Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ja kupih stan u Blok, oprosti.
Sent from my 2506BPN68G using Tapatalk
-
Denver najvise gledaju ovi sto tvrde da Denver niko ne gleda.
-
Meni prihvataju taksu preko ebankinga, nakon sto pdf fajl ovjerim svojim elektronskim potpisom.
-
Da su ošegane, kidao bi ih do zemlje, ne bi ovako ostavio. Ovako se orezuju stare masline, koje većinom imaju sasušeno ili bolesno granje, pa se sve to pokida, rezovi se premazuju voskom i dobar dio...
-
1. Ne vidim razlog da se diže drama oko toga što je pozvan u MUP radi prikupljanja informacija. Nije uhapšen ni priveden, potpuno normalna procedura za nekoga ko ima informacije o odbjeglom osuđenom...
-
Mi svakodnevno koristimo Air Fryer, evo skoro dvije godine. Odlična stvar, samo treba provaliti kako se u njemu najbolje sprema hrana.
-
Ako neko ima bilo koju verziju Photoshopa, bio bih zahvalan vrlo.
-
Kada za nekoga kažete da je odvratan ili antipatičan, ne zaboravite da dodate "meni", jer je to krajnje subjektivan doživljaj. Ovi momci su najbolji na svijetu u onome što rade, a mi svi treba da se...
-
Imati snimak seksualnog odnosa nije ni nečasno ni sramotno. Objaviti ga je i nečasno i sramotno. Prema tome, sramota je onoga ko ga objavi. Njoj se može zamjeriti što je naivna pa je to uradila sa...
-
Momci, nemojte toliko glasno biti takvi jadnici.
-
Žena je ubijena, a da nije za tim bilo nikakve potrebe. To što je postupila suprotno zahtjevima policije nije razlog da je ubiju. Ubijena je, pobogu, nisu je izudarali ili primijenili neku drugu...
-
ICE nije policija, prije svega. ICE je služba koja se bavi isključivo imigrantima. ICE nema ovlašćenje da zaustavi američkog građanina na ulici, osim ako nema dokaza da u vozilu ima nelegalnog...
-
A znači bio je press? E pa dobro, onda možemo biti mirni.
-
Ova đečurlija misli da obavljanje funkcija podrazumijeva samo sastanke na visokom nivou, potpisivanje milionskih ugovora, ugrađivanje u iste, učešće na konferencijama i presijecanje vrpci. Ne dopire...
-
Barbosa npr
-
Poklonjeno na kraju, nisam htio za dz da prodajem. Lock.
-
Svi mi možemo, samo što neki nećete.
-
Znači ako izuzmemo činjenicu da ga boli k, da je nemotivisan i da nespreman ulazi u mečeve, živi 24/7 za fajt :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy: Vaso je najobičniji klovn, koji je 24/7 posvećen...
-
Podgoričko je bilo top poslednji put kada sam ga pio, proslo ljeto.
-
Najgore pice sam jeo u Italiji.
-
Isto kao ja što imam u Blok 5, skoro isti kvartovi. E da mi je znati šta je u glavi ljudima koji svjesno biraju da žive u favelama...
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
-
Nije Lukoil, već Eko pumpa.
-
Da se tema preimenuje u "Gradnja kuće u Brskutu" [emoji23]
-
Kod kačamaka i cicvare se ne naplaćuje materijal nego rad, jer ima dosta posla dok se to spremi. Za razliku od mesa.
-
Paušalac je konkurentniji cijenom za kupce koji nemaju odbitak ulaznog PDV-a (fizička lica, NVO, javna uprava, strane organizacije, ino kupci u nekim slučajevima). Jednostavnija je administracija,...