Search:
Search took 1.00 seconds.
-
-
Ja sam isto probao 3-4 vrste i sve je baš loše.
Prije mjesec dana poručio ove H7 i za sad su odlične. Ne prijavljuju grešku i jake su. Ja ih vozim na auto bez sočiva i ne blješte okolo previše....
-
Pasta, stejk i suši u Nk? To 70% ljudi u Nk ne jede, makar po mom mišljenju. Roštilj, kuvana jela, teletina ispod sača, odlična pastrmka, to se valjda najviše i traži pa je i najveća ponuda te hrane.
-
Sve si rekla. Što se tiče Nk, najmanje 5 mjesta ima da se jede vrhunska hrana za svačiji džep.
I da dodam za kraj, u Tivat preko puta INA pumpe ima pekara, zaboravio sam kako se zove, proširili...
-
A ne navijam ni ja alarm pa da ustajem u 04:00 da jedem:joy:
Ali reko kad sam već ustao iz toplog kreveta, šteta da idem "džabe":p
-
Ustaje li neko oko 04:00h kao ja, do wc, pa slučajno ode do kuhinje i slučajno otvori frižider i slučajno odvali 200gr Goranović čajne u štapu, hleba i domaćeg ajvara??? Sasvim slučajno:joy:
-
Vidim ima svakakvih komentara. Sve mi je jasno, ali mi nije jasno kako uvjek ista grupa ljudi u našoj državi nađe način da okrivi kontra politički opredijeljenu grupu ljudi. :D
Znači takozvane...
-
Konoba Bendiš, lokacija zeznuta za objasniti za nekoga ko nije prolazio tuda više puta. Iz pravca Hn-Cg granica i ulazi se u BiH(ka Trebinju). Odmah posle granice, 300-400m ide se nizbrdo ka Zupcima...
-
-
Ja mislim da će do Nove godine naći način da povrate sav novac što su "izgubili" smanjivanjem stope poreza. Neopaženo će da "uskoči" neka nova stavka pri registraciji auta....
-
Sinoć kroz Igalo prošetah sa porodicom....šetalište 60% da kažem puno...od toga 40% ljudi sjedi sa strane po trotoaru, i šeta, razgleda...po neko u ruku palačinka, sladoled...
Sjedosmo u jedan...
-
Izgleda da je nešto do T-com mreže....zvao sam ih, resetovali su mrežna podešavanja, za sad je sve ok...
-
Nađena kaciga na Sajtu Aćimić moto, 150€ HJC Flip up. Za moje potrebe biće idealna. Ja uopšte nisam znao da za te pare može da se kupi normalna kaciga. Doduše nisam se ni interesovao mnogo. Kad sam...
-
Hvala na predlogu...Znam da je kaciga bitna i da čuva glavu, i da ne treba da se štedi na opremi. Ja svakako nisam "pravi" motorista, niti vozim brzo i generalno nemam motor za ozbiljne brzine. Na...
-
Ja sam kupio Kymca od kolege sa foruma, 15 god star i sa 45000km....300cc 30ks, išao kao nevrijeme. Trošio 4-4.5L, dijelovi nisu preskupi. Za prošlu sezonu sam prešao sa njim oko 5000km, prodao sam...
-
Što bi se reklo, srećno u oba doma. Hari, koliko sam mogao da vidim, perfektno ti je "legao" motor, što se tiče dimenzija...
-
Zdrav čovjek ima 1000 želja, a bolestan samo jednu, da ozdravi.
Vaš mir i život bez stresa vam niko ne može platiti. To bi trenutno bila moja želja/želje.
-
Možda sam pglu, ali pokušavam da shvatim jeli sutkinja dobro presudila ili nije? Jeli smatraš da je trebao da dobije veću kaznu zatvora ili nešto drugo?
Smatram da je kazna zatvora glupost. Jede,...
-
Računaj me za PS+ slobodno. A FC25 igram samo sa drugovima uživo. Zanimljivije je...
-
Generalno volim sva auta, nemam predrasuda ali ta Yeti mi je grdan auto da grdniji ne postoji. :joy:
Moram sačekati majstora da vidim štetu na Santa Fe, ako bude tu do 1000€, a da to bude urađeno...
-
Probao sam makar 5 različitih, ni jedan ne funkcioniše jednostavno, ugl svi imaju svoje browsere, koje moraš da koristiš, da bi radili posao....ne moram da pominjem koliko se raspadaju ti...
-
Kao neko ko nosi Kolostomu već 2 god, i trajna je u mom slučaju, zahvalan sam što to postoji. Imao sam 32 god kad sam je ugradio, 6 mjeseci mi je trebalo da se naviknem 100%, sada već posle 2 god,...
-
Budo Za Popravku Džojstika od mene ima preporuku. Bez Filozofiranja i odugovlačenja, popravio analog manje više jeftino.
-
Ja sam išao preko fonda u Acibadem kliniku u Istanbulu. Sve je organizovano, nemaš o čemu da brineš. Ja sam plaćao smještaj(koji su oni obezbedili da je najbliži klinici), nešto smiješno je to...
-
Znao sam da ne treba da ulazim na ovu temu. Bruka i sramota od pojedinih komentara. Morate li da politizujete sve? Morate li da tražite krivca, osim ovog manijaka što je napravio jad? Očigledno je...