Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Brate moraš account mijenjat', nema smisla ozbiljno...
-
To su ove brojke: https://www.gov.me/clanak/vizuelizacija-broja-zaposlenih-u-javnoj-upravi
Izmiksao si novembar 2021 bez lokalnog nivoa i 2023 sa lokalnim nivoom.
Mada svakako ni ove brojke...
-
'ajmo tako...
Prosječna bruto plata u Crnoj Gori je u julu 2020-e bila 778 eura, a u julu 2024-e je na 1067 eura. Radi se o nacionalnom prosjeku, ali ako bismo gledali samo javni sektor, znamo da...
-
Znači imamo Šubarinu riječ i to u novinskom članku i to samo za Nikšić? I to naravno ekstrapoliramo na 30 hiljada, e pa dobro onda.
Zaista ne kažem da nije tačno, sad kapiram kako se čita ovo što...
-
Ostadoh uskraćen ja za podatke...
A šta ćeš, nema se vremena za pisaniju po Forumu, razumijem ja sve.
-
Bilo ko sem oni veliš...
Šta mi ostaje:
- PES + Demokrate - Partija loše improvizacije i partija đe su Bogdanović i Šaranović kandidati za ministra MUP-a?
- Za budućnost Podgorice - Direktna...
-
Eto i mene da malo botujem pred izbore, nisam vala dugo.
Kao novopodgoričanin moram reći da se polomih oko toga da li da izlazim na glasanje ili ne. S jedne strane sam užasni licemjer koji je...
-
Ja bih se još nadovezao i da je dosta bizarno da se 2-2.5x veća zarada domaćeg zanatlije i činjenica da više neće da ide u tuđinu, već mu je dobro ovdje, uzima kao nešto loše i primjer 'skoka cijena'.
-
Odličan članak čiji naslov fenomenalno i vjerno opisuje njegovu sadržinu, u poznatom stilu domaćeg novinarstva!
Ne samo da su za poneke namirnice cijene netačne (krompir u IDEA-i 0.89 EUR, u...
-
Vala si i u pravu, realno.
Malo je problematično što, ako otkačiš i DPS i DF i URA-u, imaš sitne partije i skupe mandate, kao i nestabilnost u smislu da ako se ti apetiti ne zadovolje eto nas na...
-
Ja i dalje mislim isto što i za svake izbore, što se tiče apstiniranja. Onako romantično vjerujem da je dužnost svakog građanina da izabere neki tip govana.
Mada moram priznati da sam ovaj put na...
-
Komentar na ovaj dio post-a kolege Buva+gacce: Ili, recimo, da se većina tih papira za koje čekaju satima po šalterima MUP-a da ih predaju, može poslat poštom.
-
Jeste, isplivao sam iz sijenki kako bih na Forumu progurao ideju Svetog Bita i transhumanizma. Oslobodi se lažnih idola Papira i Pečata, ponovo se rodi kao Jedinica ili Nula, pridruži se Istini kroz...
-
E jes', ako 'pukne baza'. Šta ako se skvasi taj papir u arhivi? Predlažem da klešemo dokumenta u glinene ploče.
Zašto da stanemo tu? Pa čitav bankarski sistem je digitalizovan, šta ako 'pukne...
-
Takođe ne primaju ni dokumenta ištampana sa onih elektronskih servisa koji postoje, poput lista nepokretnosti sa eKatastra.
Mada razumijem to... kako napajati ovu ultra efikasnu birokratsku...
-
S obzirom da se, iz nekog razloga, na nekoliko mjesta na ovoj stranici provlači da je Mijo Martinović probio kordon:
Koliko je meni poznato, nije utvrđeno da je probio kordon, na snimku se ne vidi...
-
Svašta se u istoriji dešavalo, a te dobre stvari se nadam da će opet. Ne velika glad, nego uzajamno pomaganje svih naroda na Balkanu.
Trenutno, dok se normalna i regularna raja na Balkanu...
-
Eto završena je i ova formalnost, kako mi to neko skoro reče. Neka nam je sa srećom! Krivo mi je samo što nisam znao da će biti ovolika razlika, pa da glasam za Mila, da se upišem. :)
Sada da...
-
Rijetko sraman komentar. :)
-
Kao što već jednom neđe napisah, zaista mislim da treba biti zahvalan DPS-u i Milu na mirnoj predaji vlasti, kakvu i večeras očekujem ukoliko do nje dođe. Nije to mala stvar. Prvi sam lajao po Forumu...
-
Ti se požali na debatni stil, ja se džentlmenski prešaltah na statistiku i matematiku, što mi je inače mnogo milije i profesionalno bliže (sad će biti muke ako neko uhvati grešku), kad ono međutim -...
-
A na koji način možeš sa sigurnošću da znaš nečije motive koji stoje iza ambicije? Pogotovo za nekoga ko je nov na sceni? Što reče ti Rigodou, ovako nesto bi mogao da tvrdis samo da si Milatovic...
-
Samo sekund, ovdje baratamo cirkularnim zaključivanjem. Politička ambicija je loša kad je upariš sa ličnošću, a zaključili smo da je ličnost loša jer je politički ambiciozna?
Nisam siguran da...
-
Jesi, slažemo se, ali si i poentirao sa "Skoro bih se zakleo da bi Milatović u tom slučaju tu imao bar dva glasa manje." i to je dio na koji sam odgovarao. Moja poenta je bila, da budem skroz jasan,...
-
Da prekočim cijeli dio oko klero-nacionalnog centra, sintagma oko koje se baš nikako ne možemo složiti s obzirom na to koliko je ista ta Vlada iz koje potiče Milatović bila trn u oku DF-u (što se...