Search:

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    1,741
    Views
    413,507

Zahvaljujem.

Zahvaljujem.
  2. Replies
    1,490
    Views
    233,808

Sticky: Ja sam isto probao 3-4 vrste i sve je baš loše. ...

Ja sam isto probao 3-4 vrste i sve je baš loše.
    Prije mjesec dana poručio ove H7 i za sad su odlične. Ne prijavljuju grešku i jake su. Ja ih vozim na auto bez sočiva i ne blješte okolo previše....
  3. Replies
    25,734
    Views
    5,051,638

Pasta, stejk i suši u Nk? To 70% ljudi u Nk ne...

Pasta, stejk i suši u Nk? To 70% ljudi u Nk ne jede, makar po mom mišljenju. Roštilj, kuvana jela, teletina ispod sača, odlična pastrmka, to se valjda najviše i traži pa je i najveća ponuda te hrane.
  4. Replies
    25,734
    Views
    5,051,638

Sve si rekla. Što se tiče Nk, najmanje 5 mjesta...

Sve si rekla. Što se tiče Nk, najmanje 5 mjesta ima da se jede vrhunska hrana za svačiji džep.

I da dodam za kraj, u Tivat preko puta INA pumpe ima pekara, zaboravio sam kako se zove, proširili...
  5. Replies
    8,688
    Views
    2,081,625

A ne navijam ni ja alarm pa da ustajem u 04:00 da...

A ne navijam ni ja alarm pa da ustajem u 04:00 da jedem:joy:
    Ali reko kad sam već ustao iz toplog kreveta, šteta da idem "džabe":p
  6. Replies
    8,688
    Views
    2,081,625

Ustaje li neko oko 04:00h kao ja, do wc, pa...

Ustaje li neko oko 04:00h kao ja, do wc, pa slučajno ode do kuhinje i slučajno otvori frižider i slučajno odvali 200gr Goranović čajne u štapu, hleba i domaćeg ajvara??? Sasvim slučajno:joy:
  7. Replies
    13,692
    Views
    2,043,745

Vidim ima svakakvih komentara. Sve mi je jasno,...

Vidim ima svakakvih komentara. Sve mi je jasno, ali mi nije jasno kako uvjek ista grupa ljudi u našoj državi nađe način da okrivi kontra politički opredijeljenu grupu ljudi. :D

Znači takozvane...
  8. Replies
    25,734
    Views
    5,051,638

Konoba Bendiš, lokacija zeznuta za objasniti za...

Konoba Bendiš, lokacija zeznuta za objasniti za nekoga ko nije prolazio tuda više puta. Iz pravca Hn-Cg granica i ulazi se u BiH(ka Trebinju). Odmah posle granice, 300-400m ide se nizbrdo ka Zupcima...
  9. Replies
    7
    Views
    1,952

Info Hvala, zovem sutra.

Hvala, zovem sutra.
  10. Replies
    1,741
    Views
    413,507

Ja mislim da će do Nove godine naći način da...

Ja mislim da će do Nove godine naći način da povrate sav novac što su "izgubili" smanjivanjem stope poreza. Neopaženo će da "uskoči" neka nova stavka pri registraciji auta....
  11. Replies
    18,034
    Views
    3,256,962

Sinoć kroz Igalo prošetah sa...

Sinoć kroz Igalo prošetah sa porodicom....šetalište 60% da kažem puno...od toga 40% ljudi sjedi sa strane po trotoaru, i šeta, razgleda...po neko u ruku palačinka, sladoled...
    Sjedosmo u jedan...
  12. Thread: iPhone 16

by Ognjen_HN
    Replies
    285
    Views
    26,506

Izgleda da je nešto do T-com mreže....zvao sam...

Izgleda da je nešto do T-com mreže....zvao sam ih, resetovali su mrežna podešavanja, za sad je sve ok...
  13. Replies
    3,421
    Views
    729,630

Nađena kaciga na Sajtu Aćimić moto, 150€ HJC Flip...

Nađena kaciga na Sajtu Aćimić moto, 150€ HJC Flip up. Za moje potrebe biće idealna. Ja uopšte nisam znao da za te pare može da se kupi normalna kaciga. Doduše nisam se ni interesovao mnogo. Kad sam...
  14. Replies
    3
    Views
    968

Kupujem Hvala na predlogu...Znam da je kaciga bitna i da...

Hvala na predlogu...Znam da je kaciga bitna i da čuva glavu, i da ne treba da se štedi na opremi. Ja svakako nisam "pravi" motorista, niti vozim brzo i generalno nemam motor za ozbiljne brzine. Na...
  15. Replies
    74
    Views
    16,677

Ja sam kupio Kymca od kolege sa foruma, 15 god...

Ja sam kupio Kymca od kolege sa foruma, 15 god star i sa 45000km....300cc 30ks, išao kao nevrijeme. Trošio 4-4.5L, dijelovi nisu preskupi. Za prošlu sezonu sam prešao sa njim oko 5000km, prodao sam...
  16. Replies
    3,421
    Views
    729,630

Što bi se reklo, srećno u oba doma. Hari, koliko...

Što bi se reklo, srećno u oba doma. Hari, koliko sam mogao da vidim, perfektno ti je "legao" motor, što se tiče dimenzija...
  17. Replies
    11
    Views
    2,596

Zdrav čovjek ima 1000 želja, a bolestan samo...

Zdrav čovjek ima 1000 želja, a bolestan samo jednu, da ozdravi.
    Vaš mir i život bez stresa vam niko ne može platiti. To bi trenutno bila moja želja/želje.
  18. Replies
    20,609
    Views
    2,637,820

Možda sam pglu, ali pokušavam da shvatim jeli...

Možda sam pglu, ali pokušavam da shvatim jeli sutkinja dobro presudila ili nije? Jeli smatraš da je trebao da dobije veću kaznu zatvora ili nešto drugo?

Smatram da je kazna zatvora glupost. Jede,...
  19. Replies
    1,281
    Views
    310,059

Računaj me za PS+ slobodno. A FC25 igram samo sa...

Računaj me za PS+ slobodno. A FC25 igram samo sa drugovima uživo. Zanimljivije je...
  20. Thread: 4x4 club

by Ognjen_HN
    Replies
    1,170
    Views
    301,708

Generalno volim sva auta, nemam predrasuda ali ta...

Generalno volim sva auta, nemam predrasuda ali ta Yeti mi je grdan auto da grdniji ne postoji. :joy:
    Moram sačekati majstora da vidim štetu na Santa Fe, ako bude tu do 1000€, a da to bude urađeno...
  21. Thread: iPhone 16

by Ognjen_HN
    Replies
    285
    Views
    26,506

Probao sam makar 5 različitih, ni jedan ne...

Probao sam makar 5 različitih, ni jedan ne funkcioniše jednostavno, ugl svi imaju svoje browsere, koje moraš da koristiš, da bi radili posao....ne moram da pominjem koliko se raspadaju ti...
  22. Replies
    10
    Views
    3,573

Kao neko ko nosi Kolostomu već 2 god, i trajna je...

Kao neko ko nosi Kolostomu već 2 god, i trajna je u mom slučaju, zahvalan sam što to postoji. Imao sam 32 god kad sam je ugradio, 6 mjeseci mi je trebalo da se naviknem 100%, sada već posle 2 god,...
  23. Replies
    1,281
    Views
    310,059

Budo Za Popravku Džojstika od mene ima preporuku....

Budo Za Popravku Džojstika od mene ima preporuku. Bez Filozofiranja i odugovlačenja, popravio analog manje više jeftino.
  24. Replies
    10
    Views
    10,774

Ja sam išao preko fonda u Acibadem kliniku u...

Ja sam išao preko fonda u Acibadem kliniku u Istanbulu. Sve je organizovano, nemaš o čemu da brineš. Ja sam plaćao smještaj(koji su oni obezbedili da je najbliži klinici), nešto smiješno je to...
  25. Replies
    13,692
    Views
    2,043,745

Znao sam da ne treba da ulazim na ovu temu. Bruka...

Znao sam da ne treba da ulazim na ovu temu. Bruka i sramota od pojedinih komentara. Morate li da politizujete sve? Morate li da tražite krivca, osim ovog manijaka što je napravio jad? Očigledno je...
Results 1 to 25 of 39
Page 1 of 2 1 2