Search:

Page 1 of 15 1 2 3 4

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    437
    Views
    53,563

E istog sam misljenja, poceo je da mi se prividja...

E istog sam misljenja, poceo je da mi se prividja Diego Serrano iz Los Serranos nocas[emoji23]

Kad covjek razmisli, covjek je vec 17 godina non stop na najvisem mogucem nivou. Cuh nedje i da se...
  2. Replies
    23,547
    Views
    2,830,637

Mislio si da je kraj? U ovom smornom utorku Lige...

Mislio si da je kraj? U ovom smornom utorku Lige Sampiona, sad stize vijest da je finale presudjeno tri nula u korist Maroka jer je Senegal predao mec. [emoji1787][emoji1787][emoji1787] kakve scene,...
  3. Replies
    437
    Views
    53,563

Sta napravi Fede Valverde... Po Tudorovom...

Sta napravi Fede Valverde...

Po Tudorovom metodu, Dias i Gej nece izlazit u drugo poluvrijeme, kako ih izradise kod treceg gola hahahaha

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
  4. Replies
    25,734
    Views
    5,051,638

Bogomi jako. Nema slika presjeka i aftermatha...

Bogomi jako. Nema slika presjeka i aftermatha tanjira, ostalo je pola salate, nije imalo mjesta. [emoji38] uz ovo jos 4 sosa i lepinja.

BiBiKju...
  5. Replies
    545
    Views
    91,753

A niko ne voli ili nema motivaciju da ide na...

A niko ne voli ili nema motivaciju da ide na trening, bilo teretana, trcanje, ili nesto trece. Ali onda kad krene, pa prvih 10-15 minuta prodje, ili prva 2-3km trcanja, pa ono kao ipak je ovo dobra...
  6. Replies
    545
    Views
    91,753

Sve je lakse bez zene i djece, sto jes jes. Al...

Sve je lakse bez zene i djece, sto jes jes. Al zato se valjda moze neki dogovor napravit pa 3x muz, 3x zena da razvozi i odvozi, te da se drugo malo "izgubi" u onome sto ga ispunjava. Bez nekih...
  7. Replies
    200
    Views
    34,796

Svaka cast svima, nadam se da ce Cholo uzeti taj...

Svaka cast svima, nadam se da ce Cholo uzeti taj pehar, zasluzio je.

Bilans: Balde i Kounde povrijedjen, Pedri bukvalno ugazen danas, idemo dalje. Yamal i Rafinja da malo manje placu. Cudi me da...
  8. Replies
    545
    Views
    91,753

S obzirom da je ovako zagrizen, lako mu je pronac...

S obzirom da je ovako zagrizen, lako mu je pronac teretanu (ili sprave) i odradit dnevni trening, mada sumnjam da bi mogao 6x nedeljno ispostovat. [emoji2]

Ja bi ti preporucio da ispratis Andy...
  9. Thread: Serije

by efamouspg
    Replies
    21,468
    Views
    3,948,238

Sticky: On ti je samo dvije sezone od 17 tu, tako da ti...

On ti je samo dvije sezone od 17 tu, tako da ti ne bih preporucio. Criminal Minds je dobar do jedno 4-5 sezone, onda vec dosadi. 300 epizoda bog te.

Ja bih preporucio The Shield ako nisi gledao. ...
  10. Replies
    68,141
    Views
    8,123,273

Jutros me navede put od Zagorica do Centra, pa...

Jutros me navede put od Zagorica do Centra, pa ajde pjeske preko Gorice, iako mi je inace blizu, odavno nisam bio. Kakva oaza mira bijase. Uzeto zdravo za gotovo bogomi.

Sent from my SM-S928B...
  11. Replies
    200
    Views
    34,796

Hatewatch completed. Mislim ljubitelj sam svakog...

Hatewatch completed. Mislim ljubitelj sam svakog Realovog poraza, al Getafe...uh... kakvi su to teroristi bubamare, sta je to. Gledao sam prvih 25min i reko nema sto odje, na poluvrijeme vidim vode....
  12. Replies
    200
    Views
    34,796

Vazda je gostovanje Osasuni nezgodno i ocekivao...

Vazda je gostovanje Osasuni nezgodno i ocekivao sam kiks Reala, neki remi, a oni izgubise.

Barsa je igrala proriv Levantea, polakote. Kanselo je kesa i sto prije se skartira to bolje, tupson...
  13. Replies
    68,141
    Views
    8,123,273

https://youtu.be/nJtxMnvY3_4 Sent from my...

https://youtu.be/nJtxMnvY3_4

14. Replies
    22
    Views
    1,798

Self placement je jedno, i kad su bile po 2500,...

Self placement je jedno, i kad su bile po 2500, taj self placement je bio oko 1250 koliko mi se cini. E sad da li je self placement stigao na 2000. A i dobra opaska da i dolar vise nije sto je nekad...
  15. Replies
    22
    Views
    1,798

Nekad se krecalo 75 to 150usd, a i agencije su...

Nekad se krecalo 75 to 150usd, a i agencije su uzimale 2500, a sad dodjosmo do 3500 hiljade, masala. Nesto mi je cudno to, to je bas masu.

Bogomi ako mu se svidi zivot i zarada, nema toga truda i...
  16. Replies
    5,885
    Views
    891,632

Hahahaha prije neki dan sam zamijenio doma taj...

Hahahaha prije neki dan sam zamijenio doma taj stari, slucajno mi nam pade, e koliko je ljudi doslo i veli ovo ne radi, aaaa upri munjooo [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my SM-S928B using...
  17. Replies
    200
    Views
    34,796

@To Madeira vrijeme je da ispratimo pravi fudbal...

@To Madeira vrijeme je da ispratimo pravi fudbal i da djuskamo uz Bad Bunnya par sati iza ponoci

18. Replies
    584
    Views
    95,274

Sticky: Mozda najbolje da predavanja budu u formatu...

Mozda najbolje da predavanja budu u formatu reelsa/tiktoka po 10 sekundi i idemo dalje.

Kad se sjetim kad sam dijete bio, pa sto igras te igrice, ajde dosta ti je TVa, a sad smo dosli da je to...
  19. Replies
    6,290
    Views
    551,777

E je li moguce da se ljudi je6u... a niko ne...

E je li moguce da se ljudi je6u... a niko ne zove. E ovo je stvarno kap koja je prelila casu, mora se bjezat odavde.

20. Thread: Razvod(i)..

by efamouspg
    Replies
    259
    Views
    27,256

Slazem se uglavnom, al ima druga strana po meni...

Slazem se uglavnom, al ima druga strana po meni dje se partneri posvete porodici i djeci i sve ostalo zapostave, bilo kakvo druzenje ili svoje interese/hobije, meni je to isto malo ludo i ne bih se...
  21. Thread: Tenis

by efamouspg
    Replies
    29,212
    Views
    3,280,670

E zao mi Sabalenku, jedno vrijeme je imala...

E zao mi Sabalenku, jedno vrijeme je imala blokadu polufinala, a sad vec mnogo izgubljenih finala.

Ribakinja fantasticna ovaj turnir, izbacila i Igu i sad Sabalenku.

Relativno dosta slab AO na...
  22. Thread: Tenis

by efamouspg
    Replies
    29,212
    Views
    3,280,670

Alkaraz u 5, nisam ni sumnjao. Ipak su u...

Alkaraz u 5, nisam ni sumnjao.

Ipak su u pitanju grcevi, barem se nadam, jer momak dva seta se nije mogao kretati. Sta vise za Zvereva reci, imas protivnika koji je na jednu nogu i ti igras tie...
  23. Replies
    437
    Views
    53,563

Na kraj ispade mnogo uzbudljiviji ovaj ligaski...

Na kraj ispade mnogo uzbudljiviji ovaj ligaski format Lige Sampiona. Prije je imala jedna grupa smrti i do petog kola realno sve jace ekipe su rijesile, a ovako vec bilo je cak 8 ekipa na 13 bodova...
  24. Replies
    68,141
    Views
    8,123,273

Bijah da treniram u park i neka djevojka tu...

Bijah da treniram u park i neka djevojka tu sjedi, pije sokic. Posle 15min ode ona, ostavi tu flasu na klupu. Dolaze baba i unuka i ova ladno cusnu tu flasu na pod. Kanta tuzno gleda direktno na...
  25. Replies
    31,414
    Views
    3,477,130

Quantum sigurno Sent from my SM-S928B using...

Quantum sigurno

Results 1 to 25 of 371
Page 1 of 15 1 2 3 4