Search:
Search took 1.00 seconds.
-
@montenegrina
Stvar je sto imam jedan veliki sto, koji bih da prepolovim na dva komada.
Napravljen je od punog drveta, lijepljene su kuvane bukve (koliko mi se cini), debljina je 7-8cm i tezak...
-
Izvornom stanju. Izvire rijeka iz njega?
-
Koliko se srozala nova auto industrija, da smo srecni kad vidimo prave aluminijumske auspuhe :D
-
To vec dobija obrise Grune
https://www.youtube.com/watch?v=xSMe6cmQ-a0
-
Bas je ljaxe, a generalno ima tonu kola sa zatamnjenim staklima.
Samo to da izkaznjavaju mogli bi da plate ratu za ovaj novi lizing koji su uzeli.
-
Moj je Q4, tako da ti tu mogu reci. Moj je 2.0T benzin, 280hp.
Mane
- obzirom da ima nevjerovatno direktno upravljanje, dosta mu je skracen prostor za manevar kad oces da napravis polukruzno...
-
Koji je to nivo odsutnosti od realnosti i desavanja u saobracaju, kad ljudi svakodnevno okrecu kola na krov po bulevarima..
-
Rim - NYC 97e u Aprilu
Limited availability
...
-
Dalmatinska ostrva nijesu za "Island hopping" ako dolazis sa svojim autom. Ja obicno idem svojim autom ali ostanem na jednom ostrvu nedjelju/dvije i mislim da je to najbolji nacin da ispravno dozivis...
-
Pa kad mi kazu "STo sE veZes kAd Se VoZIs po GrAdu"
-
Ovca si zato sto vodis auto od 150k eura (u garanciji) u ovlasceni servis?
Da vjerovatno ga je trebao vodit na servis u neku garazu ispred zgrade.
-
Ali to je taj osjecaj pobjede, adrenalina koji traje do sledeceg semafora i onda idemo opet po jos jednu dozu.
-
To su klasici, sad pocinju da im rastu cijene
-
Dobri satovi su Garmin, Suunto i Polar. Licno imam Garmin Fenix 6 i prezadovoljan sam.
Sto se patika tice, tu tesko da mozes dobiti tacan odgovor bez sam da probas i vidis sta ti odgovara. Probao...
-
Najgora prica ikad, nas je malo, mala zemlja, itd. Vjecni sindrom zrtve u nas :)
A ono 50 primjera dje udaljenije, izolovanije, manje zemlje raznose sa avio saobracajem :)
Pa isti ti Albanci su...
-
Zavisi kako koji dan, ljeti je mnogo bolje izbjeci primorje Dubrovnik, Zaton, Ploce, jako se sporo vozi, vrucina, guzve - nervoza eskalira :)
Iz Pg bolje preko Bosne
Iz HN bolje preko Dubrovnika
-
Strasna scena od zimus: pada kisa, prokisnjava krov direkt u onaj kafic i prska po stolovima i stolicama, a njih 6 zaposlenih uredno sjede za sto do na bezbjednoj udaljenosti od vode koje...
-
Ja sam se parkirao na P1, prva dva sata se tarifiraju po 20HRK, ostali sati po 2HRK.
5 dana me izaslo 36e
-
Sofija - Nis - Podgorica, bi trebalo lagano da bude
-
Gledao oglase. Pitam se kako uopste ista tamo mogu da prodaju
-
Najveci problem su biciklisti koji prelecu preko pjesackih prelaza, imao sam dvojicu pogodit kod Venoma/Studentskog doma ni sam ne znam kako sam ih zaobisao.
Stvar je u tome sto mi uopste nijesu u...
-
Ja sam B6 zamijenio sam A5 (8T). Audi u je u odnosu na VW klasa iznad, u kvalitetu izrade, udobnosti i nacinu voznje.
Sto se tice servisiranja, moj je 2.7 multitronic i djelovi su osjetno skuplji u...
-
Vrhunski izgleda, srecna trgovina!
Inace Ford gasi Focus RS odjeljenje :(
-
Let oficialno otkazan, vratili pare na wizzair nalog + 20% od cijene karata.
-
Ja sam sad zasadio bosiljak, za sledecu turu cu poruciti neke papricice ili sumske jagode :D
Evo slike, ima 3 nedjelje kako sam ga zasadio :)
https://i.imgur.com/IOOqxJM.jpg
Ne, ali moze...