlja - ne valja
Sa aspekta dijete - valja
Ne kaze se dzabe "otrov je u dozi', ukoliko sa vremena na vrijeme popijete, ne brigajte.
Ako je već na dnevnom nivou narodski rečeno...
-
Sve je to okej Hercules da je jednom u godinu-dvije, ali evo iz ličnog primjera, 3 puta u 4 mjeseca, pa dje to ima?
Svaki put sve isto, iskopira se licna, postave se 3 ista pitanja, reče se "to je...
-
Isti slucaj, i to naravno NLB, po treci put u 4 mjeseca istu stvar me zovu da idem i potpisujem (apdejtovanje dokumentacije).
Pa ljudi moji, sve jedno te isto, nacerali su me da trazim drugu banku,...
-
Imace brzo i 9P, vidio sam i na mobilnisvijet neki P9P isto
-
Zar bjese nije telekom ugasio 3G mrezu?
-
Mnogo ljudi znam koji neće izaći na glasanje, uključujući i mene, jer je apsolutno svako na listi pogrešan izbor.
Neka pobijedi najgori sto se veli, a Crnoj Gori neka je bog u pomoć.
Sent from...
-
50 eura veli hahahahaha, ne znam ko bi to ni za za 150-250e radio, bez neki narkoman kakav po kvartu
-
To mozda ovi iz NLB-a nesto mlate opet, ja jos nisam sreo skup toliko nestrucnih ljudi na jednom mjestu kao tamo.
Losa usluga, lose cijene, konstantne nebuloze, izgleda da to treba da postane...
-
Ne rade ti te kamere niti kažnjavaju preko njih
-
Ja sam koristio onaj pistolj za masazu, nanesem kremu (u mom slucaju kremu sa sadrzajem kolagena) i masiram podrucje svaki dan po 10-15 minuta (2x dnevno, posle podne i pred krevet).
Obavezno...
-
Vjezbe, vjezbe i vjezbe.
Pravilno podizanje tereta, saginjanje, ustajanje. Masaze lokalnog podrucja, zdrava kilaza.
-
Ja sam u kalabriju najgoru picu u grad pojeo, tako da ocito svi imamo razlicite ukuse. :D