Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Hvala, Sale. Meni radi potvrda placanja, ali ne i transfer sa racuna na racun. Reinstalirala sam app, opet isto. U poslovnici i call centru ne znaju nista, ali su prijavili tehnickoj podrsci.
-
Moze li se uci u Hrvatsku sa CG potvrdom o vakcinaciji? Na sajtu im pise da traze EU potvrdu o vakcinaciji.
-
Oce li mi ko objasniti kako doci do Kapetanovog jezera (ili blizu koliko se moze) malim autom?
-
-
Art Gloria je oko 40-50% skuplja od ostalih, nezasluzeno.
Nama su oni prvo cistili ulaz, onda smo presli kod Ulazi Podgorice, nema neke vidljive razlike, a jeftiniji su dosta. Agencija Super Clean...
-
Dobro ti nisu IG nalog trazili :)
Ja sam prosle nedjelje isla da mijenjam licnu, niko me nije nista pitao, a ne bracno stanje, godine i zanimanje. Samo sam dala uplatnicu i staru licnu (na uvid),...
-
-
Google kaze da je to GSM house.
-
Meni nije jasno sta je lose u tome sto je dosao “Drndo sa Zlatice da blokira radove”? Kao da izvjesni Drndo ne smije da napusti Zlaticu i da pokaze interesovanje za to kako se grad lose i neplanski...
-
-
https://i.ibb.co/1RRx2By/EAC7-D723-4-EC5-487-C-8-F88-5-B3-CA2609303.jpg
:lol:
-
Prijeki (ili neko od moderatora) bluruj ove licne podatke sa slike...
Jes da imas cip sad i da te je lako pronaci, ali ipak:joy:
-
Mozes ih ponijeti u reciklazno dvoriste, ulica SKOJ-a, naspram Volija u Tolosima.
https://www.zerowastemontenegro.me/zero-waste-montenegro-reciklazna-mapa
-
Ima na pijaci u Gintas (gore na prvom spratu), ali je ona zatvorena ovim novim mjerama.
-
Jumbo. Pogledaj na njihovom sajtu, imaju svu ponudu tamo.
-
Ima ga i Idea. 6.99 na akciji trenunto.
-
Google image search kaze: Parkitka residential estate in Czestochowa, Poland.
-
Ja sam jedva prepoznala zgradu na oglasu kad mi je iskocio :D nego ajde, mozda jos nisu zavrsili sve, mozda na kraju ispadne kao na projektu.
-
Naravno da je bolje bilo poceti sto ranije sa edukacijom, ali iskreno mislim da ce dosta ljudi promijeniti misljenje kad krene masovna vakcinacija, i kad ukapiraju da im se prijatelji/rodjaci nece...
-
Da znate da postoji gomila sajtova/ aplikacija za identifikovanje biljaka.
Npr: https://plant.id/
-
Evo i austrijski kancelar gura ideju o tzv covid pasosima, gdje bi vakcinisanim ljudima bilo dozvoljeno kretanje izmedju zemalja. Po meni je ovo neminovnost, jer drugog rjesenja nema. Tako da ce i to...
-
A jes pa da se rasire na ostale podforume, tacno prepoznas ekipu sa Politike na svakoj temi:popcorn:
-
Ahahhahaha, kakav zbunj. Slazem se da je odlicna cijena, vjerovatno cu ga uzeti, mada mi je bzvz sto ga nemam dje pogledati uzivo, Multicom ga nema, a Datika samo online radi. Ima li jos ko da...
-
Pa to je odlicno prolazno vrijeme. Krace nego sto sam ocekivala. Hvala ti na informacijama.
hercules, hvala, sve sam iscitala, ali tamo niko nije pominjao Xiaomi modele. Ne znam je li zbog toga...
-
Postoji Nacionalna strategija za imunizaciju, nadjoh ovu verziju iz decembra, mislim da je azurirana u poslednjih mjesec dana. ...