Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ljudi, Lost se ne završava tako što je sve bila imaginarna priča. Vidim provlači se to ovdje, a i na Redditu, ali bukvalno NIJE takav kraj :)
-
Da mi može bit' da mi obrišu pamćenje, pa da gledam Lost ponovo :)
-
Sami glumci su kazali da je 5. epizoda najbolja epozoda sezone, tako da ne znam šta da ti kažem :) Najveća prevara od serije koju pamtim, a bivao sam navučen na svašta...
Lost je imao filler...
-
I ja samo Drezgu pijem, mlijeko je odlično i dajem ga djeci. Jedino mlijeko koje izgleda i liči da je izašlo iz krave.
Vidim da je Imlek izbacio liniju mlijeka sa Peštera, nisam probao, ali...
-
Većina komentatora sa RTCG su potpuno okej za emisije u studiju, prije i posle meča, razgovore sa gostima itd. Ali za lajv prenos utakmice, koja katastrofa... Nevjerovatno da tolike godine imamo iste...
-
Ako misliš na njemački Dark, imaš na netu seriju sa originalnim izgovorom (i našim prevodom). Šteta je ne gledati u originalu, na njemačkom, jer serija rastura sa atmosferom :)
-
Ima mapa, kupovao sam ja i to sasvim slučajno, negdje na štandu ili slično. Imam je kući, super je mapa (format klasičnih mapa koje se prelome i spakuju) i ima puno manastira za koje nisam ni znao ni...
-
Iza suda kod Mićana i dalje 4€. Dere turbo folk i inventar nije promijenio od 2006., ali makar nema više one sjekire pored vrata kad je nalagao šporet u frizeraj.
-
Milan Dudić, iza Čelebić pumpe u Zetu, 069/467 - 227. Ja sam gasio kod njega na Opel Grandlanda, 150€.
-
Za sve to postoji rešenje (kaput, čizme, kišobran...), samo od 40C+ nema spasa.
-
Ubacite me u neku Viber&Wsp grupu forumaša ako postoji, da smo u toku kad forum ovako zaglavi. Bez foruma sam kao bez Googla :)
-
Šteta, muški su odigrali. Samo da ih ovaj poraz ne ukoka psihički jer sad trebaju dvije pobjede...
-
To je to, ja ne pamtim kad sam je platio ispod 149€. Najsramotnija linija vjerujem u Evropi.
-
Probaj i u Cotton u Hercegovačku. Tamo prodaju strukirane pantalone i imaju modele za normalnog momka (balkanskog), a ne ono njesra iz Delte što se pripija uz noge.
-
Peđa Popović, 067/596 - 500. Radi samo popodne.
-
Sve je bolje od vrućine, pa i ovo.
-
Bio ja, potpuno je okej. Hrane ima dovoljno i dopunjuju redovno (oko 10h sam bio). Meni lično bolje od Hotela Podgorica, ali mišljenja u ekipi su podijeljena.
-
Nevjerovatno koliko dugo renoviraju onaj prostor, čini mi se od početka ljeta. Svaki dan prolazim tuda, još stoji znak Unico..
-
1094. Poklanjam garnituru za dnevnu sobu (trosjed, dvosjed, fotelja), štof, bež boja, u odličnom stanju. Garnitura kupljena 2017. u Simpu. Lokacija Podgorica, slike na Viber 069/507 - 532.
-
Nama je od starta cilj prolazak grupne faze, a to imamo ako pobijedimo preostale dvije utakmice.
Ko će nam doći u osmini finala, Srbija ili Turska, potpuno je svejedno. Odnosno možda bolje Srbija,...
-
Šarović rajetan. Malko čudan tip, a pričaju i svašta, ali ja sam vazda kod njega završavao bez puno muke (doduše jednostavne stvari).
-
067 596 500, Peđa Popović. Čoek je doktor za mašine, ali radi samo popodne.
-
Mučna utakmica za gledanje, dva tima sa duboke periferije fudbalske Evrope... Za ovoga Lalatovića makar izgleda da se trudi da ih podigne mentalno, unese im želju i žar za igrom, ali sve to izgleda...
-
Je li to ovaj restoran?
https://maps.app.goo.gl/pEUhsDmxLcMXZdFC7
-
Dečić ispada epski od Rapida, ali ne mari, makar su osvojili neke bodove za ovaj naš žalosni nacionalni koeficijent.